Mergem în ritm alert cu topul celor mai frumoase cântece de Crăciun, pentru că mai sunt mai puțin de două săptămâni până în seara de ajun, când vom afla care dintre cântecele înscrise în ediția din acest an a fost desemnat de voturile voastre drept cel mai frumos cântec de Crăciun. În cea de-a doua grupă a sferturilor de finală găsim piese interpretate de Queen, Loreena Mckennit, Trans Siberian Orchestra, Lynyrd Skynyrd, The Pogues Featuring Kirsty MacColl și Mahalia Jackson. 

Iar acum vom trece direct la muzică, invitându-vă să ascultați cele 6 piese aflate mai jos, după care vă puteți desemna preferatele în formularul de vot aflat chiar sub ultima piesă.

 

 

 

 

 

 

Comentarii
  1. Bună Călin! N-am dat de un secol pe aici. Tot muzică foarte bună ne propui. N-am găsit formularul de vot. Mie îmi plac foarte mult toate acestea, dar acum, poate şi din cauză că nu am auzit-o prea des, aş alege The Pogues Featuring, cu Fairytale of New York. Mă simt ca o trădătoare că nu am ales Quinn, dar asta e ! Sărbători fericite şi numai bine!

    • Călin spune:

      Bine ai revenit prin colțul ăsta! Formularul de vot e sub ultimul videoclip. Și, ca să fii împăcată cu tine, poți vota și Queen, și The Pogues (se pot vota maximum 3 piese). Sărbători fericite și ție!

Dacă ai ceva de zis, aici e locul. Bălăriile nu se acceptă!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.