Nu sunt prin preajmă zilele astea, fiind prins cu ceva treburi prin Târgu Mureş, însă am apucat de v-am pregătit duminică ceva pentru această zi. De obicei la „miercurea cu cântec” am avut câte o selecţie cu unele dintre cele mai bune piese ale unui solist sau ale unei trupe. De data aceasta însă am să vă propun să ascultăm împreună 6 piese de pe un album lansat în cursul acestui an. Nu sunt eu tocmai un fan al muzicii care se face în zilele noastre, însă piesele interpretate de Marko Saaresto (vocal), Olli Tukiainen (chitară) şi Markus Kaarlonen (clape) sunt ceva aparte în peisajul muzical contemporan, poate şi datorită atenţiei care este acordată textelor. Dacă nu v-aţi prins despre cine e vorba (deşi e puţin probabil, pentru că imaginea de alături e un indiciu mai mult decât relevant), vă mai spun că vă propun spre ascultare, de pe albumul „Temple of Thought” al trupei finlandeze Poets of the Fall, piesele „Running Out of Time”, „Temple of Thought”, „Cradled In Love”, „Skin”, „Show Me This Life” şi „Morning Tide”. Din păcate doar una din piese are videoclip, însă eu zic că toate merită ascultate cu atenţie. Iar spre seară vă aştept la încă o întâlnire, de această dată cu cele mai reuşite piese ale aceleiaşi trupe.

sursa: youtube (user – MrScratchIV)

sursa: youtube (user – spaceuntravel)

sursa: youtube (user – PoetsOfTheFallBand)

sursa: youtube (user – Dowakhiin)

sursa: youtube (user – Dowakhiin)

sursa: youtube (user – Dowakhiin)

Comentarii
  1. N-am auzit de formaţia asta până azi. Îmi place. Poate nu atât de mult ca altele, dar pot să zic că mă acomodez. Cradled in Love cred că imi place mai mult, dintre ele. Mulţumesc de post

  2. Pishky spune:

    imi place atat de mult melodia Cradled in love! Bine .. imi plac toate melodiile… dar asta are un plus mai mare la mine ! Iti multumesc pentru postarea cu poeti!

    • Călin spune:

      uite că am bucurat pe cineva azi 🙂 . din piesele de aici mie îmi place şi „Skin”, îmi place chiar mult şi „Morning Tide”. dar din ce cântă băieţii ăştia, preferatele mele, vreo 3 la număr, vor veni numai miercurea viioare; ba nu, „Carnival of Rust” parcă a venit totuşi în a doua postare de azi.

  3. dor îmi mai era de recomandări din astea bune-bune ! 😀

Dacă ai ceva de zis, aici e locul. Bălăriile nu se acceptă!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.