colţul romantic – 9

Posted: 18/01/2012 by Călin in colţul romantic, topurile din colţ

sursa: youtube (user – madluke2000)

sursa: youtube (user – Rosewillow1)

azi am fost în grevă faţă de aberaţia ce se cheamă SOPA, drept urmare nu am postat nimic pînă la 12, m-am cam plictisit, iar de la un anumit moment m-am apucat să desenez porci. nu, nu m-am apucat să îi desenez pentru grupul „porcilor abjecţi”, m-am apucat să desenez pentru că am găsit undeva pe blogul lui C.L.M. o chestie simpatică. că „am desenat” e puţin cam mult spus, pentru că nu m-am folosit de creioane şi hîrtie, uneltele folosite de mine chemîndu-se CorelDraw şi Photoshop, dar pînă la urmă tot desen cred că e. să citesc apoi interpretarea desenului nu am mai avut curajul, cine ştie ce minunăţii mi-ar fi fost dat să aflu. dihania ce a ieşit o puteţi vedea alături 🙂 .

în topul de azi avem ceva mai multă muzică decît de obicei, pentru că Eric Clapton şi Glenn Medeiros s-au gîndit că ar fi frumos să îşi împartă primul loc. cum s-au împărţit cele 23 de voturi (pentru care le mulţumesc tuturor celor care şi-au făcut timp să poposească în „secţia de votare” şi să îşi spună părerea) se poate vedea în imaginea alăturată, aşa că nu voi comenta prea multe despre acest vot; care vot totuşi mi-a lăsat o uriaşă nedumerire, una mare cît China, anume: într-un clasament în care sînt la un loc Glenn Medeiros şi Queen cum minune e posibil ca Glenn Medeiros să fie înaintea trupei britanice? asta eu chiar nu o pot înţelege nici dacă mă pici cu ceară, e cam ca şi cum ai zice că elena udrea arată mai bine decît Adriana Lima sau Gisele Bundchen; poate sînt şi puţin subiectiv, iar părerea mea poate că ar fi fost mai bine să o ţin pentru mine, dar eu nu prea ştiu să tac, iar acum am zis-o deja, aşa că asta e.

să lăsăm însă votul de ediţia trecută în pace şi să vedem ce ne rezervă actuala ediţie, în care, pe lîngă Eric Clapton şi Glenn Medeiros, ocupanţii primului loc, regăsim propunerile venite de la Psi (care e încă în grevă) şi Anastasia, adică piese interpretate de Robbie Williams şi Bryan Adams. voturile voastre le aştept, împreună cu propunerile pentru următoarea ediţie, pînă marţea viitoare inclusiv. lista completă a pieselor o găsiţi ceva mai jos, urmată, ca de obicei, de videoclipuri sau slideshow-uri ale acestora. şi dacă tot am zis de propuneri, săptămîna viitoare şi cea care urmează voi face un mic experiment, vom merge fără propuneri venite de la voi şi voi propune eu cîte două piese pentru fiecare top; cum ziceam, va fi ceva experimental, dar dacă va funcţiona binişor s-ar putea să mergem mai departe aşa. cam atît pentru azi, că m-am cam întins la vorbă, de acum e vremea pentru muzică.

 • Robbie Williams – „Feel”
 • Glenn Medeiros – “Nothing’s Gonna Change My Love For You”
 • Bryan Adams – „Please Forgive Me”
 • Eric Clapton – „Wonderful Tonight”

sursa: youtube (user – robbiewilliamsVEVO)

sursa: youtube (user – segster)

sursa: youtube (user – BryanAdamsVEVO]

sursa: youtube (user – AnnaKipling1)

ţucu-vă!

la o porţie de muzică romantică şi la vot îi invit şi pe  zinnaidacella, theodoraluna pătrată, dana, oana clara, lili3d, octo cat, napocel, shogunu’, diverse, gabryelle, rokssana, peter, meşterul manole, mirela, ştefania, alex, cammely, alt cer senin, kadia, melly, vultureşti, lunabeteluna, blonda ironică, phozone, androxa, vizualw, pandhoraa, bineînţeles că şi pe teo negură, dar nu numai pe ei, pentru că oricine altcineva este binevenit aici.

Comentarii
 1. cammely spune:

  “Please Forgive Me”, dar nu imi pot lua ochii de la porcusorul tau simpatic 😆
  nu prea pare in tema cu SOPA, desi e din tagma porcariilor 😉
  B. A.- “Please Forgive Me”!

  • Călin spune:

   Bryan Adams s-a bifat, iar porcuşorul nu e speriat delloc de SOPA, e creaţie proprie; de fapt ambii, şi desenul, dar şi cel din bannerul „porcilor abjecţi”, chiar dacă cel din banner e făcut după unul din desene animate. o noapte senină să aveţi!

 2. phozone spune:

  Aaaau…de mult parca nu a mai fost atat de greu. Oricum…Bryan Adams – “Please Forgive Me” salveaza situatia. Si sustin Rednex – ‘Wish you were here”.
  O zi frumoasa!

 3. […] cu muzică, Luna, Teo Like this:LikeBe the first to like this […]

 4. Dana Diaconu spune:

  Clapton și o susținere pentru Simply Red! Bună dimineața! 😀

 5. Teo Negură spune:

  Eric Clapton in seara asta, ieri si maine, imi pare de departe peste ceilalti, daca e sa ma intrebi pe mine, l-ai cam lasat fara concurenta azi 😉

 6. […] tuturor pinguitorilor (şi nu doar): Coltu, Fewstuff, Filumenie, G1B2I3, Gabriela Elena, Luna Patrata, Mesterul Manole, Mirela […]

 7. lunabeteluna spune:

  Ca si data trecuta, ma bucur ca ne curge real love prin vene, iar pentru data viitoare sustin wish you were here – desi eram cat pe aci sa aleg lady in red. But today I’m feeling blue…

 8. […] Coltu,  Gabriela Elena,  Mesterul,  Innerspacejournal,  Fewstuff,    Florina,  Zinnaida,    Zamfir,    Mirela,  Teo Negura. Share this:DiggLinkedInRedditEmailStumbleUponPrintTwitterLike this:LikeBe the first to like this post. […]

 9. anastasia spune:

  votez Bryan Adams, că doar l-am propus, şi susţin Simply Red.
  o seară frumoasă!

  • Călin spune:

   da, adevărat, „Please Forgive Me” de la dumneavoastră a venit, era normal ca votul să meargă la Bryan Adams. s-a notat şi susţinerea celor de la Simply Red, o seară frumoasă să aveţi!

 10. pandhoraa spune:

  purcelul este tare haios…C.L.M a dezlegat si enigma coditei…o sa trec si eu pe la ea sa aflu mai multe :))
  votul meu merge la…. Eric Clapton – “Wonderful Tonight”
  sustin si eu propunerea lui Cristi…Chris de Burgh si a lui Lady in Red este si preferata mea 🙂

  • Călin spune:

   da, m-a dat de gol C.L.M. 🙂 ; eu, cuminte fiind, chiar nu am citit explicaţiile testului ăstuia, iar purcelul aşa a ieşit.
   încă un Clapton s-a notat la voturi şi încă o susţinere pentru „Lady In Red” am trecut la catastif. mulţumiri de popas şi vot, o seară frumoasă!

 11. psi spune:

  sara bună, călin.
  votul meu merge către feel, că doar eu am propus-o… iar propunerea, că am şi o propunere astă sară (de ieri mă tot chinuie pe repeat 😀 ) este simply red if you don-t know me by now pe care o vei găsi pe la miezul nopţii şi în varianta originală, la mine.

  • Călin spune:

   sară bună să aveţi sub Tîmpa!
   notat Robbie (nici nu mă aşteptam să meargă în altă parte votul), notat şi Simply Red, care parcă-s în premieră pe aici. mulţămesc de popasul prin secţia de vot!

 12. lala26Laura spune:

  Toate imi plac, dar in seara asta votez cu eric Clapton. Si sustin propunerea cu rednex:)…Si mai vin cu o propunere: Damien Rice- Blower’s daughter.

  • Călin spune:

   vot în dreptul lui Clapton s-a bifat. cum propunere se poate una singură, cred că o să optez pentru prima, adică Rednex (are mai multe şanse, deja are mai mulţi susţinători, iar propunerile aşa ajung în top). mulţumesc pentru popas şi vot, o seară frumoasă!

 13. geanina spune:

  Ciaooooo…
  votul meu merge la Robbie Williams – “Feel” 🙂
  iar propunerea

  Seara faina…:)

  • Călin spune:

   ciaooooo! 🙂 (după cum poţi vedea, pun tot atîţia de „o” cîţi vin de la tine)
   am notat un Robbie Williams la voturi şi un Chicago la propuneri; Chicago e ceva nou pe aici, chiar nu au mai fost deloc.
   o seară faină şi ţie! 🙂

 14. diverse spune:

  Eric Clapton – “Wonderful Tonight”

  si sustin propunerea lui Cristi: Chris de Burgh.

 15. Pishky spune:

  frumos desen.. ai talent in photoshop:))… hmm votul meu merge spre Bryan Adams!

  • Călin spune:

   doar „pagina” e făcută în photoshop, desenul e lucrat în CorelDraw 😉 . hmmm, am notat că votul tău s-a dus la Bryan Adams. o seară faină!

 16. Melly spune:

  Faine melodii ai ales! Iata topul meu:
  1. Eric Clapton
  2. Brian Adams
  3. Glenn
  4. Robbie
  O seara buna Calin!

 17. lili3d spune:

  E chiar greu de ales; fie după starea de spirit: Robbie Williams.

 18. Cristi spune:

  Votez cu Glenn Mederios.

  Propunerea mea este Chris de Burgh. 🙂

 19. Peter spune:

  Eu zic Brian Adams pentru seara asta. Propunere n-am, nu mai pot gândi după ziua de azi… 😦

 20. Mirela spune:

  Sigur că porcuțul tău e un desen, și încă unul simpatic! Azi se desenează cu tableta grafică, așa că, progresăm, progresăm! Asta este!
  Mda…Rămâne Eric Clapton – “Wonderful Tonight”.
  Călin, trăiască muzica bună! Și să ai o seară cât vrei tu de frumoasă! 🙂

  • Călin spune:

   parcă totuşi prefer CorelDraw 😉
   s-a notat votul tău pentru Clapton. seara…eee, aş vrea eu să fie mai frumoasă decît a fi, dar acum asta e.
   o seară faină şi vouă!

 21. rokssana spune:

  Glenn Medeiros – “Nothing’s Gonna Change My Love For You”

  seara faina 🙂

 22. Stefania spune:

  Buna Calin !
  Absolut toate melodiile propuse spre votare din categoria romantic, in sufletul meu, sunt NO1. Imi pare nespus de rau ca nu-i pot vota pe toti, dar in seara acesta votez Robbie Williams – Feel… e una din piesele mele de suflet…

  O seara minunata iti doresc Calin! 🙂

 23. C.L.M. spune:

  Vaai!:D Sa citesti ce spune despre codita!:)) mwahahahahaha!
  PS: Frumos porc!!!

  ti pup!

  • Călin spune:

   na, am acitit şi eu; avînd în vedere că viaţa mea sexuală e la pămînt de o vreme încoace, puteam să îl las şi fără codiţă 😉 .
   te pup şi eu!

 24. oanaclara spune:

  Eric Clapton – “Wonderful Tonight”
  si propunere

  Am semnat petitia. Cei ce doresc sa se opuna cenzurii, gasesc adresa petitiei la mine pe blog.
  Seara faina!

  • Călin spune:

   Clapton să fie, dacă asta îţi e voie, am notat şi Rednex la propuneri. mie îmi place şi cum cîntă Blackmoreţs Night piesa asta, le iese tare bine. o seară frumoasă la Galaţi!

 25. Luna patrata spune:

  Eric Clapton – “Wonderful Tonight”
  Si comparatia dintre nutica udrea si Adriana Lima m-a amuzat teribil! 😉 (ai dreptate, na, si stii ca nu spun asa doar ca sa spun ca nu sunt atat de amabila)

  • Călin spune:

   s-a notat şi Eric Clapton, mulţumim de vot.
   iniţial am vrut să zic că ar fi ca şi cum ai zice că băsescu e un conducător mai bun decît Churchill, dar m-am răzgîndit 😉

 26. Zina spune:

  Îmi pare bine că ai zis tu, că dacă nu ziceai, trebuia să zic eu ! Hm, auzi?! Glenn Medeiros…

  Alegerea mea, din nou trădare față de Queen, dar imposibil să rezist la farmecul acestui cântec Bryan Adams – “Please Forgive Me”

  • Călin spune:

   nu ştiu să tac, aşa-s eu, poate nu-s foarte comod, dar eu cred că e mai corect să spui ce gîndeşti. e, acum Queen nu mai e, aşa că nu i-aţi „trădat” 🙂 . am notat şi primul vot ce merge la Bryan Adams. o seară frumoasă să aveţi!

 27. CELLA spune:

  Bryan Adams – Please Forgive Me

Dacă ai ceva de zis, aici e locul. Bălăriile nu se acceptă!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.