christmas-3Au fost 64 la început, din care au rămas 24, apoi s-au înjumătățit și-au mai rămas doar 12, iar acum, când am ajuns la ultimul act al topului, mai avem doar 6, dintre care un singur cântec va fi desemnat, în urma voturilor voastre, cel mai bun cântec de Crăciun. Și dacă până aici egalitățile nu au fost prezente, de această dată nu am mai scăpat, în prima semifinală având două piese la egalitate pe cel de-al treilea loc. Nu știu dacă e foarte corect cum am procedat, dar pur și simplu am ales să meargă mai departe piesa care mie mi s-a părut că sună mai bine. Cele două erau Blue Christmas cu Cinderella, respectiv Mama’s Song cu Lynyrd Skynyrd, iar eu am optat pentru cea de-a doua. În cealaltă semifinală a fost mai simplu, nu am avut egalități, astfel că n-am mai fost nevoit să-mi spun și eu părerea.

Prin urmare, cele 6 piese dintre care va fi desemnat cel mai frumos cântec de Crăciun sunt mai jos, dintre ele puteți vota de această dată un singur cântec. Pentru a vota bifați piesa pe care vreți să o votați în formularul din finalul postării, după care dați click pe Vote!. Se va putea vota până în data de 23 decembrie la ora 24, iar în ziua următoare vom afla care este piesa câștigătoare.

sursa: youtube (user – Atlantic Records)

sursa: youtube (user – vanefreja86)

sursa: youtube (user – István H.)

sursa: youtube (user – lunescent2007)

sursa: youtube (user – Bob Barry)

sursa: youtube (user – Ermanno Gandolfi)

 

Comentarii
 1. Marian spune:

  Nici macar o singura interpretare de-a lui Elvis la Best Christmas Song 2016 ? Pai si-atunci cum vrei sa fie completa lista ? Numai eu iti pot indica minim zece melodii dar…cauta-le si singur si…pentru numele lui Dumnezeu pune si Elvis frate !!!!!

  • Marian spune:

   Inainte sa uit…. iti urez dumitale , familiei precum si vizitatorilor blogului si …. cui mai hotarasti dumneata 😀 XD XD : SARBATORI CAT MAI FERICITE , CU CAT MAI MULT BELSUG SI…MULTA , MULTA SANATATE CACI , PE’ACI PE LA BUCURESTI ASA SE-AUDE , CA-I MAI BUNA DECAT ORICE !!!!!!!!!!!!

  • Călin spune:

   Nu mă bate, coane, că a fost. Dar dacă n-ai trecut pe aici să-l votezi, n-a avut cum să ajungă în finală.

Dacă ai ceva de zis, aici e locul. Bălăriile nu se acceptă!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.