un concurs altfel organizat de Heineken (1)

Posted: 06/07/2013 by Călin in d-ale mele
Etichete:, , ,

map 03Nu prea scriu eu despre concursurile din blogosferă, de regulă nici nu prea particip, dar am dat peste unul care îmi face al naibii de tare cu ochiul. Şi-mi face cu ochiul datorită „premiului”, care poate fi o experienţă cu totul deosebită. Adică nu-i puţin lucru să te trezeşti depus undeva în necunoscut, într-un loc de pe planeta asta mare, loc în care trebuie să îţi pui la contribuţie imaginaţia şi creativitatea ca să te descurci. Pentru că, aşa cum a fost cazul lui Stavros Kottas, un instructor de yoga şi dansator grec, ai şi o misiune de îndeplinit. Una mai trăznită, e adevărat, dar totuşi e o misiune, şi nu-i puţin lucru să livrezi o ambarcaţiune de o formă bizară undeva pe un bulevard din mijlocul capitalei Cambodgiei, când tu te afli cam la 100 de kilometri de destinaţie, în junglă, şi nu cunoşti nici limba localnicilor. Aventurile lui Stavros le găsiţi pe canalul de youtube sau pe pagina de facebook.

Dacă m-am apucat de scris despre acest concurs organizat de Heineken, înseamnă că de această dată intru în horă şi voi participa la concurs. O poţi face şi tu dacă te tentează originalul premiu pus la bătaie, iar detalii despre concurs găseşti pe blogul lui Răzvan Pascu. Ca să participi va trebui să scrii şi tu despre această campanie, iar pe lângă asta va trebui să mai scrii şi despre cea mai aventuroasă călătorie a ta. Iar aici eu am o mare problemă, pentru că cea mai aventuroasă (ca să nu-i spun trăznită) călătorie a mea nu a avut loc încă, dar tocmai e pe punctul să înceapă, iar asta se va întâmpla luni. Pe undeva chiar seamănă cu ideea campaniei, pentru că luni mă voi „depune” în Huedin şi de acolo voi porni într-o călătorie de unul singur, cu rucsacul în spate şi cu pânza cortului drept acoperiş pe timpul nopţii; de fapt nu chiar singur, îmi va ţine de urât Nicu, aparatul de fotografiat, care sper să aibă mult de lucru în acele zile. Tot cam de 100 de kilometri e vorba, traseul trecând neapărat prin Fântânele-Beliş şi Mărişel, cu posibile „deraieri” pe la cascada Vălul Miresei şi pe la Cheile Someşului Cald. Iar o misiune am şi eu, aceea de a mă „livra” întreg şi nevătămat acasă, după 7, 10 sau mai multe zile. Dar despre „nebunia mea de vară” voi mai scrie după ce mă întorc de pe coclauri. Ştiu, pe unii s-ar putea să vă plictisească ce-am scris mai sus, pentru că despre planurile mele am mai scris cu ceva vreme în urmă aici şi aici, dar asta e, nu am de ales, dacă intru în horă trebuie să şi dansez 🙂 .

P.S. Mi-ar fi de mare folos dacă aţi da like şi share la această postare, pentru că acestea sunt punctate. Mulţam fain!

Comentarii
 1. alma nahe spune:

  Hihi! Să fie! 😉

 2. psi spune:

  baftă, baftă, baftă!
  şi în apuseni, dar şi în concurs!

  • Călin spune:

   momentan îmi doresc să ţină vremea cu mine acolo sus, că prognozele nu arată tare promiţător. dar nu mă împiedic eu de nişte amărâte de prognoze 🙂

Dacă ai ceva de zis, aici e locul. Bălăriile nu se acceptă!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.