ştiu că e impropriu spus „topul anului”, dar la ora 4 fără un sfert dimineaţa, cînd m-am apucat de postarea asta, creierul meu refuza cu încăpăţînare să mai gîndească, aşa că am rămas la acest nume. e impropriu spus în primul rînd pentru că topurile astea au o „vechime” de vreo patru luni şi ceva, puse la un loc cele din paporniţa cu vorbe şi cele de aici. totuşi, creierul ăsta care acum a intrat în grevă şi nu mai ştie altceva decît „nu”, era destul de sprinţar pînă acum vreo jumătate de oră şi mi-a sugerat ideea de a face un top al celor mai bune (apreciate) cîntece care s-au adunat prin topurile noastre, iar la final, punînd la un loc cîştigătorii din fiecare categorie în parte, să încercăm să desemnăm „melodia anului”.

vor fi destul de înghesuite „etapele” acestui top, pentru că timpul rămas din 2011 se apropie de sfîrşit, astfel că azi vom avea rock-ul clasic şi muzichia românească, miercuri vom avea un singur top, că şi aşa e o zi mai „înghesuită”, iar joi vom avea din nou două categorii, urmînd ca vineri după prînz să avem „finala”. de data aceasta, ca să fie mai uşor pentru toată lumea, am să vă rog pe fiecare să desemnaţi numai piesa favorită dintre cele patru (sau cinci, în cazul ultimei etape). de votat se va putea vota pînă vineri la ora 10 dimineaţa pentru toate cele 5 grupe, iar pentru ultima etapă pînă sîmbătă dimineaţa la ora 10. ştiu că există riscul să mă trezesc cu doar o mînă de voturi la finală, dar acum asta este, cei puţini care vor fi, vor decide. va trebui să mă ajut puţin şi de memorie, pentru că nu mai am clasamentele din fostul blog, dar sper că dacă voi uita vreuna din piesele care s-au bucurat de aprecierea voastră nu va fi aşa mare supărare; oricum, am să mă străduiesc să adun aici piese alese pe sprînceană :).

astea fiind zise, să purcedem la drum şi să vă spun că la categoria classic rock îi avem pe Queen, Led Zeppelin, AC/DC şi Pink Floyd. lista completă a pieselor o găsiţi ceva mai jos, urmată de videoclipuri sau slideshow-uri ale acestora. pentru că majoritatea celor care veţi veni pe aici sînteţi de acum obişnuiţi cu regulile din topurile noastre obişnuite, vă reamintesc că de această dată nu am nevoie de un clasament complet, am nevoie doar de piesa pe care o preferaţi dintre cele patru.

  • AC/DC – „Thunderstruck”
  • Led Zeppelin – „Stairway To Heaven”
  • Pink Floyd – „Us And Them”
  • Queen – „Bohemian Rhapsody”

sursa: youtube (user – ppoxoqq)

sursa: youtube (user – younanar)

sursa: youtube (user – picardposer)

sursa: youtube (user – queenofficial)

la audiţie, dar şi la vot, îi provoc şi pe cristi, rokssana, vizualw,  oana claravultureşti, psi-words, luna pătratăzinnaida, octo cat, geanina, peter, tu1074, napocel, diverse, gabryelle, anastasiameşterul manole, mirela, ioan usca, ştefania, lili3d, alex, gînguritu, pisicaru, dana, cammely, alt cer senin, pegas motorizat, C.L.M., emme şi claustropi de suflet, theodora, melly, shogunu’, lunabetelunaiulia, loredana, denisaandroxa, phozone, cristian, tiberiu, coolnewzschtiel, pandhoraa, roxana bineînţeles că şi pe teo negură, dar nu numai pe ei, pentru că oricine altcineva care poposeşte pe aici este binevenit.

Comentarii
  1. Kadia spune:

    fara ezitare: Queen – “Bohemian Rhapsody”

  2. lili3d spune:

    Led Zeppelin

  3. diverse spune:

    Aleg Queen – “Bohemian Rhapsody”
    Zi buna!

  4. Dana Diaconu spune:

    Aaahh, fără discuție ACDC! Roooock, let’s roock! Clasic, clasic, dar totuși să simțim părul zbârlindu-se! 😀 O fi de la tunet?? :))

  5. anastasia spune:

    Queen, bineînţeles.
    o seară frumoasă!

  6. Teo Negură spune:

    Acum incep sa va inteleg cand ma injurati, fir-ar sa fie. ACDC, asa, cu dintii stransi, sa nu scape vreo injuratura :))

  7. Stefania spune:

    votul meu este acesta:

    Queen – “Bohemian Rhapsody”

    O seara cat mai frumoasa iti doresc Calin! 🙂

  8. pisicaru spune:

    Votul meu merge la:
    Queen – “Bohemian Rhapsody”
    Led Zeppelin – “Stairway To Heaven”
    AC/DC – “Thunderstruck”
    Pink Floyd – “Us And Them”

  9. oanaclara spune:

    Queen – “Bohemian Rhapsody”

  10. rokssana spune:

    Pink Floyd – “Us And Them”

    seara faina 🙂

  11. […] iuliaradu, calin, cristiandima, daurel 44.437711 26.097367 Rate this: Share […]

  12. Luna patrata spune:

    Led Zeppelin – “Stairway To Heaven”
    AC/DC – “Thunderstruck”
    Pink Floyd – “Us And Them”
    Queen – “Bohemian Rhapsody”

  13. Peter spune:

    Indubitabil (vorba lui Napocel… 😀 ) Led Zeppelin (da’ la asemenea participare, m-am cam învârtit oleacă, le-am mai şi ascultat încă odată, să fiu sigur…). 😀

  14. Zina spune:

    În sfârșit, numai o alegere. Asta e pe placul meu !
    Firește, Queen – Bohemian Rhapsody ! Dacă i-am ales la cântece de Crăciun, cum puteam să nu-i aleg la rock ?! 😀

  15. Denisa spune:

    Bohemian rhapsody, over and over again 🙂

  16. Lenuta Enache spune:

    •Queen – “Bohemian Rhapsody”

  17. neputandu-ma decide… am dat cu banul intre „Us and them” si “Stairway To Heaven”, au castigat baietii cu scara.

    • Călin spune:

      e şi asta o metodă de departajare; nu tocmai corectă, dar asta e, o mai folosesc şi eu 🙂 . dacă au cîştigat băieţii cu scara, atunci Led Zeppelin oi nota. mulţumesc de vot, o zi faină!

  18. geanina spune:

    Ciaooo…
    ofof doar una …e greu pentru ca imi place tare Led Zeppelin – “Stairway To Heaven” si Queen – “Bohemian Rhapsody”. ajutandu-ma de o numaratoare din copilarie :))) a ramas …Queen – “Bohemian Rhapsody” :p
    zi faina….

    • Călin spune:

      ciaooo! 🙂
      ştiu că-i greu, doar am zis că-s „alese pe sprînceană”, dar măcar aveţi mai puţin de scris, iar eu de socotit, că oricum stau tare prost cu timpul. mulţumesc pentru vot, zi faină şi ţie!

  19. psi spune:

    no fain… adică numa piesa favorită… hmmmm… păi crezi că pot? iaca stau între pink floyd şi queen şi mă uit precum mâţa în călindar.
    şi spun… pink floyd us and them. 🙂 da greu am zis, tare greu…

    • Călin spune:

      şi dacă era clasament complet, tot greu era, că nu ştiai pe care să o „plantezi” pe primul loc 😉 . aşa măcar aveţi mai puţin de scris, iar mie îmi e mai uşor de socotit, că şi aşa stau prooooost de tot cu timpul, că am o gîrlă de treabă de făcut pînă pe 31, cred că mă prinde revelionul muncind. mulţămiri de popas, o zi faină!

  20. Cristi spune:

    Piesa favorita este Bohemian Rhapsody – Queen. Am si propus-o la un moment dat. 🙂

  21. Napocel spune:

    Negru pe alb, nămțește:
    Queen – “Bohemian Rhapsody”
    Am zâs!

Dacă ai ceva de zis, aici e locul. Bălăriile nu se acceptă!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.