Cel ce „livrează” muzică

Posted: 16/07/2013 by Călin in d-ale mele
Etichete:, , , , , ,

Pare-se că aşa mă percepe lumea, cel puţin cam aşa reiese din comentariile la postarea precedentă, iar vinovat pentru asta probabil sunt doar eu, care am lăsat-o foarte domol cu scrisul de ceva vreme încoace, jonglând cu cele 12 cuvinte ale duzinei din când în când şi cam atât. Şi totuşi, nu cred că îmi convine să mă limitez la statutul de „cel care livrează muzică”, nu mi-e deloc la îndemână să fiu un furnizor de pizza sau de mobilă ceva mai evoluat. Aşa se face că în viitor mă voi pune ceva mai temeinic pe scris, chiar dacă muzica şi al ei colţ vor trece oarecum pe planul secund. Nu zic că voi scrie în fiecare zi, îmi este peste mână să fac promisiuni de acest gen, pentru că am nevoie de două lucruri pentru a scrie, iar acestea nu le am zi de zi la îndemână: în primul rând îmi trebuie un subiect, dar nu orice subiect, pentru că nu am să scriu doar ca să mă aflu în treabă, iar în al doilea rând trebuie ca vorbele să vină de la sine, într-o curgere lină. Probabil nu am să scriu aici decât ocazional, însă în paporniţă voi fi mai prezent de acum încolo cu rânduri. Despre ce voi scrie încă nu ştiu sigur. Poate chiar despre „frumosul de lângă tine”, despre locuri ce merită văzute şi despre oameni ce au o poveste ce merită spusă; şi probabil nu voi renunţa la jongleria cu cele 12 cuvinte de la psi, dar asta se va întâmpla doar atunci când ele, cuvintele, mă vor lăsa să încheg cu ele o poveste care să îmi placă.

sursa: youtube (user – ginac715)

Comentarii
 1. romanianstampnews spune:

  Dă-i bătaie! 🙂

 2. Marian spune:

  Ce-i cu tine Caline ai inebunit ? Si ma rog de cand ” cel ce livreaza muzica ” ti s e pare ceva injositor ??? Oare promovarea primului mijloc de comunicare dintre Om si Dumnezeu ti se pare ceva …prea putin pentru tine ? Pai pana si aia care ” livreaza pizza sau mobila „, pana si aia sint importanti darmite tu ?! Tu esti mai important decat aia deoarece ” livrezi ” cultura , livrezi un mijloc de comunicare international : MUZICA ! Vrei sa scrii ? Foarte bine , scrie si…nu uita ca eu sunt cel care ti-a atras printre primii daca nu chiar primul atentia , asupra acestui talent al tau ! Ma gandesc la impartitul castigurilor pe care le vei obtine din scris fireste , pai ce crezi ca uit ? 😉 Nu poti pune muzica din „colt ” pe plan secund deoarece …este insasi viata ta , este brandul tau , …esti tu personal in acest ” colt ” ! „Muzica si scrisul trebuie sa mearga mana in mana ” spunea prin 1880 Sebastian Yradier { ala de a compus ” La Paloma ” 😉 } Cine esti tu ca sa-l contrazici ? „Livreaza muzica ” frate si SCRIE ….concomitent ! Ce-i asa greu ?!

  • Călin spune:

   nu am zis că nu voi mai „livra” muzică, nu sări aşa pe mine 🙂 . poate doar că se va întâmpla puţin mai rar decât v-am obişnuit, atâta tot.

Dacă ai ceva de zis, aici e locul. Bălăriile nu se acceptă!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.