cele mai cele din paporniţă (4)

Posted: 30/12/2011 by Călin in aberaţii, matinale, Uncategorized
Etichete:, , , , , ,

gata!!! am pus lacătul pe uşa secţiei de votare, că acuma nu mai am cîine de pază, între timp Hera s-a întors la stăpînul ei, iar eu am scăpat de rolul de dog-sitter; probabil numai pentru cîteva luni, că la anul m-oi alege cu un Airdale terrier micuţ, urmaş de-al Herei. dacă nu am răspuns la unele din mesajele voastre de ieri, în special la cele legate de top, nu e pentru că nu le-am văzut, însă apucasem să fac nişte calcule, iar dacă mai intercalam şi comentariile mele pe-acolo făceam o brambureală totală; pe lîngă asta, că doar tot e sfîrşit de an, mă „distrez” de cîteva zile cu o bază de date cu firme americăneşti de software şi probabil am şanse să mă prindă 2012 „scufundat” în ea.

să nu mă mai lungesc şi să trec la treabă, adică să număr ce mai e de numărat şi să pregătesc postarea cu ultimul top din 2011 (parcă am mai zis asta cu „ultimul” şi la topul de Crăciun, dar acum chiar e ultimul), cu care sper să vă puteţi întîlni peste vreo 3 ore, poate chiar mai repede. dar pînă atunci, mai ales că au fost unii care au zis „mai vreau”, o să mai cotrobăi puţin prin amintirile din răposata paporniţă, să văd ce vă mai pot lăsa azi din ea. vor fi, ca şi ieri, cîteva imagini în care am avut treabă cu unele din personulităţile, pardon, personalităţile din mîndra noastră cocină politică. dacă subiecţi mi-au fost în special ăştia de nuanţă portocalie, nu înseamnă nicidecum că ăilalţi, indiferent care ar fi ei, mi-s tare dragi, dar chiar aşa de antipatici ca ăştia tot nu mi-s. iar după imaginile în cauză am să vă las şi un cîntecel care a fost şi el prin paporniţă şi care mie îmi place tare mult, compus de Terry Oldfield şi interpretat de Soraya Saravasti şi Terry Oldfield.

sursa: youtube (user – MissSylvie90)

ţucu-vă!

dacă aruncaţi o privire şi pe la ei cred că nu s-a supăra nimeni:  schtiel, luna pătrată, C.L.M., psi-words, teo negură, mesterul manole, ioan usca, rokssana, peter, geanina, cristi, lili3d, dana, vultureşti 

Comentarii
 1. Peter spune:

  N-am prea înţeles, poliţaiul se uită la ei, sau îi salută? E bună… 😀 😀

 2. lorelei spune:

  LA MULTI SI FERICITI ANI!

  Off topic, but on time!

  =====MEGA-FELICITAREA DE AN NOU===== LA MULTI ANI 2012========

  Salutare si bine te-am gasit! Ai un gand bun, o urare pe care vrei s-o adresezi blogosferei? Atunci completeaza aceasta felicitare si trimite-o mai departe la 10(zece) bloggeri pe care-i apreciezi!
  -Preia prin copy&paste felicitarea din acest comentariu, adauga gandurile tale, urarea ta, numele si linkul tau, apoi inchide felicitarea si trimite-o mai departe, tot prin comentariu, catre 10 bloggeri pe care-i apreciezi!
  Daca esti unul din bloggerii la care felicitarea se va afla sambata 31 decembrie 2011, intre orele 17.00 si 18.00 atunci te rugam, inapoiaza felicitarea echipei Mostwantedblog.org pentru a fi publicata si aratata la toata blogosfera! Daca nu stii cui s-o trimiti mai departe inapoiaza felicitarea catre mostwantedblog.org! Te rugam, lasa aceasta parte de text, nealterata, te rugam vino alaturi de noi sa uram tuturor un An Nou fericit si plin de realizari!

  *Gandurile lor merg catre tine!

  -La Multi Ani si un 2012 asa cum il visati! Liviu R. – balantza.com

  -Să vă fie zilele senine, fericite, sănătoase și norocoase! Ada Pavel – adapavel.wordpress.com

  – Să vă dea Dumnezeu un An nou fericit, cu tot ce înseamnă asta pentru voi! Adela Onete – http://www.danap.ro/

  – Un 2012 mai bun pentru toata lumea! – http://diversediversificate.wordpress.com/

  – LA MULTI SI FERICITI ANI! – Lorelei – http://loreleimihalcea.wordpress.com/

 3. […] carmen, coltulcumuzica, vania, schtiel, innerspacejournal, romanianstampnews, calin, schtiel 44.437711 26.097367 Rate […]

 4. Dana Diaconu spune:

  Câte vorbe sărate și uneori piperate ai mai pus în paporniță! Îmi place! 😀

 5. […] Colţul cu muzică, Ela Roseni, Lilli, Karina, Rokssana, Schtiel, Shayna, Teo Negură, Theodora […]

Dacă ai ceva de zis, aici e locul. Bălăriile nu se acceptă!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.