Annapurna (Himalaya)
sursa: http://williambeecher.com

E duminică, ceasul arată 12 fără un pic, m-am trezit de vreo două ore cu un chef nebun de a face…nimic, iar până acum treaba asta mi-a ieşit foarte bine, pentru că până la ora asta abia am reuşit să îmi fac cafeaua. Afară e frumos, cerul e cât se poate de senin, o vreme a naibii de îmbietoare la drum, la bătut coclauri, dar nici măcar asta nu mă tentează, cel puţin până peste câteva zile, când mi-a veni DSLR-ul pe care l-am comandat. După ce a veni, se vor schimba datele problemei, pentru că voi fi curios să văd ce ştie să facă, aşa că sigur o să mă iau şi o să mă duc pe undeva, să îi fac „rodajul”. Dar, revenind la ziua asta de duminică, în care nu prea reuşesc să îmi deschid ochii – poate pentru că încă nu mi-am băut cafeaua – o să încerc să vă servesc un ghiveci duminical la ceasul ăsta, iar mai către seară poate că ne vom întâlni din nou cu muzica lui Mark Kmopfler. Ingredientele pentru ghiveciul de azi (care chiar va fi ghiveci, adică va avea muzici de soiuri cam diferite în compoziţie) au fost aduse de Kinks („I’m Not Like Everybody Else”), Clannad („Siúil a Rún”), Stratovarius („Hunting High and Low”), Social Distortion („Can’t Hide”), Soldat Louis („C’est Un Pays”), iar cu ultima piesă puteţi considera că v-am invitat şi la plimbarea de seară, undeva prin Himalaya, acompaniaţi de Medwyn Goodall („Healing Resurgence”).

sursa: youtube (user – Awesome777s)

sursa: youtube (user – Zaubermaus777)

sursa: youtube (user – SteweMetal)

sursa: youtube (user – badleech)

sursa: youtube (user – juju4435)

sursa: youtube (user – Bart2906)

Cu toată lenea ce mă bântuie (şi chiar mă bântuie, nu glumeşte 🙂 ), i-am pregătit un tort lui octocat.org, la un an de viaţă prin blogosferă; totodată, vă invit să mai daţi o raită şi pe la luna pătrată, max, melly, geanina, teo negură, zinnaida, crisa, chriszuletzu, cristi sau memyselfandela. Şi încă o piesă, care presupun că va fi pe placul posesoarei de octocat 🙂

sursa: youtube (user – emimusic)

Comentarii
 1. vacitim spune:

  Neața! Eu ieri am navigat între diversele sporturi de la tv 😀 E adevărat că așteptam Vuelta, la fel ca azi, dar nici imaginea cu Himalaya nu-mi displace deloc 😀 Mulțumesc pentru răsfățul muzical; să ai o săptămână excelentă!

  • Călin spune:

   Neaţa! La mine televizorul e obiect de decor, îl mai deschid dacă îmi descarc vreun film de pe net şi îl pun pe dvd. O săptămână excelentă şi ţie!

 2. Peter spune:

  Câte-un pic pentru fiecare. Duminică plăcută!.

 3. Pishky spune:

  primele ingrediente ascultate din ghiveciul tau mi-au picat bine !
  Ii urez si eu la multi ani lui Octocat, sa aiba parte de multe articole si multi cititori!
  Duminica placuta!

  • Călin spune:

   dacă primele ţi-au picat bine, asultă-le şi pe celelalte, există riscul să îţi placă 😉 . la partea a doua a mesajului tău nu-s eu în măsură să răspund 🙂
   duminică frumoasă să fie şi la tine!

Dacă ai ceva de zis, aici e locul. Bălăriile nu se acceptă!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.