sursa: youtube (user – AlinCargo)

de o vreme-ncoace, Cargo nu mai tace…de săptămîni bune „colţul românesc” începe cu cîte o piesă a trupei Cargo, trupă care se încăpăţînează să nu cedeze nicicum primul loc din topul cu muzici româneşti. dar, dacă asta e voinţa poporului, adică a celor ce votează prin această „secţie de vot”, nu prea am eu ce obiecta. ce a rezultat din însumarea celor 23 de voturi de la ediţia precedentă (voturi pentru care le mulţumesc tuturor celor care au poposit pe aici şi şi-au spus părerea) se vede în imaginea alăturată. am avut şi de astă un cîştigător detaşat, acelaşi ca la ediţiile precedente, celelalte trei piese „bătîndu-se” pentru locul al doilea, care a revenit în final lui Tudor Gheorghe, cu piesa „Maturizare”. de Contrapunct şi Taxi ne despărţim cel puţin pentru o vreme şi vom merge mai departe cu piesele interpretate de Cargo şi Tudor Gheorghe, cărora, dintre propunerile venite de la voi, li se alătură cele care au fost lăsate de Geanina şi Laura, adică piese interpretate de Aurelian Andreescu şi Conexiuni. lista completă a pieselor e ceva mai jos, urmată, ca de fiecare dată, de videoclipuri sau slide-show-uri ale pieselor. vă reamintesc că fiecare vot trebuie să includă doar piesa preferată şi că începînd din această săptămînă nu mai este nevoie să lăsaţi propuneri, urmînd ca piesele nou-intrate în fiecare ediţie să vină de la mine.

pînă pe la sfîrşitul acestei săptămîni voi fi foarte prins cu alte treburi, aşa că blogosferei îi voi aloca mult mai puţin timp decît de obicei; sper să nu mi-o luaţi în nume de rău dacă voi trece mai rar pe la voi, dacă voi răspunde cu întîrziere la mesajele voastre, dacă voi comenta mai rar (oricum, nu prea sînt eu genul care să comenteze extrem de mult), dacă pînă şi postările mele vor ajunge să se limiteze la una pe zi, care postări vor fi puse la cale tîrziu în noapte, cînd mă voi aduna şi eu pe acasă. e doar o perioadă cît se poate de aglomerată pentru mine, ea se va încheia la un anumit moment, însă cu siguranţă vor mai veni şi altele de acelaşi fel. cam asta cred că ar fi pentru astăzi, vă doresc tuturor o seară şi o noapte senine!

  • Conexiuni – „Mai rămîi puţin”
  • Tudor Gheorghe – „Maturizare”
  • Aurelian Andreescu – „Oameni”
  • Cargo – „Dacă ploaia s-ar opri”

sursa: youtube (user – doktorul)

sursa: youtube (user – astikel)

sursa: youtube (user – michaitza)

sursa: youtube (user – djtr1ck)

ţucu-vă!

la o porţie de muzichii îi invit şi pe androxa, vultureşti, zinnaida, danacella, cristi, gabryelle, luna pătrată, virtualkidoctocatC.L.M., pandhoraalavi-zu, psi-wordsrokssana, melly, peter, theodora, shogunu’, diverse, vizualw, anastasia, meşterul manolelili3d, lunabetelunaoana, napocelphozone, bineînţeles că şi pe traficantul cu hituri teo negură, dar nu numai pe ei, pentru că oricine este binevenit.

Comentarii
  1. […] Luna, Teo, Colţul cu muzică […]

  2. […] calin, schtiel, lili, gabi, clipedecluj, vania, mirela, […]

  3. Colonelul spune:

    Cargo – “Dacă ploaia s-ar opri”

    Numai bine!

  4. […] tuturor pinguitorilor (şi nu doar): Alex, Alecu, Coltu, Dana, G1B2I3, Innerspace, Luna Patrata, Mesterul Manole. 45.958950 23.570869 Share […]

  5. […] Mesterul,   Coltu,  Innerspacejournal,  Stiintele exacte,    Alex Mazilu,   Teo Negura,    Alecu Racoviceanu,   Romanianstampnews. Share this:DiggLinkedInRedditEmailStumbleUponPrintTwitterLike this:LikeBe the first to like this post. […]

  6. Napocel spune:

    Aurelian Andreescu – “Oameni”! Am zâs!

  7. oanaclara spune:

    Cargo – “Dacă ploaia s-ar opri”
    Sa vedem cat mai rezista. 🙂

  8. Zina spune:

    Cargo-Ploaia, ce să mai lungim vorba, că ai treabă !
    Spor !

  9. Pishky spune:

    frumoasa si melodia celor de la Conexiuni, insa votul meu merge, desigur, catre CARGO -Ploaia :X

  10. […] Androxa,  Atlantisra, Carla, Colţu cu muzică, G1b2i3, Gabrielle, George, Ioan Usca, Peter, Ragnar, Rokssana, Schtiel, Shayna, Teo Negură, […]

  11. CELLA spune:

    AURELIAN ANDREESCU
    propun o VOCE şi o melodie dragă tare(nu-mi place clipul da n-am găsit alul mai bun, eu am vinilul acela de la debutul piesei şi-l păstrez şi ascult din vreme-n vreme cu mult drag)
    CONSTANTIN DRĂGHICI

    • Călin spune:

      seara bună! am notat Aurelian Andreescu, cît despre ce ai lăsat…din păcate am renunţat la „versiunea” cu propunerile venite de la voi, cel puţin pentru o vreme. mulţumesc pentru popas şi vot. o noapte senină!

  12. […] , Zazuza , Ana , Ora25 , Greiere , Amuleta , Deea , Inda , Cella , Calin , Cristi , Rokssana , Androxa , AliceG , Hanny-Bunny , Principessa , Vania , Caius , Ilarie , Ana U […]

  13. anastasia spune:

    interesant ghiveci… votez Aurelian Andreescu, caldă amintire….

  14. rokssana spune:

    Conexiuni – “Mai rămîi puţin”

    seara faina 🙂

  15. lili3d spune:

    Să fie Tudor Gheorghe.

  16. geanina spune:

    Ciaooooo
    votul meu merge desigur la Aurelian Andreescu – “Oameni” 🙂
    nu-ti mai las propunere…daca nu mai vrei 😛

    • Călin spune:

      ciaooooo! era normal să meargă la Aurelian Andreescu, doar a fost propunerea ta. mulţumesc de popas şi vot, seară faină să ai!

  17. Stefania spune:

    Buna Calin! 🙂
    Votez si eu… Cargo – Dacă ploaia s-ar opri !

    O seara cat mai frumoasa iti doresc Calin! 🙂

  18. Cristi spune:

    Votez pe Aurelian Andreescu, sa ma ierte Kempes. 🙂

  19. Lavi H. spune:

    ai pe aici un scaun al rusinii?:))
    pentru ca voi avea nevoie de unul.
    stiu ultima melodie de vreo 4 ani si o ador si totusi pana azi nu am stiut cine o canta.
    vai mie :&

    • Călin spune:

      nu avem din ăla, dar avem un colţ; la cerere, punem şi nişte coji de nucă în colţ 😀
      important e că pînă la urmă ai aflat că e vorba de Cargo 😉

  20. Dana spune:

    Cargoooo! Sper că a auzit tot Clujul! 😀

  21. psi spune:

    deşi am votat la rându-mi cargo în fiecare săptămână, astă seară spun totuşi aurelian andreescu.
    seară bună tuturor.

  22. marian spune:

    Scuza-ma…tot uit ca nu mai este …”Papornita” . Ramane Aurelian Andreescu cu melodia OAMENI !.Acum vreo 40 si ceva de ani Aurelian Andreescu avea o fotografie pe panoul cu absolventii liceului M.Eminescu pe care l-am absolvit si eu prin ’70.De fapt pentru asta am si dat examen de admitere acolo …pentru faptul ca diferit de apropierea de locuinta mea, Aurelian Andreescu a invatat acolo.

  23. marian spune:

    Astazi…chiar nu pot sa sa aleg altceva: Aurelian Andreescu – Oameni ! Merita un loc 1} fara discutie!Ar merge si Tudor Gheorghe desii..mai e pana sa ne ” maturizam”…insa lasa-l pe 2}.Apoi …Cargo frate imi pare rau ca al las abia pentru locul 3 }insa …sa nu se gaseasca vreun rauvoitor care sa zica ca le fac lobby. Raman pe locul , sau mai precis pentru locul 4 } cei de la Conexiun cu lesinatura asta de „Mai ramai putin” cu adresa directa pentru cei ce -si striga necazurile prin diferite piete din diferite orase…si chiar la adresa mea cand sint nevoit sa plec spre casa cand inghet prea tare de frig.O seara linistita frate in cazul in care ai ajuns acasa teafar de la adunarea din Cluj cu ocazia zilei de 24 ianuarie.

    • Călin spune:

      iar mi-ai scris aici un hectar 🙂 . votul s-a simplificat, nu mai am nevoie decît de primul loc, aşa că voi nota un vot pentru Aurelian Andreescu. la cîtă treabă am zilele astea, numai de adunări nu am eu timp, crede-mă. o seară faină, cu ceai fierbinte, să te dezgheţi!

  24. diverse spune:

    Aleg
    Cargo – “Dacă ploaia s-ar opri”

    Seara buna!

  25. lunabeteluna spune:

    seara buna! „Mai raman putin” pe la tine, atat cat sa-ti dau o noua piesa:

  26. Mirela spune:

    Votez Cargo – “Dacă ploaia s-ar opri”.
    Să ai o săptămână cu spor și să reușești tot ce ți-ai propus, Călin! O seară bună de tot îți doresc!

  27. phozone spune:

    Tudor Gheorghe – “Maturizare” si propunere…Holograf si Angela Gheorghiu – Nu mai e timp.

  28. Luna patrata spune:

    Cand e Cargo nu pot vota altceva, mai ales daca e si Kempes pe acolo. So… Cargo sa fie!

  29. Iulia Kelt spune:

    Pot să aleg două? Pot? Pot? Pooooot? 😀

Dacă ai ceva de zis, aici e locul. Bălăriile nu se acceptă!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.