o mână de ajutor

Posted: 15/07/2013 by kdanv in Uncategorized
Etichete:, , , , ,

Cu părere de rău vă anunţ că fazanul se opreşte aici… Vin uneori prea obosit de la muncă şi nu mai găsesc pofta să postez ceva, aşa că voi posta doar din când în când.

Şi aş avea nevoie de ajutor din partea voastră, în sensul că aş vrea să alegeţi voi, cititori şi cititoare, ce v-ar interesa/plăcea mai mult să citiţi în posturile mele. Ceva idei am şi eu, acestea ar fi: posturi cu păreri personale despre albume/formaţii, mici „conglomerate” de piese din acelaşi gen sau cu muzică din diverse genuri.

Vreţi diversitate? Vreţi postări cu muzică din acelaşi gen? Aştept să îmi spuneţi, iar dacă aveţi orice alte idei sau sugestii, vă invit să le postaţi în comentarii!

sursa: youtube (user – sveta14)

Comentarii
 1. Roxana spune:

  Da, istoria unor grupuri ar fi interesantă, dar cred că necesită multă documentare. Sau poate, la fel de interesant ar fi cum au apărut diferite genuri muzicale. Dar şi asta este muncă de cercetare. Eu ştiu pentru că îmi ia mult timp să scriu asemenea materiale despre scriitori sau despre operele lor. M-am gândit că mai simplu ar fi un colaj tematic. Cântece care au la bază aceiaşi idee, acelaşi temă. Depinde de tine, de cât timp ai.

  • kdanv spune:

   Sarut mana de idei, voi incerca in limita timpului, sa ma opresc si asupra acestor idei, dar vor fi partial personale acolo unde va tine de gust, vor fi pline de formatii rock/metal, mai mult sau mai putin cunoscute. Documentarea o voi tine obiectiva, restul e subiectiva.

   • Roxana spune:

    Cred că mare parte dintre cei care poposesc pe acest blog preferă muzica rock. Că este sau nu metal … asta deja ţine de vârsta la care ai devenit rocker :)) Totuşi m-ar interesa şi opera rock sau indie rock, chiar şi gothic pe lângă metal 🙂 Dar tu alege ce îţi place mai mult. Am descoperit că este întotdeauna mai uşor, iar articolul mai interesant dacă cel care scrie este pasionat despre ceea ce scrie. Automat documentarea trebuie să fie obiectivă, pe cât posibil, iar tratarea subiectivă, în funcţie de ce şi cum îţi place. Spor la scris!

 2. psi spune:

  mi-ar plăcea să găsesc postări despre muzică … altfel.
  evoluţia unor formaţii şi solişti, poate chiar topuri de genul cele mai bune rhytm sau lead guitar, despre concerte şi evenimente. despre lumea aceasta mare a muzicii se pot scrie o grămadă de chestii, timp să fie. 😉
  regret că dispare fazanul, mie chiar îmi plăcea să-mi chinui mintea alegând.

  • romanianstampnews spune:

   Văd că am fost mai leneş decât Camelia. Chestia cu prezentarea câte unei trupe îmi stătea şi mie pe „limba” tastaturii… 😀 😀

   • kdanv spune:

    He he, ma voi stradui sa tin cont de ideile voastre, dar va previn ca doar partea de documentare va fi obiectiva, restul va fi pur subiectiv si posibil ca pe unii sa deranjeze alegerea unor trupe mai mult sau mai putin cunoscute majoritar din zona rock/metal.

    • romanianstampnews spune:

     Nu există obiectivitate la aşa ceva, două persoane „aud” aceeaşi piesă în mod diferit, nici nu e posibil să existe obiectivitate. 🙂

Dacă ai ceva de zis, aici e locul. Bălăriile nu se acceptă!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.