S-a încheiat „Călători legendari din social media”

Posted: 30/07/2013 by Călin in d-ale mele
Etichete:, , , , , ,

86Primit-am azi un e-mail din partea organizatorilor, mail în care eram anunţat că s-a încheiat concursul „Călători legendari din social media” organizat de Heineken. Drept să spun, fiind un concurs în care s-au punctat şi like-urile şi share-urile de pe facebook, nu mă aşteptam să câştig. Şi nici nu am câştigat. Câştigătorul concursului a fost Dragoş Şchiopu. Recunosc, mi-ar fi plăcut să câştig eu originalul premiu ce a fost pus la bătaie de Heineken, dar tura asta nu a fost să fie. Şi dacă nu a fost să fie, nu ştiu dacă ar trebui să mă supăr ca ciobanul pe sat, să tun şi fulger în dreapta şi în stânga. Ştiu însă că nu mă supăr, pentru că nu am absolut nici un motiv să o fac, şi îl felicit pe Dragoş (inclusiv pentru textul cu care s-a înscris în concurs, care mie chiar mi-a plăcut) şi îi doresc să se bucure la maximum de experienţa de care va avea parte. Pentru mine această campanie (sau acest concurs, cum vreţi voi să îi spuneţi) a fost o experienţă interesantă şi inedită în acelaşi timp, pentru că a fost şi primul concurs la care am participat, nefiind un mare fan al lor. Nu am pierdut absolut nimic, ba dimpotrivă am învăţat câte ceva din această experienţă, iar cel care a câştigat zic eu că a câştigat pe merit. Şi dacă nu a fost să fiu un călător legendar, eu oricum îmi voi continua drumurile, aşa ne-legendare cum sunt ele, că doar călătorului îi şade bine cu drumul, iar eu prin definiţie sunt un prizonier al lui.

sursa: youtube (user – NorwRefugeeCouncil)

Comentarii
 1. luciastroila spune:

  Eu te-am votat, sa stii. Mi-a placut fotografia cu care te-ai inscris. Il felicit si pe castigator si pe tine. Pana la urma participarea conteaza si faptul ca ai mai acumulat experienta.:)

 2. psi spune:

  trebuia numa să spui şi făceam gălăgie, călin! 😀 tăte pisicile le chemam!

 3. Haotik spune:

  Ma bucura la fel de mult ca am castigat cat ma bucura si aprecierile pentru articol. Ca in fond asa cum pentru un actor conteaza aplauzele pentru un blogger conteaza aprecierile articolelor lui.

  • Călin spune:

   până la urmă, un concurs e doar un concurs şi probabil toţi cei care ne-am înscris am avut câte ceva de învăţat şi de câştigat. iar la finalul lui, când e anunţat câştigătorul, eu zic că e al naibii de fain şi de fair-play să îl feliciţi pe câştigător (cel puţin dacă acel câştigător chiar a meritat să „treacă primul linia de sosire”), iar mie mi se pare că meriţi.
   şi dacă pe fiecare în parte ne bucură aprecierile la adresa rândurilor noastre, poate că e ceva firesc, sunt „copiii noştri” 🙂

 4. Haotik spune:

  Multumesc frumos.

Dacă ai ceva de zis, aici e locul. Bălăriile nu se acceptă!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.