Colţul romantic – 2

Posted: 09/11/2011 by Călin in colţul romantic
Etichete:, , , , ,

pe cînd eram aproape gata cu postarea asta, wordpress s-a gîndit că ar fi foarte interesant dacă m-ar mai pune să o scriu o dată; ceea ce a şi făcut, pentru că după ce am încercat să ataşez un link la postare m-am trezit cu pagina goală în faţă, nimic salvat, aşa că trebuie să o iau de la capăt, iar acum voi fi ceva mai telegrafic decît în postarea care mi s-a evaporat. de astăzi ne întîlnim cu fiecare din cele cinci topuri o dată pe săptămînă, urmînd ca probabil mîine să public în pagina Topurile din colţ ordinea în care acestea vor apărea, zilele care vor fi destinate fiecăruia.

trecînd la ceea ce avem astăzi pe rol, iată ce a rezultat în urma celor 19 voturi (şi le mulţumesc pe această cale încă o dată „alegătorilor” care şi-au exprimat preferinţele) exprimate de voi la ediţia care tocmai s-a încheiat: 1. Leo Sayer, 60 de puncte; 2. Roxette, 54 de puncte; 3. Shakespeare’s Sister, 43 de puncte; 4. The Bangles, 33 de puncte. conform unei tradiţii deja înrădăcinate, ne despărţim de ultimele două clasate şi mergem mai departe cu Leo Sayer şi Roxette, cărora li se alătură Andrea Bocelli ft. Giorgia (propusă de Geanina) şi Sinéad O’Connor (propusă de Cristi), aceste două propuneri avînd cei mai mulţi susţinători. mai jos găsiţi lista completă a celor patru piese pentru care aştept voturile voastre doar pînă marţea viitoare, iar lista este urmată, ca de fiecare dată, de clipuri sau slide-uri ale melodiilor. asupra regulilor din topuri nu voi insista aici, cei care vor să le afle le pot găsi publicate în pagina Topurile din colţ.

 • Andrea Bocelli ft. Giorgia – „Vivo per lei”
 • Roxette – „Listen To Your Heart”
 • Sinéad O’Connor – „Nothing Compares 2 U”
 • Leo Sayer – „When I Need You”

sursa: youtube (user – TheFashioncommercial)

sursa: youtube (user – andrespg89)

sursa: youtube (user – GangOfEriks)

sursa: youtube (user – eduardo1963)

muzica bună le place şi lor: androxa, psi-words, pandhoraa, luna pătrată, lunabeteluna, cella, napocel, schtiel, mirela, diverse, vultureşti, alex, teo negură, oana, rokssana, zinnaida, dana, ironic blonde, peter, alice, lili3d, tiberiu, pisicaru, melly, anastasia, dar cu siguranţă şi foarte multor altora.

 

Comentarii
 1. Roxana spune:

  Leo Sayer – “When I Need You”
  Roxette – “Listen To Your Heart”
  Sinéad O’Connor – “Nothing Compares 2 U”
  Andrea Bocelli ft. Giorgia – “Vivo per lei”

  • Călin spune:

   un adevărat „tur de forţă” ai făcut 🙂 . iar eu trebuia să încep cu „bine ai venit”, ca o gazdă primitoare ce mă pretind a fi. am notat şi votul tău de la romantici, următoarea întîlnire cu ei va fi miercuri (de fapt, topuri sînt în fiecare zi, mai puţin sîmbăta şi duminica).

 2. Max Peter spune:

  Recuperez!
  Părerea mea: 1. Leo Sayer, 2. Roxette, 3. Sinead O’Connor, 4. Andrea Bocelli.
  Ca propunere, o susţin pe Anastasia, Eric Clapton.
  O zi frumoasă îţi doresc (că-n Bucureşti s-a cam dus…).

  • Călin spune:

   părerea ta, dimpreună cu susţinerea propunerii Anastasiei, s-a notat şi va fi luată în considerare la vremea potrivită, adică peste vreo şase zile, cînd ne vom mai întîlni cu muzica romantică. nici prin Cluj nu aş zice că e o zi tocmai frumoasă, e cam prea gri pentru gustul meu, dar măcar pe aici nu plouă (deşi ar fi nevoie de ploaie din belşug) . o zi bună să ai!

 3. Alex spune:

  Chiar dacă n-am apucat să votez, le-am ascultat cu multă plăcere. Mai ales Leo Sayer – o melodie superbă!.
  O să mai trec pe aici, pentru că se ascultă multă muzică bună!
  O zi frumoasă! 🙂

  • Călin spune:

   sper că se ascultă muzică bună, doar mi-am păstrat obiceiurile din paporniţă, pe unde veneai destul de des 😉 . Leo nu are el foarte multe piese extraordinare, dar şi care sînt bune, acelea sînt cu adevărat bune. iar dacă nu ai apucat să votezi, nu-i nici o supărare, doar nu e ceva obligatoriu. o zi frumoasă şi ţie!

 4. diverse spune:

  1. Sinéad O’Connor – „Nothing Compares 2 U”
  2. Roxette – „Listen To Your Heart”
  3. Andrea Bocelli ft. Giorgia – „Vivo per lei”
  4. Leo Sayer – „When I Need You”

  Propunerea mea este: Savage Garden – „I Knew I Loved You”

  • Călin spune:

   iaca, s-a notat şi votul pe care l-ai lăsat tu pe aici, după cum s-a trecut pe catastif şi propunerea ta. Savage Garden cred că e în premieră pe aici, chiar şi la stadiul de propunere 🙂 . o zi frumoasă! după-amiază, sau cînd vei avea vreme, te mai aştept pe la secţia de vot, să îţi dai cu părerea despre nişte vechituri 😉

 5. geanina spune:

  sisisi…sono tanto felice…ci sono una romanticona!!!!!
  si acum vot:

  1. Leo Syer – When I Need You
  2. Andrea Bocelli – Vivo Per Lei
  3. Roxette – Listen to Your Heart
  4. Sinnead O’Connor – Nothing Compares to You

  Propunere:

  ciaoooo….

  • Călin spune:

   si puo vedere che sei felice 🙂 . mulţumiri pentru popasul prin secţia de vot, pentru votul şi propunerea lăsate pe aici. ciaoooo! 🙂

 6. Mirela Pete spune:

  Buna, Calin!
  iata votul meu:

  Sinéad O’Connor – “Nothing Compares 2 U”
  Andrea Bocelli ft. Giorgia – “Vivo per lei”
  Roxette – “Listen To Your Heart”
  Leo Sayer – “When I Need You”

  Sustin propunerea CELLEI, ELO- Ticket To The Moon. Numai bine! 🙂

  • Călin spune:

   măi, să fie! iaca, a fost destul să pomenesc acum vreo două zile de ELO, să postez vreo două melodii cu ei, şi şi-a adus aminte lumea de ei 🙂 . mulţumesc pentru vot şi pentru susţinerea propunerii Cellei. o zi frumoasă!

 7. Diaconu Dana spune:

  1. Sinéad O’Connor – „Nothing Compares 2 U”
  2. Roxette – „Listen To Your Heart”
  3. Andrea Bocelli ft. Giorgia – „Vivo per lei”
  4. Leo Sayer – „When I Need You”
  Un vot pentru Eric Clapton, propus de Anastasia!

  • Călin spune:

   bună dimineaţa, chiar dacă mi-ai scris aseară sau azi-noapte! am notat şi votul lăsat de tine pe aici, după cum am băgat la cap şi că susţii propunerea făcută de Anastasia.

 8. […] Coltu,   Theodora0303,  Gabriela Elena,   g1b2i3,    Innerspacejournal,   Supravietuitor,  Ioan Usca, Florina,    Mesterul,  Nelinistitu‘,  Mirela, Teo Negura,  Zamfirpop. Like this:LikeBe the first to like this post. […]

 9. anastasia spune:

  1. Leo s.
  2. Sinead O.
  3. Roxette
  4. Andreea B.
  propunere:

 10. […] tuturor pinguitorilor (şi nu doar) : Alex, Coltu, Fewstuff, Florina, G1B2I3, Gabriela Elena, Luna Patrata, Mesterul Manole, Mirela Pete, […]

 11. Alexandra spune:

  Hello! Votul meu pentru arata in felul urmator: Leo Sayer, Sinead, Roxette şi Andrea. Si pentru ca am venit nepregatita, voi sustine propunerea Psi. O seara frumoasa!

  • Călin spune:

   cred că îţi voi răspunde doar aici, pentru că am văzut că ai trecut prin toate topurile şi ai votat. îţi mulţumesc pentru vizită/vizite, pentru voturi şi propuneri sau susţineri ale unor propuneri. o seară faină să ai şi bine te-am regăsit! (sau bine m-ai regăsit 🙂 )

 12. CELLA spune:

  1.- Sinéad O’Connor
  2.- Andrea Bocelli ft. Giorgia
  3.- Roxette
  4.- Leo Sayer

  îţi propun, azi, ELO- Ticket To The Moon

  • Călin spune:

   bună seara la tine! mulţumesc mult pentru vizita pe care ai făcut-o pe la secţia de vot, pentru vot şi propunere. să îţi fie seara frumoasă!

 13. psi spune:

  sara bună şi de la mine. iaca vot:
  sinéad o’connor, roxette, leo sayer, andrea bocelli
  iar ca propunere, zice psi o clasică cu george michael din tinereţile lui: careless whisper. îi destul de romantică?

  • Călin spune:

   sara bună şi de la mine atunci! încă nu am inventat o scală care să îmi spuie care melodie ar fi suficient de romantică şi care nu pentru a putea intra în topul ăsta; şi nici nu am de gînd să inventez 🙂 . aşa că eu zic că-i bugăt de romantică, prin urmare e numai bună propunerea venită de la psi, căreia îi mulţumesc pentru vot şi propunere.

 14. Doru spune:

  Seara bună, boier dumneavoastră!
  Roxette, Andrea Bocelli, Sinéad O’Connor, Leo Sayer …

  • Călin spune:

   seara să-ţi fie bună, boier dumneavoastră! mulţămescu-ţi pentru popasul pe la secţia mea de vot şi pentru votul ce l-ai depus în urnă.

 15. phozone spune:

  Frumos, frumos aici la tine-n colt. 😛
  Greu de aranjat sunt piesele astea, cam ca de obicei. Dar sa vedem…
  1. Roxette – “Listen To Your Heart”
  2. Leo Sayer – “When I Need You”
  3. Andrea Bocelli ft. Giorgia – “Vivo per lei”
  4. Sinéad O’Connor – “Nothing Compares 2 U”

  Si indraznesc eu sa fac o propunere 😀 Andru Donalds – All out of love. O seara minunata!

  • Călin spune:

   dacă ar fi simplu nu ar avea nici un farmec, nu?
   mulţumesc de vot şi propunere, parcă încep lucrurile să intre în normal, am adunat vreo trei propuneri pînă acum, sînt destule şi atîtea, iar dacă or mai fi şi altele, cu atît mai bine. o seară minunată şi ţie!

 16. Teo Negură spune:

  Nu stiu ce naiba a avut azi wordpress, si la mine facea scheme pe la pranz, incat a trebuit sa renunt cateva ore la a mai incerca sa raspund la un comentariu…
  Topul meu; Sinnead, Roxette, Andrea, Leo 🙂
  O seara excelenta sa ai!

  • Călin spune:

   apăi nu ştiu ce o fi avut, poate că mai dă şi el rateuri, are limite, ca orice minune de soiul ăsta. mulţam fain de vizită şi vot, o seară faină să ai şi tu!

 17. […] Atlantisra, Carla,Colţul cu muzică, G1b2i3, George, Ioan Usca, Rokssana, Schtiel, Shayna, Supravieţuitor Rate this: Share […]

 18. Cristi spune:

  1. S. O’ Connor
  2. Roxette
  3. A. Bocelli si Georgia
  4. L. Sayer

  Propunerea mea este ABBA:

  • Călin spune:

   în sfîrşit a venit şi a doua propunere, că azi nu s-a înghesuit lumea deloc cu propuneri. mulţumescu-ţi, domnule, pentru popasul pe care l-ai făcut pe la secţia mea de vot şi deopotrivă pentru vot şi propunere. o seară faină!

 19. rokssana spune:

  Sinéad O’Connor, Roxette, Leo Sayer, Andrea Bocelli

  seara frumoasa sa ai Calin !

  • Călin spune:

   nu ştiu ce se întîmplă astăzi, dar nu prea vrea lumea să lase propuneri; cred că numai Shayna s-a îndurat de mi-a lăsat o propunere, dar pînă la urmă tot va mai apărea o curajoasă sau un curajos. mulţumesc că ţi-ai făcut timp să treci şi pe la secţia mea de vot, am luat buletinul completat de tine şi l-am pus deoparte preţ de vreo săptămînă, pînă cînd a veni vremea să fac socotelile. o seară frumoasă şi ţie!

   • Shayna spune:

    Pai eu sunt disciplinata, na… de aia! 😛 Plus ca imi place la nebunie melodia aia si am vrut sa ti-o aduc si tie.

    • Călin spune:

     într-un final a mai apărut un disciplinat, aşa că măcar două propuneri tot vor fi 😉 . oricum, propunerile nu sînt obligatorii, lasă doar cine vrea, dar aş prefera să lase lumea, să nu mă văd pus în situaţia de a propune eu; nu că nu aş găsi, dar cred că ar fi puţin aiurea 😉

 20. Zina spune:

  Alegerea mea:
  1. Leo Syer – When I Need You
  2. Sinnead O’Connor – Nothing Compares to You
  3. Andrea Bocelli – Vivo Per Lei
  4. Roxette – Listen to Your Heart

  • Călin spune:

   dacă aţi completat atît de frumos buletinul de vot nu pot decît să vă mulţumesc pentru vizita pe la secţia mea de votare. o seară plăcută!

 21. Shayna spune:

  Roxette – “Listen To Your Heart”
  Leo Sayer – “When I Need You”
  Sinéad O’Connor – “Nothing Compares 2 U”
  Andrea Bocelli ft. Giorgia – “Vivo per lei”
  Ia sa gasesc eu si o propunere..romantica. 😉 Sa fie…Adamo si balada lui pentru ploaie…

  • Călin spune:

   oare ce-a fi pînă la urmă? o să mergem mai departe cu Roxette şi Leo? după cum se prezintă ostilităţile la ceasul ăsta, nici nu-i exclus. cred că acum ar fi mai binevenite nişte paparude care să aducă ploaia, că nu am văzut o ploaie mai ca lumea de mai bine de 3 luni… 😦
   mulţumescu-ţi pentru vot şi propunere, să ai o seară frumoasă!

 22. oanaclara spune:

  Leo Sayer

  Roxette

  Sinéad O’Connor

  Andrea Bocelli

 23. Cam aşa:

  Sinéad O’Connor

  Leo Sayer

  Roxette

  Andrea Bocelli

  😀

  • Călin spune:

   mulţumim pentru trecerea pe la secţia de vot şi pentru buletinul de vot completat impecabil; şi cum secţia asta de vot e una mai deosebită, cu alegeri de 5 ori pe săptămînă, te mai aştept pe aici. o după-amiază frumoasă!

 24. lili3d spune:

  1. Andrea Bocelli
  2. Leo Sayer
  3. Sinead O’ Conor
  4. Roxette

 25. androxa spune:

  Sinéad O’Connor

  Leo Sayer

  Roxette

  Andrea Bocelli

  Have a great day 🙂

Dacă ai ceva de zis, aici e locul. Bălăriile nu se acceptă!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.