sursa: youtube (user – AbbaVEVO)

Aseară, ori mai degrabă azi-noapte, că era trecut de 11, m-am luat cu un prieten şi ne-am dus la „fete”; el trei blonde, eu numai două, până la urmă el are un volum ceva mai mare decât al meu şi mai mult antrenament. Cum le chema pe blonde nu pot să vă zic, că pe etichetă era trecut numai numele de familie, am dedus că fac parte din neamul lui Carlsberg. Până ce am lichidat noi blondele am mai povestit ba de una, ba de alta şi am avut parte de o infuzie sănătoasă de muzică bună. Între nume ca Bob Marley, Pasărea Colibri, Uriah Heep, Deep Purple, Mircea Vintilă, Goran Bregovic, Nicu Alifantis, U2, Foreigner sau Sting s-a strecurat şi piesa de mai sus. Dar nu începem cu ea pentru că am auzit-o eu azi-noapte, în timp ce beam bere (nici nu mai ştiu de când nu am mai băut o bere, s-ar putea să fie de prin 31 ianuarie), nici măcar pentru că astăzi îşi serbează ziua de naştere a Agnetha Fältskog (după cum ne aminteşte şi cristi); motivul pentru care am început cu trupa suedeză este că ei sunt câştigătorii ediţiei precedente a topului cu „vechituri”. Clasamentul complet al ediţiei precedente, una în care nou intratele le-au surclasat pe cele care erau în top de ceva vreme, îl găsiţi în imaginea care e mai sus, în dreapta paginii. 21 de voturi s-au strâns cu totul în urnă, 21 de voturi care i-au trimis la plimbare pe The Drifters şi Mungo Jerry şi i-au lăsat să ne ţină companie pe mai departe pe ABBA şi Kenny Rogers. Propuneri au fost vreo trei, însă nici una nu a avut parte de susţinere, aşa că nu îmi rămâne decât să le iau în ordinea în care au fost lăsate la comentarii; aşa se face că celor deja menţionaţi le punem alături propunerile lăsate de lunabeteluna şi oana clara, adică piese interpretate de The Beatles şi Nat King Cole & Natalie Cole. Lista completă a pieselor pentru care puteţi vota până miercurea viitoare o găsiţi ceva mai jos, urmată, ca de obicei, de videoclipuri sau slideshow-uri ale pieselor. Să vă fie tuturor seara şi noaptea senine!

 • The Beatles – „Misery”
 • Kenny Rogers – „Buy Me A Rose”
 • Nat King Cole & Natalie Cole – „Unforgettable”
 • ABBA – „Waterloo”

sursa: youtube (user – musicmythsandmore)

sursa: youtube (user – thundereye92)

sursa: youtube (user – MrTijeron)

sursa: youtube (user – AbbaVEVO)

La o porţie de “vechituri” îi invit şi pe  vultureştidana, vizualw, geanina, luna pătrată, meşterul manole, alt cer senin, qedeu, psi-words, iulia, lili3d, kadia, ironic blondeanastasiaschtiel, peter, pishky, ana maria, alex, lavii, melly, androxaloredana, denisacella, diverse, cammely, bineînţeles că şi pe teo negură, dar oricine altcineva este binevenit aici.

Comentarii
 1. Ana spune:

  Acum aleg ABBA 🙂 Si iti urez o seara placuta!

 2. Dana spune:

  Nat King Cole & Natalie Cole – “Unforgettable”

 3. Unforgettable…. 🙂 Multumiri Caline.

 4. […] Teo, Luna, Colţul cu muzică […]

 5. geanina spune:

  ciaooooo…
  votul meu merge la Nat King Cole & Natalie Cole – “Unforgettable”
  noapte faina….:)

 6. […] Ana Usca, Androxa, Caius,  Child again, Colţu cu muzică, G1b2i3, George, Ioan Usca, Ilarie, Mirela, Ragnar, Robert, Rokssana, Schtiel, Shayna, Vizualw  […]

 7. anastasia spune:

  Nat&Nathalie Cole “Unforgettable ”

 8. lunabeteluna spune:

  pai cum as putea sa votez altfel 😛 asa ca trece acolo la catastif si seara buna sa ai!

 9. marian spune:

  Nat&Nathalie Cole „Unforgettable ” a insemnat pentru Nathalie …un succes instant in 1975 cand i-a adus si un Grammy si ocupand un loc 14 in ” Billboard” hot 100 .Este o melodie tulburatoare, avand in vedere duetul peste ani si mai ales peste moarte dintre Nat King Cole { mort in 1965 de cancer pulmonar } si fica sa . Kenny Rogers …desii imi plac baladele westului american…nu m-am omorat niciodata dupa muzica sa …desi ” Bay Me A Rose ” este o melodie frumoasa …ca orice balada country . ABBA…sigur ca da…au facut voga in epoca , iar „Watherloo” era fredonat de toata lumea ca si toate melodiile suedezilor astia. Crapa fierea in mine cand o vedeam pe Frida ! Muzica lor a inebunit o lume …la vremea respectiva si inca este placuta .Chiar mi-au placut si inca-mi place cum canta tipii …vechile melodii ca nu-mi aduc aminte sa mai fi scos ceva nou , ceva notabil de vreo….jdeani !DECI VOTEZ „THE BEATLES ” ! Au fost mult prea mari { si inca sint desii…s-au „terminat ” cam de mult } mii-am facut educatie muzicala si-n spiritul muzicii interpretata de ei asa ca…THE BEATLES !….Indubitabil !

 10. […] , Zazuza , Ana , Ora25 , Greiere , Amuleta , Deea , Inda , Cella , Schtiel , Calin , Cristi , Rokssana , Androxa , AliceG , Hanny-Bunny , Principessa , Vania , Caius , Ilarie , Ana U […]

 11. psi spune:

  călin, eu am o întrebare la tine: dacă vechiturile acestui top sunt cântece care au apărut înainte de anul şaptej…ceva, din ce ştiu eu, natalie cole a făcut acest remake, ceva mai aproape de zilele noastre. nu ar fi corect să fie atunci varianta nat king cole singur? doar întreb… piesa este superbă, recunosc şi votul meu chiar spre ea merge.
  o seară bună la cluj!

 12. […] Coltu,  Cristi,   Mesterul,  Teo Negura,  Zamfirpop, Florina. […]

 13. […] Coltu, Florina,  G1B2I3, Luna Patrata, Mesterul Manole, Ulise 45.958950 23.570869 Share this:FacebookTwitterDiggEmailPrintStumbleUponLinkedInRedditLike this:LikeBe the first to like this post. […]

 14. crisaa spune:

  Hmmm decizii grele ma pui sa iau 😛 … Imi cam place acest colt cu vechituri 🙂

  Uffff….gata 😛 m-am hotarat … voticul merge la ………Nat King Cole & Natalie Cole –Unforgettable 🙂

 15. Doru spune:

  The Beatles şi eu, boier dumneavoastră!

 16. diverse spune:

  The Beatles – “Misery”

 17. lili3d spune:

  Nat King and Natalie Cole

 18. CELLA spune:

  Nat King Cole & Natalie Cole –Unforgettable

 19. romanianstampnews spune:

  E mai mult decât posibil să mi-o fur… ( 😀 ), dar acum votez tot cu Abba, nu cu Beatles. 🙂

 20. androxa spune:

  Nat King Cole & Natalie Cole A warm spring evening to you Calin ! 🙂

 21. Cristi spune:

  Propunerea, deci…

 22. Andreotti spune:

  ah, m-ai terminat:)..pfoai, ce greu îmi e să aleg!!!!
  rămân cu nat king cole și cu inima-ndoită!:))))

 23. Cristi spune:

  Votez pe Abba.

  Propunerea mea este George Baker Selection – „Una paloma blanca”.

 24. Teo Negură spune:

  Daca e dupa muzica, Nat si Natalie, din parte-mi, indiscutabil 🙂

 25. Kadia spune:

  greu de ales de data asta! ezit intre Abba si The Beatles 😦 Am votat cu Abba o data asa ca de data asta tin cu The Beatles – “Misery”

 26. Luna patrata spune:

  Kenny Rogers – “Buy Me A Rose”

Dacă ai ceva de zis, aici e locul. Bălăriile nu se acceptă!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.