sursa: youtube (user – drebinj)

a trecut o săptămînă de la ultima întîlnire cu topurile de aici, pauză cauzată în primul rînd de programul infernal de care am avut parte în ultima perioadă. între timp am apucat să promit că începînd de astăzi voi reveni cu topurile cu care majoritatea v-aţi obişnuit deja. nu am apucat bine să spun că vor reveni începînd de azi topurile, că m-am şi trezit cu o convorbire telefonică din care am aflat că de mîine pînă sîmbătă inclusiv am parte de încă un studiu; asta înseamnă minimum 11-12 ore pe zi alocate acelui proiect, astfel că timpul alocat blogului şi blogosferei va avea din nou de suferit. nu ştiu exact cum voi face, cînd voi încropi următoarele postări cu topuri (cele pentru mîine şi poimîine), probabil asta se va întîmpla la ore foarte tîrzii din noapte sau la ore foarte matinale, însă voi încerca să aduc topurile aici la timp. am rămas mult în urmă cu răspunsul la mesajele voastre, voi mai acumula întîrzieri pe parcurs, am multe restanţe şi la vizitele pe la alţii, dar deocamdată timpul nu îmi permite să recuperez nimic din toate acestea, însă vreau să sper că după sfîrşitul aceste săptămîni voi avea parte şi de zile ceva mai uşoare, în care timpul să fie ceva mai îngăduitor cu mine.

trecînd acum şi la ceea ce ne interesează, după cum probabil v-aţi dat seama deja, pentru că am început cu o piesă ce îi aparţine, ediţia precedentă a topului a fost cîştigată fără prea mari probleme de Eric Clapton, care nu a prea avut concurenţă serioasă. clasamentul complet îl puteţi vedea în imaginea alăturată. aşa stînd lucrurile în clasament, ne despărţim de Glenn Medeiros şi Robbie Williams, iar noi mergem mai departe cu ocupantele primelor două locuri, piese interpretate de Eric Clapton şi Bryan Adams, cărora li se alătură dintre propunerile venite de la voi cele făcute de cristi şi de oana clara, adică piese aparţinînd lui Chris de Burgh şi trupei Rednex. lista completă a celor patru piese pentru care puteţi vota pînă marţea viitoare o găsiţi ceva mai jos (iar votul trebuie să conţină doar piesa preferată dintre cele patru din lista de mai jos), urmată , ca de fiecare dată, de videoclipuri sau slideshow-uri ale pieselor. să vă fie tuturor seara şi noaptea senine!

  • Rednex – „Wish You Were Here”
  • Bryan Adams – „Please Forgive Me”
  • Chris de Burgh – „Lady In Red”
  • Eric Clapton – „Wonderful Tonight”

sursa: youtube (user – mschiquitita10)

sursa: youtube (user – BryanAdamsVEVO)

sursa: youtube (user – GoRoLoF)

sursa: youtube (user – AnnaKipling1)

ţucu-vă!

la o porţie de muzică romantică şi la vot îi invit şi pe  zinnaidacella, theodoraluna pătrată, danalili3d, octo cat, clipe de Cluj, shogunu’, diverse, gabryelle, rokssana, peter, geanina, meşterul manole, ştefania, C.L.M., o fată, alex, pishky, cammely, anastasia, alt cer senin, kadia, melly, psi-words, vultureşti, lunabeteluna, blonda ironică, phozone, androxa, vizualw, pandhoraa, bineînţeles că şi pe teo negură, dar nu numai pe ei, pentru că oricine altcineva este binevenit aici.

Comentarii
  1. Domnu’ Adams să fie de data asta! Şi mai notează un ţuc pe obraz şi de la mine către cinstita gazdă, aşa…că e primăvară în aer! 😆

    • Călin spune:

      ehe, ai rămas cu cîteva săptămîni bune în urmă, numitul Adams nu mai e prin top de ceva vreme 😉 . cît priveşte partea cu ţucul pe obraz, s-a notat. ţucu-te! 😆

  2. […] ivanuska, hijodealgo, dana, zinnaida, coltulcumuzica, […]

  3. Dana spune:

    Bună Călin! Un vot către Rednex şi de la mine! Spor în tot ce faci!

  4. djt3o spune:

    Caline, Clapton si ale lui „Tears In Heaven”… eyes wide open… also ears ! 🙂

  5. Alex spune:

    Una mai frumoasă decât cealaltă. Greu de ales. Dar voi alege Rednex – “Wish You Were Here” – pe care o ascult în maşină de multe ori de fiecare dată. Este o melodie minunată. M-am bucurat să o reaud şi aici la tine.

    O zi cât mai frumoasă, dragă Călin! Numai bine! 🙂

  6. rokssana spune:

    Eric Clapton – “Wonderful Tonight”

  7. Doru spune:

    Hop şi eu, boier dumneavoastră, cu Bryan Adams – Please Forgive Me!

  8. anastasia spune:

    Bună seara, Călin
    Şi eu tot atât de bine stau cu timpul….
    Încerc…
    în seara asta îmi votez propunerea – bryan adams.
    spor! să ne „re-vedem” veseloşi!

    • Călin spune:

      s-a notat Bryan Adams, cît despre „veseloşi”, nu a zis nimeni că aş fi încruntat sau supărat, chiar îmi place ceea ce fac, doar că îmi mănîncă tare mult timp. o noapte senină să aveţi!

      • anastasia spune:

        nici nu m-am gândit c-ai fi supărat… şi sunt convinsă că-ţi place ce faci
        boieri dumneavoastră, nu interpretaţi atât de repede,… savuraţi…
        nu-ţi place cum sună „veseloşi şi bucuroşi”, nu-ţi aminteşte de colide, când eşti îngheţat, cu nasul roşu şi manânci covrigi…
        o zi minunată! .)

  9. diverse spune:

    Aleg Eric Clapton – “Wonderful Tonight”
    Seara buna si spor in tot ceea ce faci! 🙂

    • Călin spune:

      Clapton am notat, o seară faină şi ţie! spor sper să fie, adică dacă vom avea ceva noroc, vom „lichida” proiectul ăsta în două zile, dacă nu, atunci muncim şi sîmbăta cu drag şi dor 😉

  10. Laura spune:

    Votez pentru Rednex…As propune Elton John-Sacrifice.

    • Călin spune:

      Rednex s-a notat, Elton John ba, pentru că de săptămîna viitoare piesele nou intrate în top vor veni de la mine, că m-am făcut mai al dracului 😉 . mulţumesc de popas, o seară frumoasă!

  11. Teo Negură spune:

    Clapton de la mine, Caline 🙂 O seara numai buna, odihnitoare, ca stiu ca te asteapta zile de foc 🙂

  12. Pishky spune:

    frumos tare coltul aista….O seara faina!

  13. lunabeteluna spune:

    Wish you were here sa fie in aceasta seara! Si, de data asta, fara sa fie propunere, ci doar dedicatie – ca sa ai spor zilele ce urmeaza pentru studiul tau!

    • Călin spune:

      păi nu e studiul meu, e proiectul unei firme din Bucureşti; care pare-se că ar avea încredere că îl voi duce la capăt; şi îl voi duce, că dacă mă înham la ceva, nu ştiu să mă dau bătut. mulţămim de Alifantis, îmi place, iar votul pentru Rednex s-a bifat şi el. o seară frumoasă!

  14. Denisa spune:

    La topurile astea cu muzica romantica, mereu ai melodii de care ma leaga bucati mari de viata placuta si care ma intorc in timp spre momente straniu de placute. Astazi votez singura melodie care mai face legatura dintre trecut si prezent, care e actuala iar si iar, ca dovada ca acum sunt imbracata in rosu.
    Sa fie deci Chris de Burgh 🙂
    Spor la treburi si sa le termini pe toate cu succes!

    • Călin spune:

      de melodia asta mă leagă şi pe mine o amintire, dar nu una neapărat plăcută; într-o noapte de revelion, fix la 12, pe melodia asta, o asistentă îmi făcea injecţie cu ampicilină în posterior 🙂 . asta după ce mi-au îmbrăcat tot piciorul în ghips pentru un deget fracturat 😉 .
      Chris de Burgh să fie, dacă asta ţi-e voia! iar treburile astea le voi termina, că încă nu s-a găsit proiectul pe care să nu îl duc la capăt 🙂 .

  15. […] Elena,  Clipe de Cluj,   Hidalgo,   Mesterul,  LinkPing,  Coltu,  Pluta,   Grupul,   Teo […]

  16. […] , Zazuza , Ana , Ora25 , Greiere , Amuleta , Deea , Inda , Cella , Schtiel , Calin , Cristi , Rokssana , Androxa , AliceG , Hanny-Bunny , Principessa , Vania , Caius , Ilarie , Ana U […]

  17. Luna patrata spune:

    Eric Clapton – “Wonderful Tonight”

  18. marian spune:

    Nene ..ce sa fac daca-mi place Bryan Adams.?…Cum canta frate nu te gandii la alte ” chestii” !!Please for give me…chiar imi place cum o interpreteaza si asta-i doar una dintre piesele lui de rezistenta. Baga frate Calin un vot din partea mea pentru Brayan Adams !Pe la voi prin Cluj …a mai crescut temperatura ? Aici din cauza curentului scazut ca putere…nu-mi merge centrala…si ma incalzesc injurand guvernul prin Piata Universitatii .Dar va trece si asta{ vorba lui Adrian Paunescu } A MAI TRECUT { nu inca ..dar nu mai este chiar asa mult} O IARNA GREA NU E NIMIC : VOM REZISTA, CA …VINE VARA DUPA EA!Punctuatia …imi apartine.

    • Călin spune:

      temperatura a crescut de nu mai poate şi tot creşte; doar că are un minus în faţă, iar la noapte vom avea sigur sub -20 😀 . m-a surprins oarecum votul tău, dar dacă Bryan Adams zici, aia se notează. mă aşteptam mai degrabă la un Clapton din partea ta 😉 . o seară faină să ai!

  19. Lavi H. spune:

    mi-a placut melodia ce mi-ai lasat-o 🙂
    multumesc.
    si bryan adams, canta superb, nu ma satur sa-l ascult.
    o seara frumoasa, si nu-ti fa griji, cand ai timp dai pe aici 🙂

    • Călin spune:

      oare ce ţi-am lăsat? parcă „Heart Of Gold”; e, e ceva de capul ei 😀 . timpul nu prea îmi e aliat, dar tot le rezolv eu cumva, că nu am de ales 🙂 . o seară frumoasă!

  20. […] , Zazuza , Ana , Ora25 , Greiere , Amuleta , Deea , Inda , Cella , Calin , Cristi , Rokssana , Androxa , AliceG , Hanny-Bunny , Principessa , Vania , Caius , Ilarie , Ana U […]

  21. geanina spune:

    Ciaooooo.
    cate probleme s-au strans pe capul tau! da eu stiu ca ai sa o scoti la capat:)
    votul meu merge la Chris de Burgh – “Lady In Red”
    zile faine iti doresc…

    • Călin spune:

      păi na, aşa se întîmplă, cînd vin, atunci vin grămadă 😀 . nici nu e aşa rău pînă la urmă, chiar îmi place ce fac, doar că au venit prea multe la foc automat. mulţumesc de popas şi vot, pe Chris de Burgh l-am notat.

  22. Kadia spune:

    In mod normal as fi votat cu Lady in red, dar azi ma simt… anormala si votez cu una din piesele mele favorite din adolescenta mea: Rednex – “Wish You Were Here” 😀

    • Călin spune:

      nici nu are farmec să fii zi de zi normală, cîte o „pauză de normalitate” prinde chiar bine 😀 . Rednex am notat, mulţumesc pentru popas şi vot!

  23. Cristi spune:

    Votez pe Chris de Burgh. O seara faina! 🙂

  24. Melly spune:

    Bine ai revenit! Ma bucur ca nu esti bolnav, credeam ca ai racit!
    Asta e Top 3-ul meu! (ca Rednex nu imi place nici de-o culoare, asa ca nu merita nici locul 4).
    1. Eric Clapton – “Wonderful Tonight”
    2. Bryan Adams – “Please Forgive Me”
    3. Chris de Burgh – “Lady In Red”
    Frumoase melodii! O seara frumoasa si linistita iti doresc! 🙂

    • Călin spune:

      nu, eu nu am probleme cu iarna, nici nu mai ştiu de cînd nu am răcit iarna, doar timpul nu prea îmi e aliat. nu aveam nevoie de top 3, îmi ajungea primul loc, aşa că am notat Eric Clapton. mulţumesc de popas, o seară frumoasă!

  25. Stefania spune:

    Buna seara Calin! 🙂

    Ma bucur ca ai reluat topurile. Eu am sa votez : Bryan Adams – Please Forgive Me

    O noapte linistita iti doresc Calin, iar TIMPUL, mereu sa-ti fie prieten de nadejde ! 🙂

    • Călin spune:

      le-am reluat pentru că am apucat să promit că le reiau; dacă aş fi ştiut ce mă aşteaptă, le mai lăsam în standby pentru cîteva zile. dar…a promise is a promise 🙂
      mulţumesc pentru popas şi vot, o seară frumoasă!

  26. lili3d spune:

    Azi, Eric Clapton.

  27. CELLA spune:

    Chris de Burgh – Lady In Red!!! 🙂
    aia io, aia io

  28. Mirela spune:

    Călin, așa cum ți-am mai spus, parcă ne-am fi înțeles. Vorba cuiva: bine că avem de lucru!
    Eric Clapton – “Wonderful Tonight”.
    Și o seară pe cinste, adică…ceva mai multă relaxare! 😉

  29. Zina spune:

    Eu aleg din toată inima Bryan Adams – “Please Forgive Me”. Tu nu te mai necaji atâta. Fiecare dintre noi are perioade mai grele, mai aglomerate. Ne place să știm că bloggerii care ne vizitează ne sunt fideli și ne așteaptă cu răbdare și înțelegere.Vezi-ți de munca ta, că noi te așteptăm cuminți aici ! 🙂

    • Călin spune:

      nu mă necăjesc defel, mă enervează doar timpul ăsta că nu vrea să se dilate puţin, să îmi ajungă şi mie 🙂 . am notat „Please Forgive Me”, o seară frumoasă să aveţi!

  30. Peter spune:

    Bună seara, Călin! Eu votez pentru Clapton.

  31. oanaclara spune:

    Rednex – “Wish You Were Here”,logic…
    …pe frigul asta pe bune ar prinde bine cineva care sa fie aici pe post de soba. 😀

  32. psi spune:

    călin, putere să ai, că le faci tu pe toate câte îs de făcut. 😉 de-aş putea, aş vorbi cu nenea cronos să fie mai darnic cu tine!
    să fii bine!
    votul meu romantic merge astăzi către rednex. chiar dacă îmi place eric clapton mult… astăzi îl lăsaăm puţin deoparte.

    • Călin spune:

      nenea cronos rîde de mine de o vreme încoace în stil barbar; dar tot îi vin eu de hac 😉 . mulţam de popas şi vot, seară faină la Braşov!

Dacă ai ceva de zis, aici e locul. Bălăriile nu se acceptă!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.