colţul românesc – 13

Posted: 21/02/2012 by Călin in colţul românesc, topurile din colţ
Etichete:, , , , ,

sursa: youtube (user – EndeleDendele)

ar fi trebuit să încep cu „Nu mai am ţigări„, pentru că se potrivea la fix cu marea mea problemă existenţială din aceste momente. dar, pînă ce dau eu o fugă pînă la un magazin din apropiere, apucaţi şi voi să ascultaţi „Erată„, după care povestim puţin despre top; şi promit că nu mă întind la vorbă, nu vă ţin tare mult, că ceasul este destul de tîrziu. gata, am revenit, să aruncăm împreună o privire peste clasament, care ne arată că am avut, cred că în premieră, două egalităţi, atît pe primul, cît şi pe al treilea loc. mulţumirile mele se duc către cei 16 care au poposit pe aici şi şi-au făcut vreme să îşi spună părerea, iar de Alexandru Andrieş şi Mircea Vintilă trebuie, din păcate, să ne despărţim. mergem mai departe, ca şi în precedentele vreo 3 ediţii, cu piesele care aparţin celor de la Cargo şi lui Aurelian Andreescu, cărora le-am pus alături pentru această a treisprezecea ediţie două piese interpretate de Zoia Alecu şi Proconsul. lista completă a celor patru piese pentru care puteţi vota (printr-un simplu comentariu, în care să spuneţi care e preferata voastră din cele patru piese) pînă lunea viitoare inclusiv, iar lista este urmată, ca de fiecare dată, de videoclipuri sau slideshow-uri ale pieselor. şi pentru că tot am zis că nu mă voi întinde la vorbă, mă opresc aici şi vă las în compania muzicii (iar la final găsiţi şi un mic bonus, tot o trupă românească, mult mai nouă de data asta). să vă fie seara şi noaptea senine!

 • Zoia Alecu – „Vino aici”
 • Proconsul – „Cerul”
 • Aurelian Andreescu – „Oameni”
 • Cargo – „Dacă ploaia s-ar opri”

sursa: youtube (user – rockfellia)

sursa: youtube (user – musicroton)

sursa: youtube (user – michaitza)

sursa: youtube (user – breki92)

astea au fost piesele pentru azi, iar bonusul pe care l-am promis aparţine trupei de death metal Era Decay, o piesă care mie chiar îmi place cum sună şi căreia îi spune „Silent Story„. ţucu-vă!

sursa: youtube (user – airoaei)

Comentarii
 1. Alexandra spune:

  Un vot cu ambele maini pentru Proconsul! Ma duc sa votez acum si prin celelalte topuru 😀

  • Călin spune:

   invazie de voturi azi de la tine. am notat votul pentru Proconsul, care a venit cam în ceasul al doisprezecelea. le-am notat şi pe celelalte, dar nu am să îţi mai răspund la fiecare în parte, că nu aş avea ce să îţi zic în plu. prin urmare, mulţumesc pentru voturi şi o zi faină să ai!

 2. Dana spune:

  Nooo, ghici ciupercă ce-i?? Cargooo, normal! 😀 Zile faine să ai 🙂

 3. lunabeteluna spune:

  Cargo sa fie! un miez de saptamana frumos!

 4. rokssana spune:

  Proconsul – “Cerul”

 5. Pishky spune:

  ce-as mai putea spune in afara de faptul ca votul meu se indreapta către Cargo? aaa.. daa.. SIIIIIGUR.. as mai putea spune : o seara frumoasa! :d

 6. Laura spune:

  Imi place la nebunie „Cerul”. Imi place „Oameni”, desi in ultima vreme oamenii nu prea imi plac. Mi-a placut Zoia desi e prima oara cand ascult melodia. Raman insa fidela lui Cargo:)

 7. djt3o spune:

  Caline, si eu am venit cu umbrela. Pentru Cargo. 😉

 8. Florentina spune:

  Cargo, Daca ploaia s-ar opri

 9. anastasia spune:

  Rămân la Aurelian Andreescu…
  o seară frumoasă!

  • Călin spune:

   lumea e foarte constant[ă, bag de seamă că şi la vremea cînd mă voi pensiona tot Aurelian Andreescu şi Cargo vor fi pe primele două locuri aici 🙂 . mulţumesc pentru vot, o seară frumoasă să aveţi!

 10. […] Coltu,    Mesterul,  Pluta,   Link-Ping,  Mirela,  Alex Mazilu,   Teo Negura,  Alecu Racoviceanu,   Hidalgo. Share this:DiggLinkedInRedditEmailStumbleUponPrintTwitterFacebookLike this:LikeBe the first to like this post. […]

 11. Luna patrata spune:

  Cargo – “Dacă ploaia s-ar opri” 😉

 12. Doru spune:

  Cargo, Ploaia, boier dumneavoastră …
  Grea alegere fost-a!

 13. Mirela spune:

  Iar pe fugă…Zoia Alecu – “Vino aici”.
  Am de lucru pentru concurs, de-aia mă grăbesc. 😉
  Are o voce Zoia… mi-a fost dor! Vorba lui Doru, mulțămim, boier dumneavoastră!
  Seară numai bună de-o țigară și-o cafea să ai! 🙂

 14. […] , Zazuza , Ana , Ora25 , Greiere , Amuleta , Deea , Inda , Cella , Calin , Cristi , Rokssana , Androxa , AliceG , Hanny-Bunny , Principessa , Vania , Caius , Ilarie , Ana U […]

 15. geanina spune:

  ciaooo
  faza e, ca tare imi place andreescu si o alta faza e, ca tare imi place proconsul dar nu aceasta piesa, drept dovada votul meu merge la Aurelian Andreescu – “Oameni” 🙂
  seara faina….

 16. diverse spune:

  Sunt curios cat mai rezista in top.. aleg Cargo – “Dacă ploaia s-ar opri” 🙂
  Seara placuta!

 17. Cristi spune:

  Tot Aurelian Andreescu, chiar daca nu e usor de ales. 🙂

 18. psi spune:

  intrasem cu gândul să votez aurelian andreescu. îmi ziceam: colţ românesc, musai andreescu şi… ioooi, ce-mi făcuşi! cea mai frumoasă melodie a celor de la proconsul! 😀 aşadar sper că ţi-ai luat ţigări, punem şi de-o cafea cât numeri, dară votul meu merge tura asta la … proconsul.

  • Călin spune:

   am fost de mi-am luat ţigări, mai am şi ceva cafea, ba am mai şi notat că votul tău s-a dus către Proconsul. mulţam de vot, seară frumoasă!

 19. Lavi spune:

  Sunt frumoase melodiile, cele pe care le-am ascultat pentru ca n-am reusit sa le ascult pe toate, ma refer la cele de la acest post 🙂 imi place mult cea pe care ai ales-o de la Proconsul

  P.S. Ma cam ingrop in datorii cu muzica :)) dar am eu grija sa o ascult imediat si pe aia , multumesc! O seara frumoasa!

  • Călin spune:

   dacă îţi place cea cu Proconsul să înţeleg că o votezi?
   iar cu datoriile, stai liniştită, nu am stofă de contabil, nu mă apuc să contabilizez datorii, am altele mai bune de făcut. o seară frumoasă şi ţie!

Dacă ai ceva de zis, aici e locul. Bălăriile nu se acceptă!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s