Sâmbăta lepşelor restante

Posted: 08/09/2012 by Călin in leapşă
Etichete:, , , , , ,

Lepşele nu au fost niciodată febleţea mea, când mai primesc câte o provocare de genul ăsta am senzaţia că aş scrie cu mâna stângă, eu nefiind stângaci. Cum însă am primit de ceva vreme două bucăţi lepşe, am să încerc să le onorez totuşi pe amândouă. Prima din ele, de care am să încerc să mă ocup acum, se cheamă “Leapșa pe bloguri: Cine te inspiră?” şi am primit-o de la popa ţeapă, care, la rândul lui, a primit-o de la blogatu. Din start am o mare problemă cu leapşa asta, pentru că nu am avut niciodată un model anume, nu cred că mi-am zis niciodată „uite, ca nen-tu ăla vreau să fiu”. Am însă o mulţime de contra-modele, exemplare pe fruntea cărora scrie „AŞA NU”, humanoizi cu care nu mi-aş dori să am absolut nimic în comun; şi-s mulţi, al naibii de mulţi. Totuşi, există şi oameni care îmi plac, pe care îi admir; nu zic că aş vrea neapărat să fiu ca ei, pentru că vreau să fiu eu, nu o copie la scară redusă a lui X sau a lui Y. Îmi plac cei care pun suflet în ceea ce fac, cei cărora li se citeşte pasiunea în priviri, în vorbe, care emană pasiune prin toţi porii. Unul dintre ei era Steve Irwin, cu care aveţi ocazia să vă reîntâlniţi ceva mai jos. Şi pentru că acum văd că leapşa asta îmi cere să numesc pe cineva de pe la noi care să mă inspire, ba ar mai trebui să intre şi în categoria prietenilor mei, am o bătaie de cap în plus. Bun, să o fac şi pe asta atunci; o cheamă Oana, e plecată de câţiva ani buni din România, însă de cel puţin două ori pe an revine în ţară. Ce îmi place la ea? Îmi place că nu a ştiut niciodată să fie egoistă, îmi place că de fiecare dată când ai nevoie de ea, ştie să te facă să simţi că e acolo, chiar dacă e la mii de kilometri, îmi place că are întotdeauna timp şi disponibilitate să te ajute atunci când ai nevoie. Îmi place că ştie să îşi facă timp pentru toţi prietenii ei, fără vreo excepţie, îmi place că face ceea ce simte ea că trebuie să facă, nu ceea ce îi spun nişte reguli sau norme mai mult sau mai puţin idioate. Nu e vreo personalitate, cred că nu şi-a propus niciodată să devină, dar e un suflet cum găseşti extrem de greu.

Cam atât cu această primă leapşă restantă, nu am idee dacă mi-am făcut treaba cum se aştepta cel care a lansat-o, dar măcar am încercat.

sursa: youtube (user – thesacrement)

Acest post vine ca un răspuns la “Leapşa pe bloguri: Cine te inspiră?” şi ia parte la lansarea  Topului Românilor Inspiraționali . Pe voi cine vă inspiră?

Comentarii
 1. Cristi spune:

  S. Irwin traia tot timpul la limita in emisiunile sale, avea un curaj nebunesc.

 2. […] sursa: Sâmbăta lepşelor restante « Colţu' cu muzică Posted in Muzica | Tagged ceva-vreme, fost-niciodat, […]

 3. […] sursa: Sâmbăta lepşelor restante « Colţu' cu muzică Alte articole asemanatoareBack to the 90′s megamixHENRY SANTOS MEGAMIX […]

 4. psi spune:

  am avut şi eu această leapşă, mai zilele trecute.. eu cred că fiecare om cu care ne intersectăm lasă ceva, sădeşte ceva în noi, un mugur. mă refer la oamenii buni. şi poate că o să te miri, dar de multe ori muzica ta mă inspiră, mă duce pe note înspre scris… 😉

 5. dana spune:

  Ma bucura alegerea ta… Un aventurier, dar si un showman pe care continua sa-l regrete Discovery

 6. Pishky spune:

  pfoaaai.. dificil si la mine ca nu ma inspira nimeni! Ca si tine am exemple de ASA NU, mai bine moarta. Admir in schimb oamenii ce au realizat ceva la viata lor, ce au lasat o cultura de care se vor putea bucura generatii intregi!

Dacă ai ceva de zis, aici e locul. Bălăriile nu se acceptă!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.