Colţul romantic – 3

Posted: 16/11/2011 by Călin in colţul romantic
Etichete:, , , , ,

iar voi începe prin a povesti despre altceva, pentru că ieri mi s-a întîmplat ceva ce nu mi-a picat foarte bine. sînt înscris în cîteva grupuri de blogeri, în care m-am trezit fără să vreau, adică am fost înscris de altcineva; dar nu ăsta-i baiul, chiar nu mă deranjează lucrul ăsta. mai există o pagină a blogerilor clujeni, pagină pe care mai postez şi eu din cînd în cînd; ideea unei astfel de pagini mi se pare chiar bună, numai că…mă trezesc ieri cu o „lipitură” pe peretele meu de acolo. cel care m-a cadorisit cu lipitura în cauză nu face parte nici dintre blogerii clujeni, nici dintre prietenii sau cunoscuţii mei, nimic de genul ăsta. poate că dacă ar fi fost o postare normală, cu care să fiu de acord, nici nu m-ar fi deranjat; doar că era o postare numai bună să te ştergi cu ea la posterior, o postare care nu avea nimic în comun cu mine, cu ce postez eu sau cu felul în care gîndesc. aşa că, pe viitor, oricît de cunoscuţi sau necunoscuţi îmi sînteţi, v-aş ruga să vă păstraţi postările pentru voi, să umpleţi pereţii cui vreţi cu ele, dar pe al meu să îl lăsaţi în pace; dacă mă interesează ce şi cum scrieţi voi veni eu pe la voi în vizită, dacă nu, nu; iar dacă voi considera că o postare merită să fie dată mai departe, o voi lua eu de acolo cu „share”. dar orice lipitură de orice soi, indiferent de cine va fi făcută, se va bucura de acum încolo de acelaşi tratament, adică va fi ştearsă. ori poate că mult mai simplu ar fi să îmi modific eu setările, să nu mai poată posta acolo chiar oricine, şi pînă la urmă cred că asta am să şi fac.

să povestim acum şi despre muzică, pentru că de fapt pentru asta ne întîlnim aici, nu ca să vă spun eu ce apucături mă deranjează la unii şi la alţii. dacă ieri am avut de numărat numai 7 voturi, astăzi nu am mai scăpat aşa de ieftin, am avut 21 de „alegători” care s-au prezentat la vot şi şi-au spus părerea despre muzica romantică de aici. o rundă relativ echilibrată, cu primele trei situate destul de aproape una de alta, şi cu o a patra piesă care a rămas mult în urma fruntaşelor. suma voturilor exprimate de voi a dat următorul clasament final: 1. Sinead O’Connor, cu 63 de puncte; 2. Roxette, cu 56 de puncte; 3. Leo Sayer, cu 54 de puncte şi Andrea Bocelli ft. Giorgia pe locul al patrulea, cu 37 de puncte. cu toată părerea de rău, trebuie să ne despărţim de ultimele două clasate, iar în această ediţie se vor confrunta Sinead O’Connor şi Roxette, cărora, dintre propunerile voastre, li s-au alăturat cele venite de la Anastasia şi de la Psi, adică Eric Clapton şi George Michael. mai jos este lista completă a celor patru piese pentru care aştept votul vostru pînă marţea viitoare (împreună cu propunerile pentru următoarea ediţie), urmată de clipuri ale acestora. regulile, puţine la număr şi simple, le găsiţi în pagina Topurile din Colţ, aşa că nu cred că are vreun sens să le repet aici.

  • George Michael – „Careless Whispers”
  • Roxette – „Listen To Your Heart”
  • Eric Clapton – „Wonderful Tonight”
  • Sinead O’Connor – „Nothing Compares 2 U”

sursa: youtube (user – jcvideosctes)

sursa: youtube (user – andrespg89)

sursa: youtube (user – F4LIX)

sursa: youtube (user – emimusic)

la o porţie de muzică romantică şi la vot îi invit şi pe gabryelle, rokssana, meşterul manole, ioan usca, geanina, pisicaru, alt cer senin, ironic blonde, cristi, melly, vultureşti, cella, lunabeteluna, loredana, denisa, phozone, cristian, tiberiu, coolnewz, androxa, schtiel, luna pătrată, pandhoraa, roxana, alex, mirela, zinnaida, oana clara, octo cat, tu1074, napocel, diverse, bineînţeles că şi pe teo negură, dar oricine altcineva este binevenit aici.

Comentarii
  1. Roxana spune:

    George Michael – “Careless Whispers”
    Eric Clapton – “Wonderful Tonight”
    Roxette – “Listen To Your Heart”
    Sinead O’Connor – “Nothing Compares 2 U”

    …nu m-am hotarat intre A-Ha si Leo Sayer…le pot sustine pe amandoua?

    • Călin spune:

      deocamdată îţi mulţumesc pentru vot. cît despre propunere, una singură poţi face, tot una singură poţi susţine. oricum, mai ai timp să te gîndeşti pentru care optezi, pînă marţi mai e ceva vreme 🙂

  2. Bună seara! Eram în taxi-net, hai-hui prin blogosferă şi prin fereastra deschisă am auzit muzică bună. Fireşte … m-am oprit. Este regal, văd!! Mai sunt locuri libere la concert? Mi-ar plăcea un abonament. Se poate? Am văzut şi afişul de la intrare cu starurile care vor evolua şi (dacă interesează pe cineva) ordinea preferinţelor mele ar fi:
    Eric Clapton – “Wonderful Tonight”
    Sinead O’Connor – “Nothing Compares 2 U”
    Roxette – “Listen To Your Heart”
    George Michael – “Careless Whispers”
    Neştiind dacă pot intra în sală nu-mi permit să fac în avans propuneri, dar vâzând propunerile altora mă gândesc să susţin Fleetwood Mac – Everywhere.

    • Călin spune:

      bună seara şi bun venit în paporniţa cea nouă! 🙂
      locuri libere, mai ales pentru prieteni vechi, se găsesc întotdeauna. mulţumesc pentru popasul pe la secţia asta de votare mai specială, pentru vot şi susţinerea celor de la Fleetwood Mac deopotrivă. o seară frumoasă!

      • Ce surpriză plăcută! Aşa îmi trebuie dacă lipsesc din blogosferă! Mulţumesc pentru calda primire. De data aceasta îmi iau abonament şi sper să nu ratez nici o gală!
        Numai bine în casă nouă şi cât mai sus în topuri !

        • Călin spune:

          e, şi eu am vrut să fug de tot din blogosferă, de-aia am şi desfiinţat paporniţa; acum parcă îmi pare puţin rău, că suna interesant „paporniţa cu vorbe” 🙂 . am pasat topurile unui prieten, el a pus pe picioare colţişorul ăsta, dar s-a plictisit destul de repede; pe lîngă asta, nici timp nu prea avea, că e în ultimul an la facultate, aşa că mi l-a pasat mie. de ce-am fugit, nu am scăpat 🙂 . gale avem des pe aici, de vreo cinci ori pe săptămînă, plus cea de sîmbătă, în care mă ocup o vreme de Pink Floyd, aşa că eu zic că ai ce găsi pe aici şi eşti binevenită oricînd. o seară frumoasă!

  3. phozone spune:

    Scurt si la obiect:
    1. George Michael – “Careless Whispers”
    2. Roxette – “Listen To Your Heart”
    3. Sinead O’Connor – “Nothing Compares 2 U”
    4. Eric Clapton – “Wonderful Tonight”

    Sustin propunerea Geaninei: Take that – Rule the world.

  4. anastasia spune:

    greu…
    Eric Clapton – “Wonderful Tonight”
    Sinead O’Connor – “Nothing Compares 2 U
    George Michael – “Careless Whispers”
    Roxette – “Listen To Your Heart”
    şi propun Bryan adams – Please forgive me

  5. […] tuturor pinguitorilor (şi nu doar): Caius, Coltu, Filumenie, Florina, Gabriela Elena, Ilarie, Luna Patrata, Mesterul Manole, Mirela Pete, […]

  6. Teo Negură spune:

    In timp ce pregatesc si eu postarea:
    Sinead O’Connor – “Nothing Compares 2 U”
    George Michael – “Careless Whispers”
    Eric Clapton – “Wonderful Tonight”
    Roxette – “Listen To Your Heart”
    Fug acum.
    Aaa, m-ai botezat 😀
    O seara faina!

    • Călin spune:

      scuzele mele pentru litera în plus, au fost graba şi neatenţia la mijloc 🙂 . corectez imediat. mulţumiri pentru vot, o noapte liniştită să ai!

  7. Diaconu Dana spune:

    1. George Michael – „Careless Whispers”
    2. Sinead O’Connor – „Nothing Compares 2 U”
    3. Eric Clapton – „Wonderful Tonight”
    4. Roxette – „Listen To Your Heart”
    Susțin ploaia de la Cristi! 🙂

  8. oanaclara spune:

    Eric Clapton – “Wonderful Tonight”
    Roxette – “Listen To Your Heart”
    George Michael – “Careless Whispers”
    Sinead O’Connor – “Nothing Compares 2 U”

    Ia sa vad cum lesini tu de ras pentru ca sustin si eu propunerea cu Leo Sayer. Sunt bolnava dupa melodia aceea. 🙂

    • Călin spune:

      nu leşin, numai mă distram că nici nu a ieşit bine şi vrem să o aducem înapoi 🙂 . dacă e să fiu sincer, şi mie îmi place, dar să nu spui la nimeni că am zis asta 😉 . mulţumesc pentru vot şi pentru susţinerea propunerii lăsate aici de Shayna. o seară frumoasă!

  9. rokssana spune:

    Sinead O’Connor, Roxette,George Michael, Eric Clapton

    sustin propunerea Mirelei…:Fleetwood Mac – Everywhere

    seara faina 🙂

    • Călin spune:

      am luat şi buletinul tău de vot şi l-am pus bine, am notat la catastif şi că susţii propunerea Mirelei, îţi mulţumesc pentru vot şi propunere şi îţi doresc să ai şi tu o seară faină!

  10. Shayna spune:

    Mna… a ajuns si somnoroasa de mine la coltul asta romantic, dupa ce am dormit bine. Sa votez, zic!
    Eric Clapton – “Wonderful Tonight”
    Roxette – “Listen To Your Heart”
    Sinead O’Connor – “Nothing Compares 2 U”
    George Michael – “Careless Whispers”
    Iar ca propunere..romantica, sa vedem…

  11. psi spune:

    ioooi, a intrat propunerea mea? no, greu de ales acuma… 😦 tare greu!
    eric clapton, george michael, sinead, roxette…
    iar propunerea… de data aceasta merg pe fleetwood mac… chiar si aici grea a fost alegerea. 🙂

    • Călin spune:

      după cum se vede, a intrat 🙂 . şi dacă a intrat nici măcar nu ai pus-o pe primul loc 😉 . s-a luat cunoştinţă de votul pisicesc şi de susţinerea trupei Fleetwood Mac, mulţumim pentru ambele. o seară frumoasă!

  12. lunabeteluna spune:

    Seara buna! Sinead, Roxette, George, Eric Clapton, iar la propunere mi-a sugerat ceva colegul de birou:

    • Călin spune:

      seara bună şi la tine! am notat iubirile astea ciudate ale Laurei la propuneri, după cum am trecut pe răboj şi votul tău. şi am mai şi înlocuit link-ul pus de tine, că nu vroia să meargă decît din youtube. mulţumesc pentru ambele, o seară frumoasă!

  13. Cristi spune:

    1. S. O’Connor
    2. Roxette
    3. E. Clapton
    4. G. Michael

    Propunerea mea este A-Ha:

    P.S. Poti sa parasesti un grup pe FB daca vrei. Eu asa fac daca sunt inclus si nu vreau sa fac parte din grupul respectiv.

    • Călin spune:

      şezi tu calm, ştiu că poţi părăsi grupurile, nu că m-ai înscris tu în grupuri m-a deranjat ;). m-a deranjat rău un jeg postat de cineva, un cineva cu care nu am nimic în comun, pe pagina blogerilor clujeni. mulţam de vot şi de propunere. şi, dacă nu-s indiscret, unde minune au găsit oamenii ăşti ploaia? că vreau şi eu nişte ploaie, nu am mai văzut de luni întregi cum arată o ploaie 😦

  14. Mirela Pete spune:

    Nu stiu cum vine treaba cu grupurile astea de bloggeri, dar nu pot sa concep ca altcineva sa inscrie pe…cineva, sa mai si posteze in numele lui sau altele asemenea.

    Votul:
    Sinead O’Connor – “Nothing Compares 2 U”
    Eric Clapton – “Wonderful Tonight”
    Roxette – “Listen To Your Heart”
    George Michael – “Careless Whispers”

    Propunere :Fleetwood Mac – Everywhere

    O zi calma, distractiva, usoara!

    • Călin spune:

      că m-a înscris cineva chiar nu m-a deranjat absolut deloc. m-a deranjat însă tîmpenia postată de un altcineva acolo (bine, nu era postată în numele meu, dar era postată pe peretele meu, dar era un jeg) . aşa…trecînd la alte cele, i-am notat şi pe Fleetwood Mac la propuneri (cred că aseară am ascultat ultima oară piesa asta) şi am luat cunoştinţă şi de votul tău. o zi faină!

      • Mirela Pete spune:

        In mine batalia se dadea intre Christine McVie si Stevie Nicks. Sunt teribile amandoua si trupa aceasta longeviva cu muzica lor atat de prezenta si de actuala, ma da gata!
        Le multumesc celor care au votat-o, oscilam intre romantismul acesteia si nostalgia din Dreams…a triumfat romantismul , e pe sectiune.

  15. geanina spune:

    Ciaoooo….:))

    Eric Clapton – “Wonderful Tonight”
    Sinead O’Connor – “Nothing Compares 2 U
    George Michael – “Careless Whispers”
    Roxette – “Listen To Your Heart”
    Propun o piesa foarte draga sufletului meu….sper sa fie draga si altor suflete


    zi faina…

    • geanina spune:

      si eu ma gandeam la asta…nu mai e nevoie de acceptul nostu pentru a intra intr-un grup sau ceva de genul….pur si simplu te trezesti acolo! foarte tare 🙂

      • Călin spune:

        asta chiar nu m-a deranjat, pînă la urmă dacă nu îmi convine pot foarte uşor să mă ejectez de acolo 🙂 . dar ce tîmpenie şi-a găsit nenea ăla să lipească acolo, aia chiar m-a deranjat

    • Călin spune:

      ciaoooo! 🙂 piesa dragă sufletului tău e încăpăţînată şi nu vrea să meargă decît în youtube, o să caut un alt link care să meargă direct de aici. mulţumesc pentru vot şi propunere, o zi faină şi ţie! na, dacă link-ul pus de polydor nu vroia să meargă, ăsta pus de TakeThatVEVO merge şi e chiar acelaşi videoclip 🙂

  16. androxa spune:

    Sinead O’Connor

    Eric Clapton

    Roxette

    George Michael

    have a great day !! 🙂

  17. Topul meu: Shinead, Clapton, Roxette, George. O zi frumoasă! 🙂

    • Călin spune:

      ai fost cel mai grăbit astăzi, e primul vot, iar al doilea, chiar de nu l-a văzut pe al tău, e identic 🙂 . mulţumesc pentru popasul pe la secţia de votare şi pentru vot. o după-amiază frumoasă!

Dacă ai ceva de zis, aici e locul. Bălăriile nu se acceptă!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.