Ai talent? Hai la concurs la Cluj!

Posted: 06/09/2013 by Călin in d-ale mele
Etichete:, , ,

TIMAFDin 27 septembrie Clujul va fi gazda ediţiei din acest an a TIMAF  – Transylvania International Music & Art Festival (puteţi accesa pagina oficială a festivalului aici), aflat la cea de-a treia ediţie. Cam tot ce ţine de muzică şi arte se va regăsi sub „umbrela” ediţiei din acest an a festivalului, care se va bucura, ca şi în anii precedenţi, de participare internaţională.

Dar să vorbim puţin despre muzică, mai exact de concursul de muzică ce se va desfăşura în cadrul acestui festival. Poate că premiul pus la bătaie de organizatori (3000$) nu este neapărat cel mai mare, dar nici de lepădat nu e, însă pe lângă acest premiu participanţii au şansa de a cânta alături de invitaţi de marcă şi de a fi văzuţi de diferiţi impresari sau reprezentanţi ai unor case de discuri . Înscrierile pentru acest concurs au început deja, astfel că, dacă ai talent, te poţi înscrie şi tu. Ce trebuie să faci?

  • Să postezi pe wall-ul festivalului: https://www.facebook.com/MusicArtFest un link către o melodie proprie cântată de tine, un mix sau un cover;
  • Să trimiţi un mail la adresa inscriere@timaf.com în care să oferi datele tale de contact (mail și telefon), mai multe informații despre tine/trupa ta și linkuri către alte melodii interpretate de tine/trupa ta(reprezentații live, mixuri, etc.);
  • Dacă le-ai făcut pe primele două, nu îţi rămâne decât să te pregăteşti, pentru că urmează să fii contactat de organizatori.

Poate că tu, cel care ai citit aceste rânduri, nu eşti în măsură să participi la acest festival. Dar poate unul dintre prietenii tăi este. Ori poate unul dintre prietenii prietenilor tăi. Aşa că…CITEŞTE ŞI DĂ MAI DEPARTE!

Comentarii
  1. […] este opera lui călin şi a mai însoţit o poezie de-a mea, versurile sunt pe jumătate un comentariu lăsat lui […]

Dacă ai ceva de zis, aici e locul. Bălăriile nu se acceptă!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.