sursa: youtube (user – dgphase)

E marţi, iar pe deasupra mai e şi 13; adică, de parcă nu ar fi destul că e marţi, cu cele trei ceasuri rele ale ei, a mai trebuit să pice şi într-o zi de 13, cifră (zice-se) aducătoare de ghinion. Dar, cum nu le am cu superstiţiile, motivul pentru care am început cu „Ziua vrăjitoarelor” nu are legătură nici cu ziua de marţi, nici cu data de 13; dacă e Cargo acolo sus e doar pentru că ei au fost sus şi în clasamentul întocmit pe baza voturilor voastre, care clasament arată ca în imaginea de alături. 17 au fost voturile care s-au strâns în „urnă” la ediţia precedentă şi le mulţumesc tuturor celor care şi-au făcut vreme să poposească pe aici şi să voteze. Conform obiceiurilor de pe aici, ne vom despărţi de ultimele două clasate, adică de Proconsul şi de Promusica (cu ceva părere de rău din partea mea, pentru că ambele piese îmi plăceau) şi vom merge mai departe cu piesele aflate pe primele două locuri, piese interpretate de trupa timişoreană Cargo şi de Laura Stoica, cărora le voi pune alături  pentru această ediţie alte două piese, care aparţin trupelor Coma şi Iris. Lista completă a celor patru piese pentru care puteţi vota până lunea viitoare o găsiţi ceva mai jos, după ce vom trece rapid şi peste regulile de aici, iar lista va fi urmată, ca de fiecare dată, de videoclipuri şi slideshow-uri (de o calitate mai bună sau mai proastă, dar asta contează mai puţin, muzica e cea care ne interesează) ale pieselor. Legat de regulile din cele 5 topuri din acest colţ cu muzică, aş zice doar atât:

 • voturile voastre vor fi trimise printr-un mesaj la această postare, care mesaj trebuie să includă doar piesa pe care o preferaţi din cele patru ale ediţiei respective;
 • fiecare din cei care votează poate să facă o propunere pentru ediţia următoare a topului; piesele nou intrate în top vor fi alese dintre aceste propuneri, în funcţie de numărul de susţinători pe care îi adună (iar în caz de egalitate va avea câştig de cauză propunerea care a fost făcută mai devreme. Propunerile nu sunt nicidecum obligatorii, cei care nu vor să facă o propunere pot susţine una din piesele propuse de altcineva sau pot să se limiteze la vot.

Cam atât ar fi pentru ziua de azi, rămâne să ne întâlnim mâine la matinalele de aici (care nu-s neapărat foarte matinale) şi la topul cu muzică romantică. Să vă fie seara şi noaptea senine!

 • Coma – „Cântă-mi povestea”
 • Laura Stoica – „Un actor grăbit”
 • Iris – „Vino pentru totdeauna”
 • Cargo – „Dacă ploaia s-ar opri”

sursa: youtube (user – Fireblast6661Alle)

sursa: youtube (user – bigbud3kg)

sursa: youtube (user – dan89eu)

sursa: youtube (user – breki92)

La o porţie de muzică autohtonă îi invit şi pe bianca, geanina, cella, octocat, diversecristi, luna pătrată, hijo de algo, pishky, stropi de suflet, lavii, psi-wordsmelly, peter, dana, schtiel, DAP, vultureşti, cammely, alt cer senin, alex, kadia, lili3d, ironic blonde, tu1074, lunabetelunaphozoneloredana, oana, florentina, bineînţeles că şi pe traficantul cu hituri teo negură, dar nu numai pe ei, pentru că oricine este binevenit.

Comentarii
 1. Pishky spune:

  Ma limitez la a-mi trimite votul catre Laura Stoica – Un actor grabit si la a-ti ura o miercure frumoasa!

 2. cammely spune:

  Cargo-Ploaia
  propunere:

  O seara faina sa ai!

  • Călin spune:

   Am notat Cargo la voturi, iar de Acvilele astea recunosc că nu ştiam, iar vocea solistei e tare bună. Mulţumesc de popas, o noapte blândă!

 3. Dana spune:

  Eheee, am revenit la propuneri; super, bravo! 😀 Votul este pentru Cargo, normal 🙂 Iar la propuneri susțin Pisica Neagră a lui Baniciu, deși mult îmi mai place și „o fată ca ea”. Greu mi-a fost să aleg 🙂

  • Călin spune:

   da, am revenit la propuneri şi la comentarii nemoderate, ca să apară propunerile atunci când comentează oamenii. că votul s-a dus la Cargo nu mă mai miră, că propunerea nu s-a dus tot la ei, asta reuşeşte să mă mire. mulţumesc pe popas, o seară (sau noapte, mai degrabă) faină!

 4. […] , Zazuza , Ana , Ora25 , Greiere , Amuleta , Deea , Inda , Cella , Schtiel , Calin , Cristi , Rokssana , Androxa , AliceG , Hanny-Bunny , Principessa , Vania , Caius , Ilarie , Ana U […]

 5. QED spune:

  Cargo, iar ca propunere – Directia5 „O fata ca ea”
  Sa ma bag si eu in seama pentru ca ador muzica buna romaneasca.

  • Călin spune:

   Bine ai venit pe aici, pentru că, dacă nu mă înşel, ai ajuns în premieră prin colţul meu. Cargo s-a notat la vot (dar, chiar dacă îi votează lumea pe rupte, tot vor pleca săptămâna viitoare, pentru că deja sunt de o veşnicie pe aici), Direcţia 5 am notat la propuneri. Şi după ce voi ataşa comentariului tău şi un link care să ducă la „O fată ca ea”, voi încheia demonstraţia. O seară faină!

   • QED spune:

    Multumesc pentru link; ador melodia aceasta. Bine te-am gasit! (Lavi e responsabila, ca acolo am citit un comentariu de-al tau). O sa mai bat pe la usa ta. O seara la fel de frumoasa!

    • Călin spune:

     N-ai de ce să îmi mulţumeşti, până la urmă e bine să fie acolo, să poată să asculte şi alţii piesa, aşa poate va mai strânge ceva susţinători. Eşti oricând binevenită aici, nici nu trebuie să baţi la uşă 🙂

 6. vacitim spune:

  Seara buna! Off si ce zi de 13 am avut, dupa una de luni. Inca ma caut sa vad daca-s intreg 😀

  Cargo aleg si daca e pe votate, sustin si propunerea Semnal M, a Elizei 😀

  Si mai propun in seara asta sa radem pe sparte, asa in ciuda lui marti 13 😀

  • Călin spune:

   Seară bună să fie şi în Argeş! Sper că după inspecţia de rigoare ai putut constata cu bucurie că eşti întreg. Cargo am notat la vot, Semnal M la susţinere. Mulţumesc de popas, o seară care să nu semene de nici o culoare cu ziua îţi doresc!

 7. Denisa spune:

  Votez Iris si sustin propunerea cu Pisica neagra 🙂
  Seara faina, Calin!

  • Călin spune:

   Ia uite cine a mai dat pe aici! Azi parcă ar fi ziua revenirilor…Iris am notat la vot, Pasărea Colibri la propunere. O seară faină şi ţie!

 8. […] Colţu cu muzică, Deepiny, G1b2i3, George, Ioan Usca,  Schtiel, Shayna Rate this: Share […]

 9. […] toate astea, nu-mi ramane decat sa va urez sa va bucurati de viata si sa va fie luna patrata! Coltu,  Alex Mazilu,   Teo Negura,  Alecu Racoviceanu,  Mesterul,  Diverse diversificate,  Raza. […]

 10. lunabeteluna spune:

  Clar Iris…si daca e tot marti, 13, sa fie

  • Călin spune:

   La fel de clar, Iris am notat la voturi, iar la propuneri am trecut şi pisica 13. Mulţumesc de vot şi propunere, o seară frumoasă!

 11. Alexandra spune:

  Am revenit si eu cand ai revenit la moda propunerilor. Sa votez intai si sa pun Coma, iar ca propunere voi spune…ghiceste ce 😀 . CARGO! Astept sustinatori!

  • Călin spune:

   Bine ai revenit pe aici, Alexandra! Am notat votul tău pentru „Cântă-mi povestea!” şi am notat şi că vrei să nu mă laşi să scap de Cargo. O seară faină!

 12. eliza spune:

  Se voteaza melodia? Coma atunci.

  • Călin spune:

   Da, se votează melodia pe care o preferi, după cum se poate face şi o propunere (o piesă care îţi place şi ai vrea să o regăseşti în următoarea ediţie) sau se poate susţine o propunere făcută de altcineva. Mulţumesc de popas şi vot, o seară frumoasă!

   • eliza spune:

    O propunere? Semnal M ” La fereastra ta”. Seara frumoasa!
    Pui tu videoclipul, te rog!

    • Călin spune:

     Mulţumesc de propunere, am ataşat şi clipul; în urmă cu luni bune, când aveam un alt blog, asta a fost una din piesele ce nu vroia nicicum să iasă din top…

     • eliza spune:

      Mai trebuie doar sa fie votata. Trebuie sustinere. Seara frumoasa, din nou!

     • Călin spune:

      Da, e singurul lucru de care mai are nevoie, de ceva susţinere din partea altora.

     • eliza spune:

      Nu e nimeni obligat la sustinere. Dupa preferinte!

     • Călin spune:

      Normal că nu e nimeni obligat; fiecare optează pentru ce vrea, ori nu optează pentru nimic, că la propuneri e cât se poate de opţional.

     • eliza spune:

      Nu sunt aici sa te supar! Eu am facut o propunere! Daca va fi sau nu sustinuta, de altii, vom vedea.
      Apropo, ne certam? Sau mi se pare mie? Sau doar ai nervi. Marti, 13 😀

     • Călin spune:

      Chiar nu mi se pare că ne-am certa, am impresia că doar am întărit spusele tale; aşa că…impresia ta era doar o impresie.

     • eliza spune:

      Si o seara buna!

     • Călin spune:

      Şi o seară bună şi din partea mea!

     • eliza spune:

      Quot erat demonstrandum. Corect! Generic vorbind, o seara buna!

     • Călin spune:

      Aşa parcă e mai bine; şi cu un zâmbet pe buze, e chiar şi mai bine 🙂

     • eliza spune:

      Sa-ti fie bine, Calin!

     • Călin spune:

      Să ne fie bine tuturor 🙂

     • eliza spune:

      Este exact ce-am spus-quot erat demonstrandum. Ca orice femeie sunt curioasa ( curiozitatea a ucis pisica? 😀 , dupa cum observi folosesc romana 😀 😀 :D). Am asteptat sa vad, si despre aceasta a fost vorba. 😀
      Nu pot sa spun ca e chiar bine, asa ca, da, e bine sa ne fie bine la toti!

   • eliza spune:

    Revin pentru ca trebuie s-o spun ( chiar si numai pentru mine). Propunerea nu a avut nici o legatura cu votul, cu blogosfera si punct. Posibil sa fii fost pe langa subiect, dar cu un subiect in cap si cu comentariile aferente. Daca e asa, imi asum paralelismul! Penibil. Scuze.

 13. […] Coltu, G1B2I3, Luna Patrata, Mesterul Manole, Raza 45.958950 23.570869 Share this:FacebookTwitterDiggEmailPrintStumbleUponLinkedInRedditLike this:LikeBe the first to like this post. […]

 14. Teo Negură spune:

  Cargo, mi-e dor de anul intai de facultate, cand ii ascultam la greu…

 15. Cristi spune:

  Votez pe Laura Stoica.

 16. lili3d spune:

  Cargo să fie!

  • Călin spune:

   Cargo să fie tura asta, că de săptămâna ce vine pleacă, au stat parcă prea mult pe aici. Mulţumesc pentru vot, seară frumoasă!

 17. geanina spune:

  ciaooooo…
  votul meu merge clar, la Iris – “Vino pentru totdeauna”
  propunere si schimbare de ritm 🙂

  • Călin spune:

   Ciaooooo…
   Am notat că votul tău s-a dus către Iris, cât despre propunere nici nu ştiu ce să zic, m-ai lăsat cu gura căscată. O seară frumoasă!

 18. romanianstampnews spune:

  Mă pui la grea încercare…
  Votez pentru Laura Stoica. Mă încearcă o nostalgie…

 19. Luna patrata spune:

  Iris – “Vino pentru totdeauna”

 20. Laura spune:

  Greu, am ezitat mult si pana la urma m-am decis: votul meu merge la Coma. Imi place tare melodia.

 21. psi spune:

  pfuuui! şi io ce aleg acum?
  cargo- ploaia! deşi pe la noi tot zăpadă este!

  • Călin spune:

   Bag de seamă că a fost greu azi. Era, oricum, ultima ocazie să îi votezi pe Cargo, săptămâna ce vine vor decola de aici, pentru că au stat deja prea mult. Mulţumesc de popas, seară frumoasă să se pogoare sub Tâmpa!

Dacă ai ceva de zis, aici e locul. Bălăriile nu se acceptă!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.