Comentariul cu numărul 20000

Posted: 06/02/2013 by Călin in d-ale mele
Etichete:, , , , , , , , ,

20000Comentariul cu numărul 20.000 s-a înregistrat aseară pe acest blog. Dacă-s multe sau puţine nu mă interesează, însă de ceva vreme, de când trecusem de 19.000, mă gândeam că ar fi frumos să îi ofer un cadou celui care va fi să fie cel sau cea care va posta comentariul cu acest număr. A fost să fie Roxana, astfel că la Deva se va duce cadoul cu pricina, un cadou muzical, fireşte, care poate fi văzut în imaginea de alături. Este vorba de un dublu CD+DVD, cd-urile incluzând 39 de piese din concertul trupei R.E.M. la Dublin. Nu am idee dacă Roxanei îi place trupa în cauză, dar eu vreau să cred că îi va fi pe plac acest cadou şi o rog să îmi trimită pe adresa de e-mail papornitacuvorbe@gmail.com numele şi adresa la care îi pot trimite acest cadou. Aceeaşi rugăminte o am şi faţă de allure, al cărei cadou lăsat de un moş din decembrie este încă la mine. Şi dacă e colţ cu muzică, iar cadoul s-a întâmplat să fie R.E.M., atunci R.E.M. vom avea şi aici, adică piesele de mai jos:

 • Man On The Moon
 • The Great Beyond
 • Everybody Hurts
 • Loosing My Religion
 • Oh My Heart
 • Nightswimming

sursa: youtube (user – remhq)

sursa: youtube (user – remhq)

sursa: youtube (user – remhq)

sursa: youtube (user – remhq)

sursa: youtube (user – remhq)

sursa: youtube (user – remhq)

Comentarii
 1. Allure spune:

  Off topic (oarecum): Bună, Călin 🙂 Ți-am trimis e-mail la adresa cu papornița, însă nu știu dacă l-ai primit. După cîte am văzut, s-a întîmplat să nu primești mesaje pe ea, deci mă întreb dacă e vorba de aceeași problemă. Te uiți, te rog, și în spam, în cazul în care a ajuns acolo? Fii amabil și spune-mi dacă l-ai primit. Mulțumesc anticipat 🙂

  • Călin spune:

   problema a fost că nu mi-am verificat e-mailul ăla de o căruţă de vreme. mesajul de la tine e acolo, cd-ul e tot la mine şi te aşteaptă cuminte în continuare 🙂 . când a fi să îl pot trimite, îmi dai tu un semn (eventual cu avertizare aici 😉 ).

 2. Javra spune:

  Felicitări, Călin!
  La multe alte zeci de mii!

  • Călin spune:

   mulţam! câte alte zeci de mii vor fi, om vedea, oricum nu le contabilizez eu, însă cifra asra mi-a sărit în ochi, era prea rotundă 🙂

 3. Ritiu Maria spune:

  Ma bucur pentru Roxana ca a primit cadoul, dar tot cu ajutorul ei te-am gasit Calin pentru ca te-a postat pe blogul ei, pe care-l vizitez des si care-mi place foarte mult. Intrand „in coltisorul tau” cu muzica, ma simt bine si o sa mai revin, este relaxant sa poti asculta muzica de buna calitate.
  Eu nu ascultasem pana acum aceste formatii dar mi-a placut ce-am auzit.
  Iti doresc multa sanatate si la cat mai multe postari.

  • Călin spune:

   Roxana a fost să fie, eu habar nu aveam cine va fi şi nici nu am anunţat dinainte că voi face acel cadou. mi se pare mai frumos aşa, să mai trântesc câte unuia câte o surpriză 🙂 .
   despre muzică…ei bine, de aşa ceva nu ducem lipsă pe aici prin colţ, de fapt doar aşa ceva se postează aici.
   şi dacă nu am zis „bine ai venit!” la început, zic acum. şi eşti binevenită oricând!

 4. Mulţumesc mult!! Îmi place R.E.M. – în special Losing my religion şi Every body hurts. Într-o vreme, când se întâmpla să fiu foarte tânără şi destul de suferindă am ascultat mult timp melodiile, a fost foarte greu să le procur şi caseta pe care le aveam s-a uzat destul de repede. Aşa că m-ai nimerit. Cred că, dacă stau să mă gândesc, şi fiicei mele îi place, aşa că sunt „doi iepuri” dintr-o lovitură 🙂 Mă bucur că am fost norocoasă cu nr. 20000. La cât mai multe postări, la cât mai multe comentarii! O seară plăcută, de la Deva!

  • Călin spune:

   pe cd-urile astea două cred că nu-s şi piesele pe care le-ai menţionat tu, sunt piese mai puţin cunoscute la noi, dar cam orice cântă ei sună bine. asta e una din cele 39 de piese, de care eu nu auzisem până azi şi am căutat-o de curiozitate pe youtube şi nu îmi dispace chiar defel

   câte postări şi câte comentarii vor fi…atâtea vor fi, că nu-i concurs 🙂 . o seară frumoasă şi ţie!

 5. romanianstampnews spune:

  La mai multe, Călin!

Dacă ai ceva de zis, aici e locul. Bălăriile nu se acceptă!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.