Şi am ajuns, după un maraton muzical, la ultima postare de pe acest blog. Nu sunt adeptul vorbelor deştepte de genul „un sfârşit e un început”, nu cred în aşa ceva; un sfârşit e doar un sfârşit, e un ceva care se încheie, un ceva care nu mai poate fi înnodat niciodată. E un sfârşit şi nimic mai mult, e un capăt de drum, care de cele mai multe ori nu este cel mai fericit. Am ajuns la un capăt de drum şi cu acest blog, de mâine nu va mai face nimeni „scandal” pe aici, însă tot ceea ce am postat de prin octombrie încoace va rămâne aici, iar dacă vi se va face cândva dor de muzica din colţ, o veţi putea găsi aici.

Ştiu că am mai spus de câteva ori că mă voi opri, la fel de bine ştiu că de fiecare dată am revenit asupra deciziei iniţiale, doar că de data asta este altfel, este altceva, aşa că nu ne vom mai întâlni pe aici. Şi pentru că nu vreau despărţiri siropoase, poate că ar fi bine să trec la muzică, la ceea ce v-am pregătit pentru această ultimă întâlnire. Sunt nume care nu şi-au prea găsit locul prin topurile din acest colţ, însă asta nu înseamnă că nu aţi avut ocazia să vă întâlniţi cu muzica lor, muzică ce îmi place foarte mult. Kitaro, Loreena Mckennit, Medwyn Goodall, Terry Oldfield, Vangelis, Enya şi Yanni (ultimii trei cu câte două piese) sunt cei care vă vor însoţi în această ultimă călătorie muzicală din acest colţ. Să vă fie tuturor zilele pline de soare şi de bucurii, drumurile line, iar în preajmă să aveţi doar oameni pe care să vă puteţi bizui!

sursa: youtube (user – archrnos)

sursa: youtube (user – jazzart1)

sursa: youtube (user – Termininja)

sursa: youtube (user – MissSylvie90)

sursa: youtube (user – Infymus183c)

sursa: youtube (user – anafota)

sursa: youtube (user – catnatty)

sursa: youtube (user – Trinja)

sursa: youtube (user – godAngelll090)

sursa: youtube (user – felizcumple)

Comentarii
 1. QED spune:

  Unsfarsit nu poate fi un alt inceput, e doar un sfarsit! Sa fii iubit!

 2. Alex spune:

  Te salut cu drag şi îţi doresc numai bine în toate! Şi îţi mulţumesc pentru tot ceea ce ne-ai oferit atât de frumos aici! Un loc de răgaz şi de bucurie sufletească. Şi, aşa cum ai scris în header: „singura secţie de vot unde se votează ceva frumos”! Sunt convins că toţi cei care au trecut pe aici ni n-ar mai vota şi…altceva.
  Numai bine, Călin! 🙂

 3. Melly spune:

  Iti doresc sa fii fericit si impacat cu tine Calin!

 4. Marius Bota spune:

  Sa fii bucuros si fericit Caline, oriunde te va duce viata!

 5. Zina spune:

  Gândul bun să te însoțească pretutindeni ! Ai grijă de tine, Călin !

 6. Sa fii bine, Caline!

 7. Andreotti spune:

  Să-ți fie bine, Căline!!!!…eu am să mai vin pe-aici, de dragul muzicii bune!:)

 8. eliza spune:

  Si, Calin, nu-ti dori sa te eliberezi! E un pret prea mare. Un strop de libertate- o bucatica din suflet. O picatura de iubire-o bucatica din suflet. Un om liber este un spirit. Si nu stiu daca e mai bine sa nu simti ca doare, sau sa-ti doresti sa simti durerea! Mai bine tac acum.

 9. anotimpurile spune:

  Ieri m-am tot straduit sa scriu aici, dar nu am reusit sa ma loghez cu contul de wordpress. Acum sper să meargă. Mesaje am tot lăsat. De data aceasta îţi doresc să îţi fie bine şi fain pe unde eşti!

 10. schtiel spune:

  cu drag ! 😀

 11. Îmi pare rău Călin. Mă obişnuisem să te citesc, să ascult propunerile tale. O să lipseşti, dar presupun că te-ai gândit bine şi poate, cel puţin pentru moment asta trebuie să faci. Never says never – aşa că nu se ştie ce mai aduce viaţa, timpul şi alte vremuri. Toate cele bune ţie şi mulţumesc de postări

 12. Peter spune:

  Să fii fericit, Căline!
  Poate vom avea vreodată prilejul să ciocnim o bere.

Dacă ai ceva de zis, aici e locul. Bălăriile nu se acceptă!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.