După cum ziceam ieri, nici astăzi nu am scăpat de un fel de „bonus”, o postare pe care nu o aveam planificată, dar pe care trebuie să fac cumva să o pun cap la cap. Asta pentru că azi împlineşte 65 de ani Steven Victor Tallarico, iar dacă numele acesta nu vă spune nimic, atunci am să vă spun că este unul şi acelaşi cu cel cunoscut ca Steven Tyler, adică solistul trupei Aerosmith. Nici de această dată nu am să mă întind prea mult la vorbă, pentru că cei ce doresc să afle mai multe detalii legate de viaţa acestuia le pot afla de aici sau dintr-o multitudine de alte surse. Am să vă propun însă spre ascultare 6 dintre piesele trupei Aerosmith, şi voi lăsa de această dată deoparte baladele pe care am avut ocazia să le ascultăm în ultimele săptămâni.

 • Walk This Way
 • Home Tonight
 • Draw The Line
 • Come Together
 • Janie’s Got A Gun
 • Livin’ On The Edge

sursa: youtube (user – eetfuk96)

sursa: youtube (user – 3kne5)

sursa: youtube (user – electricalron)

sursa: youtube (user – themadhatter73)

sursa: youtube (user – AerosmithVEVO)

sursa: youtube (user – AerosmithVEVO)

Comentarii
 1. Marian spune:

  Tipul este tare ! Fara el Aerosmith…n-ar avea rost, n-ar fi existat !Auzi frate Calin , stiu ca mataluta ai relatii de prietenie si in afara blogului cu Teo Negura .Ce se-ntampla cu el ? Este bolnav , are ceva necazuri in familie ?Mai traieste sau …a patit ceva ?Ia rogu-te legatura cu el si…spune-mi frate si mie despre starea lui de sanatate . Daca o faci transmite-i te rog din partea mea toate urarile de bine si sanatate pe care si le poate dori un om ! Multiple multumiri 😉 Nu te deranjam dar la sugestia Shogunului din Sibiu…am indraznit s-o fac , fapt pentru care-ti cer scuze .Cum e vremea pe la Cluj ? La Bucuresti m-am trezit dimineata cu 30 cm de zapada pe strada si ceva mai mult in curte si pe deasupra si o javra de viscol…. in Martie !!!Am dat la zapada de mi-au venit toti dracii { ca am vreo 40 de metri de trotuar de-a lungul curtii ] iar dupa ce am curatat zapada , a venit plugul primariei si…mi-a pus iar zapada pe trotuar , de parca stia al dracului de unde era !Bine ca s-a potolit ninsoarea si mai ales vantul . Asta unde-i Saptamana Mare la catolici ! 🙂 Sper ca de Pastele ” nostru ” sa fie vremea ceva mai calda sa crape catolicii de necaz poate , poate vor achiesa si ei la…. ortodoxie 😉

  • Călin spune:

   tulaiii!!! ce-i cu cearceaful ăsta aici?
   Să o iau sistematic: Teo este, ba chiar a revenit prin blogosferă, a postat ceva sâmbătă (dacă nu mă înşel, şi cred că nu mă înşel).
   De vreme nu m-ar durea foarte tare dacă nu ar trebui să fac mâine o plimbare un pic mai lunguţă afară din Cluj. Ca să te dezamăgesc, să îţi zic că va fi vreme bună şi frumoasă pe când îşi vor sărbătorii catolicii Pştile. Chiar, ăştia cu ce ţi-au greşit???

Dacă ai ceva de zis, aici e locul. Bălăriile nu se acceptă!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.