Începe o perioadă destul de aglomerată la mine, perioadă în care nu e exclus să mai fie şi zile în care să lipsesc cu desăvârşire de pe aici, asta pentru că s-ar putea să trebuiască să mă călătoresc prin alte colţuri de ţară. De plecat însă nu plec nicăieri, mai avem multă muzică de ascultat împreună, doar că întâlnirile noastre vor fi ceva mai rare. Oricum, eu zic că este destulă muzică bună pe aici prin colţ, iar în zilele când voi lipsi veţi găsi ceva demn de ascultat în postările mai vechi. S-ar putea ca perioada de pauză a topului celor mai bune 100 de balade rock să se prelungească, tocmai din cauză că nu voi avea timp să mă ocup de etapa finală a topului. Dar despre asta vă voi anunţa mai către sfârşitul săptămânii, iar dacă tot a venit vorba de top le amintesc celor care nu au trecut pe acolo că în stânga paginii se găsesc link-uri către toate cele treizeci de grupe ale acestuia, grupe în care se poate vota în continuare.

Iar dacă săptămâna mea nu a început deloc sub cele mai bune auspicii, cu un telefon complet aiuristic undeva pe la ceasul 1 şi jumătate din noapte, ăsta nu e un motiv ca a voastră să înceapă la fel, aşa că vă propun o piesă mai optimistă, puţin mai ritmată a trupei britanice The Police. Inclusă pe albumul Ghost In The Machine, cel de-al patrulea album al trupei, Every Little Thing She Does Is Magic a ajuns până pe locul 3 în US Billboard Hot 100, până pe a doua poziţie în topul din Australia, iar în topurile din Marea Britanie şi Olanda, dar şi în Billboard Mainstream Rock, a ajuns până pe prima poziţie.

sursa: youtube (user – ThePoliceVEVO)

Comentarii
  1. […] Lacului Cebarkul, cercetătorii au reuşit să strângă în jur de 50 de fragmente de meteorit de dimensiuni mici, de câţiva milimetri. Cu ajutorul unor dispozitive performante s-a reuşit stabilirea corpului […]

Dacă ai ceva de zis, aici e locul. Bălăriile nu se acceptă!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.