Pink Floyd (8) – The Dark Side of the Moon – partea a doua

Posted: 19/02/2012 by Călin in muzici amestecate
Etichete:, , , , , , , , , ,

ieri am povestit în mare ceea ce ar fi fost de povestit despre albumul „The Dark Side of the Moon” al britanicilor de la Pink Floyd, aşa că azi, înaintea pieselor de pe cea de-a doua faţă a albumului am să povestesc puţin despre marile războaie ale micului blogger.

de o vreme încoace micul blogger suferă profund. suferă pentru că un neica-nimeni de prin blogosferă şi-a permis să îl fugărească din blogroll tocmai pe el, cel hărăzit de natură cu o căruţă de talent şi plin de principii cam ca broasca de pene. orgoliul lui nemăsurat suferă cumplit din cauza asta, iar el spumegă şi pune la cale planuri de răzbunare împotriva mişelului care şi-a permis să îi aducă acest afront. o vreme stă cuminte, la cutie, aşteptînd clipa prielnică, aşteptînd un pas greşit din partea nesimţitului ăluia care a avut tupeul ordinar să îl ofenseze tocmai pe el. apoi, într-o bună zi, vede un comentariu al respectivului pe un blog; aparent, este un comentariu neutru, însă pentru el acel comentariu reprezintă un bun prilej de a se descărca şi de a-l demasca pe impostor, de a arăta lumii întregi adevărata lui faţă. comentariul nici nu îl interesează de fapt, decupează de acolo un singur termen, unul care consideră el că e suficient pentru a-l incrimina pe şarlatan şi se aruncă cu toată energia la gîtul intrusului. pe măsură ce comentează se mai şi ambalează, face spume la gură, urlă cu un patos demn de o cauză mai bună, totul, vezi Doamne, în numele unor principii sănătoase, care principii pe el îl dau afară din casă. după ce şi-a terminat „opera” aşteaptă nerăbdător reacţii din partea altora, care să înfiereze la rîndul lor spusele inadmisibile ale mişelului. ciudat, nimeni nu zice nimic, nimeni nu sare de partea lui, ba se mai găseşte cineva care să îi spună să o lase mai moale; nici măcar nesimţitul ăla nu sare în sus, nu are o reacţie deloc dură, mulţumindu-se să-i spună că i-a interpretat greşit spusele. văzînd astea, micul blogger se retrage în obscuritatea vizuinii lui să îşi lingă rănile în tăcere. dar puteţi fi siguri că într-o zi, poate mîine sau poate peste o lună, va ieşi din nou la atac, pentru că este împotriva principiilor lui sănătoase să lase nepedepsit un astfel de act mişelesc.

gata cu micul blogger, am pierdut şi aşa prea multă vreme cu el şi nu cred că merită, să vedem acum care sînt piesele ce ne-au mai rămas de ascultat pentru azi. în ordinea în care le regăsiţi mai jos, ele sînt „Money”, „Us and Them”, „Any Colour You Like”, „Brain Damage” şi „Eclipse” (ultimele două „la pachet”, în ultimul videoclip). mai spre seară vă aştept la o nouă întîlnire cu muzica ceva mai supărată şi cu un nou album hard rock la cea de-a treia ediţia a rubricii care se cheamă „hard rock café„. o duminică faină tuturor!

sursa: youtube (user – TheGreatRocknRollPRT)

sursa: youtube (user – picardposer)

sursa: youtube (user – pinkclimax)

sursa: youtube (user – Pinkchyo)

ţucu-vă!

poate nu ar fi rău să treceţi şi pe la shogunu’, meşterul manole, diverse, vultureştihandmadeincovasna, peter, pishky, marius bota, geanina, cristi, grupul „porcilor abjecţi”

Comentarii
 1. […] Teo, Colţul cu muzică, Elena, […]

 2. […] Voicu, Coltu, Fewstuff, Gabriela Elena, Luna Patrata, Mesterul Manole 45.958950 23.570869 Share […]

 3. […] Voicu, Coltu, Fewstuff, Gabriela Elena, Luna Patrata, Mesterul Manole 45.958950 23.570869 Share […]

 4. Teo Negură spune:

  M-ai bagat de tot in ceata cu micul blogger, tocmai pe mine, varul cetii :))) Naiba sa-i ia de mici bloggeri, io-s satul de ei pana-n gatlej si peste. hai sa scriem noi ca ne place, si cine n-o vrea sa citeasca, ramaie sanatos!
  Da-i cu muzica ‘nainte, Caline! 😉

  • Călin spune:

   apăi dragă vărule al ceţii, dacă am reuşit să te bag în ceaţă, tot acolo te-oi şi lăsa, pentru că îl voi lăsa pe micul blogger aşa cum este el de fapt şi de drept, adică anonim 😀 . şi stai liniştit, chiar nu am chef să îmi mai bat capul cu astfel de exemplare, ştiu prea bine că nu merită. seară faină să ai!

 5. […] Porcii abjecti, Rokssana, Hidalgo, Madalina, Adrian Voicu, Alex Mazilu, Androxa, Blogatu, CARMEN, Calin, Gabi, Gabriela Ilies, Gabriela Savitsky, Ioan Usca, Klausen, Lunapatrata, Teo Negura, Manole, […]

 6. Mirela spune:

  Căline, am avut și eu parte de-o experiență neplăcută, din care am învățat mult. Mă mândresc că nu i-am băgat în seamă! De fapt, cum să fi băgat în seamă pe cineva care n-a existat, nu există și nici nu va exista pentru mine? Am învățat să îi las pe cei mărunți (că erau vreo trei-patru adunați) să fiarbă în sucul propriu al micimii lor. Între timp, mi-am văzut cu succes de viață și…și am uitat.
  Acum, hai să ascultăm muzică bună! Pink Floyd și o după amiază plăcut muzicală! Mulțumim! 🙂

  • Călin spune:

   acuma, drept să spun, nu mă doare nici măcar la colţul străzii de orgoliile nu ştiu cui, aşa că din partea mea se va bucura de aici încolo de ignorare totală; iar de s-or mai găsi şi alţii, tratamentul va fi acelaşi 🙂 .
   o seară frumoasă să ai!

 7. Cristi spune:

  Domnii canta, nu se joaca. 🙂

 8. Laura spune:

  Micul blogger nu merita…really! sa ne bucuram de Pink Floyd:)

Dacă ai ceva de zis, aici e locul. Bălăriile nu se acceptă!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.