Lansată în 1977 pe albumul Even in the Quietest Moments…, album al trupei Supertramp, piesa Give a Little Bit a ajuns până pe locul 15 în Billboard Pop Singles chart, iar în topul din Marea Britanie a urcat doar până pe locul 29. Pentru că nu am găsit versiunea originală, vom asculta această piesă în interpretarea lui Roger Hodgson, cel care a fost solist al acestei formații din 1969 până în 1983.

sursa: youtube (user – goer4ever)

Comentarii
 1. Marian spune:

  Lmureste-ma rogu-te si pe mine sa nu mor d e curiozitate si….nestiintza . Pana mai …acu’ vreun an ….aveai cate …in cel mai prost caz , in c ea mai proasta zi intre zece si cinsprezece opinii asupra postarilor muzicale . Acum vad ca….de cele mai multe ori este doar….0 😡 ! Care-i explicatia deoarece muzica-i aceeasi , adica muzica de bun gust , muzica adevarata ….muzica d e forjat utilajul ? In ceea ce ma priveste ….te consider in continuare un AS in materie d e muzica si te bucuri d e respectul meu chiar daca-l trimit tocmai din satu’ cu multi ministrii , acest respect ! Sanatate maxima dumitale coane precum si familiei dumitale care…sper c-a fost suficient d e desteapta incat sa emigreze deja din tara a sta d e rahat !!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Călin spune:

   De ce nu mai sunt comentarii multe? Poate în primul rând pentru că nu mai sunt topuri, apoi și pentru că am lăsat-o eu mai moale cu postările;) .
   Cu emigratul la mine în familie e mai ciudat, că cei care au plecat, adică fratele meu și cu mine, s-au întors aici după o vreme mai scurtă (în cazul meu) sau mai lungă (în cazul lui).
   Numai bine să dea buzna și peste tine!

Dacă ai ceva de zis, aici e locul. Bălăriile nu se acceptă!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.