Christmas special (2)

Posted: 25/12/2011 by Călin in muzici amestecate
Etichete:, , , ,

sursa: vă spun drept că n-o mai ştiu 🙂

nu-i defel palpitant de Crăciun să fii burlac, iar pe deasupra să mai fii şi înţepenit, adică un soi de om-lup, care, dacă vrea să se uite în dreapta sau în stînga trebuie să se întoarcă cu totul, din cauză de vertebre dizlocate; oricum asta trece pe bază de fizioterapie pînă după Anul Nou, dar momentul ales să apară a fost taaaare prost. şi pentru că mă plictiseam în draci, mi-am zis să mă dau puţin prin blogosferă, chiar de-mi propusesem să fac o pauză de vreo două zile, să răspund la mesaje, că tot am vreme pînă dau o raită pe la ai mei, în celălalt capăt de Cluj. cu ocazia asta am mai adăugat şi postarea de faţă, iar rock-ul ce era programat pentru după-amiaza asta l-am scos din peisaj, urmînd să apară numai mîine pe aici. oricum, pentru astăzi sînt chiar destule, pentru că v-am rezervat o întîlnire cu Enya ceva mai încolo, iar mai spre seară vor mai fi nişte cîntece de Crăciun. pentru ceasul ăsta am pregătit nişte colinde româneşti în interpretări ceva mai aparte, interpretări aparţinînd trupelor rock  Cargo şi Hara. iniţial plănuisem să postez aici cîteva colinde cu Hruşcă, dar am avut deja o postare, cea a lui Flo, în care au fost chiar suficiente; pe de altă parte, oricît de frumoase ar fi colindele lui şi oricît de potrivită vocea lui pentru colinde, în perioada asta, pe lîngă alte excese, parcă facem şi „exces de Hruşcă”. vă las în compania lui Kempes şi a trupei Cargo pentru început, după care vă propun spre ascultare mai multe piese cu trupa Hara, o trupă care s-ar putea să fie unică în peisajul muzical românesc, fie şi pentru simplul motiv că toţi componenţii săi au studii superioare.

sursa: youtube (user – 2581694)

sursa: youtube (user – 2581694)

şi de cumva colindaţi prin blogosferă, vă invit să treceţi şi pe la schtiel, gabryelle, C.L.M., iulia, vizualw, shogunu’, meşterul manole, peter, geanina, cristi, vultureşti

Comentarii
 1. […] pus discul cu Cargo şi Hara, pe care l-am “ars” ieri, la “îndemnul” prietenului Călin şi m-am pus pe citit presa […]

 2. […] Colțul cu muzică, Elena, Ioan Uscă, Theodora, Cristian […]

 3. Popateapa spune:

  mulțumim de stăruința!

 4. Stefania spune:

  Imi pare sincer rau pentru tine, insanatosire grabnica iti doresc Calin ! 🙂

  • Călin spune:

   pînă la urmă nu-i mare scofală, nu-i nimic rupt, numai puţin mişcat de la loc, iar într-o săptămînă, maximum două, voi fi ca nou 🙂

 5. shogunu' spune:

  Păi io te-am pus să stai în cap? 😀 Fă-te bine!!! Io ştiu cum îi să „tragi cu oasele”. Io e 43 e ani… Acuma am proteze la ambele şolduri, da’ mă simt „groaznic” şi în formă maximă. Răbdare-ţi trebe.
  Colindele ce tocmai le-ai pus se descarcă, vor fi convertite şi puse pe CD, apoi în boxe. Exact cum am făcut cu TSO, de mi-am îmbucurat vecinii care m-or colindat aseară.
  Mulţam fain Căline. Crăciun fericit şi să te faci bine cît mai iute.
  Banzai!
  Apropo, prin ce zonă a Clujului stai? Io am „studenţit” în tăietura turcului, în Grigorescu, apoi, însurat pentru vreo 7 luni 😀 în Mănăştur, unde am mai burlăcit vreo 2 ani după divorţ, înainte să mă întorc în Sibiu.

  • Călin spune:

   na, am stat în cap zicîndu-mi că aşa mi s-a părea mai normală lumea asta bolîndă 🙂 . la mine-i uşor, nu-i bai mare, numa or fugit un picuţ de la loc, nu-s rupturi şi alte cele. răbdare…am şi nu prea, depinde de mulţi factori 😉 , da oricum pînă-n Anul Nou sau un picuţ după oi fi ca scos din cutie, numa instrucţiunile de folosire or lipsi 🙂 . bag seama că i-am „fericit” pe vecinii tăi 🙂 ; lasă să înveţe şi ei ce-i aia muzichie. na, io nu am treabă cu Grigorescu sau cu Mănăşturul, pe-acolo stau ai mei (mamă şi frate), eu stau taman în Gheorgheni lîngă namila de Iulius Mall. Crăciun fericit să aveţi în „shogunie”!

 6. Peter spune:

  Poate că Moş Crăciun a greşit puţin… Eşti sigur că n-ar fi fost mai bun un masaj terapeutic de la o Crăciuniţă? 😉
  Pentru mine sunt o noutate colindele de astăzi, recunosc cinstit că m-am cam dat cu străinii în ultimul timp. Trebuie să îţi mulţumesc pentru această postare.

  • Călin spune:

   drept să spun nu ştiu, că-s cam pretenţios; în fine, depinde de Crăciuniţă 😉
   şi eu m-am dat cu străinezii, oricum muzică românească nu prea ascult, dar acum mi-am adus totuşi aminte şi de-ai noştri.

 7. pandhoraa spune:

  sper sa te refaci definitiv…sanatate maxima iti doresc 🙂

  pe cei de la Hara i-am mai auzit colindand…am o slabiciune pentru Flavius-recunosc…e atat de frumos 🙂
  colinde cantate de Cargo am ascultat acum,aici la tine si chiar mi-au placut…despre Kempes nu am mai auzit nimic de cand a avut accidentul de motocicleta…dar asta a fost acum multi ani…

  • Călin spune:

   mă refac, nici o grijă, oasele mi-s încă destul de tinere 🙂 . de Kempes nu mai ştiu nici eu mai nimic, am auzit că ar fi pe undeva prin Australia, dar asta intră în capitolul „am auzit”, adică zvonistică.

 8. Denisa spune:

  Insanatosire grabnica, sursa mea preferata de muzica 🙂

  • Călin spune:

   trece pe bază de repede, nu mai sînt aşa înţepenit ca la început 🙂 . mai am de făcut vreo cîteva şedinţe de fizioterapie şi gata, sînt ca nou 😉

Dacă ai ceva de zis, aici e locul. Bălăriile nu se acceptă!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.