Christmas 3Și am ajuns și la ultimul hop ultima grupă din această primă rundă a lui Best Christmas Songs 2015, însă înainte să vedem ce avem în această grupă poate nu ar strica să facem o scurtă recapitulare. Am avut până acum 7 grupe, iar pentru cei care nu au apucat să voteze în aceste grupe, iată și link-urile care duc către ele:

În fiecare din aceste grupe avem câte 8 piese, ceea ce înseamnă un total de 64 de piese, din care vor rămâne după această primă etapă doar 24, asta însemnând că vor merge mai departe primele trei clasate din fiecare grupă. În caz de egalitate pe cel de-al treilea loc din grupă n-am nici cea mai vagă idee cum voi proceda, însă voi găsi eu o soluție dacă va fi cazul. Așadar, numai astăzi până la ora 24 se va mai putea vota în toate cele 8 grupe, iar după această oră voi trece la numărarea voturilor și stabilirea grupelor din cea de-a doua etapă a topului.

Acum să vedem ce ne rezervă această ultimă grupă, care ne aduce piese interpretate de Mud, Band Aid, Bing Crosby, The Darkness, Mario Lanza, Loreena Mckennit, Trans Siberian Orchestra și Lynyrd Skynyrd. Puțin mai jos găsiți videoclipuri și slideshow-uri ale acestora, iar în finalul postării găsiți și formularul de vot în care bifați piesele care vă plac, după care dați click pe Vote.

Ei, dragii moșului, cam asta a fost povestea ce am vrut să v-o spun azi. Până la miezul nopții vă aștept la vot, iar de mâine o luăm de la capăt cu cele patru grupe din sferturile de finală.

sursa: youtube (user – Mud)

sursa: youtube (user – Digitalberto)

sursa: youtube (user – christmas123100)

sursa: youtube (user – RHINO)

sursa: youtube (user – Bob Barry)

sursa: youtube (user – vanefreja86)

sursa: youtube (user – Atlantic Records)

sursa: youtube (user – casual29)

 

Comentarii

Dacă ai ceva de zis, aici e locul. Bălăriile nu se acceptă!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.