Această prezentare necesită JavaScript.

Mi-ai fost mereu aproape, m-ai urmat credincioasă şi cuminte pe oriune m-au purtat paşii, fie că a fost vorba de urbea mea, de poteci de munte sau de străduţele înguste din Sighişoara, Sibiu, Zurich sau Praga, fie că a fost la margine de Atlantic sau la Mediterana, fie că a fost grădina botanică din oraşul meu sau muzeul satului din Sibiu. Ani de zile am fost nedespărţiţi, iar amintirile strânse din locurile prin care am umblat ar fi mai şterse azi, dacă nu ar fi instantaneele surprinse de tine. Azi locul tău a fost luat de un „tanc” mare şi negru, plin de butoane, butonaşe şi meniuri în care îmi voi prinde urechile vreme bună de aici încolo; zice-se că e mai peformant, că e mai…DSRL, că… Poate chiar este, dar tu vei rămâne mereu săpuniera mea dragă şi promit să te mai scot măcar din când în când „în lume”, să ne amintim de vremurile noastre bune.

sursa: youtube (user – remnicolas)

Comentarii
 1. psi spune:

  când am schimbat şi eu săpuniera cu un dar mai performant, primit de ziua mea, m-am gândit ce voi face cu ea… e la locul ei de totdeauna. nu o mai folosesc, dar cine ştie… poate într-o zi… 🙂 îi sunt recunoscătoare pentru toate amintirile noastre, cele pe care m-a ajutat să le am, să le păstrez.

 2. Pishky spune:

  M-ai speriat! IAR! Dar de această data sperietura a fost spulberată de cuvinte! Când am citit titlul ”Despărțire” m-am gândit ca iar te-a lovit un gând și-ai să ne lași mult și bine în abisurile nefericirii fără muzica ta, că ai să ne părăsești! Tare m-am bucurat să văd că nu suntem noi cei pe care ne pui într-un colț prăfuit de soartă ci camera! Așa că să-ți stăpânești sănătos noul aparat de fotografiat și să ne încânți și nouă pe aici privirile cu pozele surprinse de el!
  O zi faină!

  • Călin spune:

   mă crezi că nici măcar nu mă pot bucura de noul aparat? nu pot…şi pace, doar că altceva e de vină pentru asta. şi nici măcar nu ai fost departe de adevăr, e foarte probabil să dau ceva mai rar pe aici în perioada următoare…
   zi frumoasă să ai!

 3. Peter spune:

  Cele mai frumoase poze ale mele cu o „săpunieră” le-am făcut. Dacă nu vrei să transformi fotografia în meserie, te descurci onorabil şi cu aşa ceva.

  • Călin spune:

   la mine nu se pune problema să fac o meserie din fotografie, e doar o pasiune, nimic mai mult. ori poate tocmai pentru că e doar o pasiune, înseamnă mai mult decât o meserie…

Dacă ai ceva de zis, aici e locul. Bălăriile nu se acceptă!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.