Advertorial nesolicitat

Posted: 11/01/2013 by Călin in d-ale mele
Etichete:, , , ,

Rândurile de mai jos nu mi-a cerut nimeni să le scriu, după cum nici nu m-a plătit nimeni să fac asta; pur şi simplu aşa mi-a venit mie.

MidolaÎn urmă cu ceva vreme s-a întâmplat să am nevoie de nişte cd-uri; m-am vânturat prin tot Clujul, prin mai toate magazinele „de specialitate”, doar că nu am găsit nimic mai răsărit. Aşa stând lucrurile, m-am văzut nevoit să apelez la ajutorul domnului internet; nu mai ştiu care au fost termenii după care am căutat, însă ştiu că am ajuns şi la Midola Music, iar acolo m-am oprit. M-am oprit pentru că am văzut ce recomandau ei vizitatorilor, iar acolo erau nume ca Sting, Johnny Winter sau Stomu Yamashta. M-am uitat lung pe site, am ales cd-urile pe care le vroiam, după care i-am sunat. Aşa am aflat că unul din cd-urile pe care le vroiam eu nu îl aveau pe stoc, dar dacă aş fi avut răbdare câteva minute, m-ar fi sunat să îmi spună exact ce mai au cu aceeaşi trupă. Şi am avut răbdare, nici nu a trebuit să am foarte multă, că în maximum 5 minute am fost sunat şi mi s-a spus exact ce mai aveau; şi chiar aveau, nu glumă. Prin urmare, am comandat, iar în ziua următoare m-am trezit cu curierul la uşă; cd-urile ambalate în aşa fel încât să nu aibă cum să păţească ceva în timpul transportului, totul ca la carte. Am şi sunat în ziua respectivă, iar discuţia a fost cam aşa: „Bună ziua, eu sunt ăla din Cluj cu cd-urile”, la care vocea de la celălalt capăt mă întreabă, impacientată, dacă s-a întâmplat ceva cu ele; îl asigur că nu, după care îi spun că vroiam doar să îi mulţumesc pentru operativitate şi să îi spun „Sărbători fericite!”. Am mai povestit apoi preţ de câteva minute, aşa am aflat şi eu că dacă intru în „Oferte excel” îmi pot descărca listele complete cu ce au din diferite genuri şi sub-genuri muzicale, numai vreo 56 la număr, aşa că nu mă apuc să vi le enumăr aici. Şi am mai aflat şi că dacă nu au un anumit produs pe care tu îl vrei, se poate aduce la comandă.

Povestea de mai sus nu este inventată, este ceva cât se poate de real, iar acele rânduri au fost scrise doar pentru că am fost foarte mulţumit atât de atitudinea faţă de client, cât şi de operativitate. De veţi avea nevoie vreodată de muzică, eu chiar vi-i recomand!

Comentarii
  1. […] dintre câştigătoare şi sigur norocoase. Parcă a ştiut moşul ce să-mi lase sub bradul lui Călin, care apoi mi l-a trimis prin […]

  2. Asta se întâmplă când normalul devine anormal.

  3. Pishky spune:

    Mulțumim de recomandare 🙂

  4. Javra spune:

    Te-ai ţinut de cuvânt!

Dacă ai ceva de zis, aici e locul. Bălăriile nu se acceptă!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.