spuneam eu ceva mai devreme că ultima postare din cele trei dedicate împlinirii a 45 de ani de la naşterea celui care a fost Kurt Cobain ar putea să fie una care să se limiteze doar la muzică, iar pînă la urmă chiar aşa a ieşit. pentru că am avut parte de o foarte lungă discuţie cu un cetăţean american, discuţie care pare-se că va avea şi o finalitate cît se poate de concretă, respectiv apariţia unui nou jucător pe piaţa sondajelor de opinie, la ceasul ăsta voi renunţa la vorbe în favoarea muzicii. iar dacă sînt zgîrcit cu cuvintele, cu muzica nu voi fi deloc zgîrcit, propunîndu-vă spre ascultare şapte piese, pe care le găsiţi mai jos, în ordinea în care sînt trecute aici: „Drain You„, „Stay Away„, „On A Plain„, „Something In The Way„, „Where Did You Sleep Last Night„, „Pennyroyal Tea” şi „All Apologies„.

sursa: youtube (user – NirvanaVEVO)

sursa: youtube (user – NirvanaVEVO)

sursa: youtube (user – NirvanaVEVO)

sursa: youtube (user – polly281193)

sursa: youtube (user – HardRockCaffe1)

sursa: youtube (user – lzclrk)

sursa: youtube (user – NirvanaVEVO)

Comentarii
  1. […] Teo,Max,Călin,Daurel,Doru,Florentina,Coolnewz,Vania, Gabriela Elena,Zina,Coolnewz,Shayna,Roxana,Robert, Grupul, […]

  2. […] Teo,Max,Călin,Daurel,Doru,Florentina,Vania, Gabriela […]

  3. […] Teo,Max,Călin,Daurel,Doru,Florentina,Vania, Gabriela […]

  4. Mirela spune:

    Calin, multumesc pentru cele trei momente vesnice de Nirvana. A „ars” pentru arta si pentru ceilalti, iar acum…acum il ascultam. Si il privim, doar a ramas frumos si tanar. Ironie…Si unicitate, temelie, drum deschis altora (tipic zodiei, pentru cine crede).
    O zi buna, Calin!

    • Călin spune:

      în zodii, zodiace, horoscoape şi alte cele prefer să îi las pe alţii să creadă. cît despre ce a lăsat în urmă…da, a lăsat multe şi frumoase, iar urma lui va rămîne, pentru că nu a trecut prin viaţă precum şarpele peste piatră. o zi frumoasă şi ţie!

  5. Pishky spune:

    am aflat pe ce muzica ma relaxez maine dimineata cand ma trezesc! Mersi.. frumoase alegeri! O seara faina!

  6. […] Ulise,   Teo Negura,  Coltu,   Mirela,   Mesterul,  Zina,  Florina. Share […]

  7. Laura spune:

    Multumesc pentru regalul cu Nirvana si pentru bucuriile muzicale pe care mi le face „coltu” asta:) Ma bucur ca te-am descoperit. Salutari de la Dunare:)

    • Călin spune:

      colţu’ se străduieşte să adune cît mai multă muzică bună pe aici; poate uneori îi iese mai bine, poate alteori mai puţin bine, dar măcar încearcă să aducă un strop de bucurie 🙂

  8. Luna patrata spune:

    Sunt prin zona, ascult si tac. 🙂
    @ Marian, unii mai traduc si versurile. 😉

  9. […] pentru : Alex , Zazuza , Ana , Ora25 , Greiere , Amuleta , Deea , Inda , Cella , Schtiel , Calin , Cristi , Rokssana , Androxa , AliceG , Hanny-Bunny , Principessa , Vania , Caius , Ilarie , Ana U […]

  10. marian spune:

    Sti ce ma intreb ? Cati dintre cei ce asculta { de multe ori datorita tie} Nirvana si pe Kurt Corbain si-au dat interesul sa si traduca versurile…sau sa caute traducerea acestora ? Frate…n-am pomenit atat de mult romantism in versurile unuia ce face parte dintr-o formatie al carui nume te face sa te gandesti la…altceva?! Am incercat in urma cu vreo 20 de ani sa traduc din versurile sale…Frate…nu m-am asteptat, sincer nu credeam ca are niste versuri atat de placute, de romantice. De aceea { si nu numai !!!} imi place NiRVANA si Kurt Cobain caruia ai transmit pe aceasta cale{ poate intra totusi macar asa din intamplare asa cum am facut si eu in urma cu …niste luni de zile , pe bloggul dumitale si citeste asta} LA MULTI ANI KURT COBAIN ! Lasa ma…ca intelege el despre ce-i vorba, chiar daca nu stie inca, limba Romana !

    • Călin spune:

      de acolo de unde este el, e puţin probabil să aibă acces la internet şi să ajungă pe blogul meu. nu de alta, dar, din păcate, Kurt Cobain nu mai este de o căruţă de ani. adică de pe vremea cînd avea numai 27…

      • marian spune:

        Banuiam ca-ti vei da seama …si vei marsa la” gluma.”..Sper ca nu te-am suparat. Daca-ti aduci aminte si cand aveai ” Papornita” tot asa vorbeam despre un cantaret si-ti doream ca cineva din staff-ul aluia sa-ti citeasca postarea…nu-mi aduca aminte despre cine era vorba…parca unul de la „Gun’s rose’s”. Daca totusi te-am suparat….atunci iti cer scuze!?Fara resentimente ok ?!

        • Călin spune:

          nu-i cazul de resentimente, şezi calm 🙂 . da, ai mai făcut-o şi pe vremea paporniţei, dar ăl de atunci era totuşi viu, dacă bine îmi aduc aminte. noapte senină să ai!

Dacă ai ceva de zis, aici e locul. Bălăriile nu se acceptă!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.