Movie Time!

Posted: 19/12/2011 by Călin in Uncategorized
Etichete:, , ,

„vinovată” pentru idee e C.L.M., unde vă puteţi înscrie şi voi.

am înţeles c-ar fi vorba despre o rubrică de weekend, azi nu-i tocmai weekend, dar nu cred că-i mare bai ; în rubrica asta e vorba despre filme, poţi afla cîte ceva despre filme pe care nu le-ai văzut, ori poţi scrie şi tu despre filmele pe care le-ai văzut şi-ai vrea să le recomanzi şi altora. pentru azi m-am oprit la „Eight Bellow„, despre care nu voi spune mare lucru, pentru că nu ar mai avea farmec să-l vizionaţi (în cazul în care nu l-aţi văzut deja). „cu cît cunosc mai bine oamenii, cu atît apreciez mai mult cîinii” obişnuia să spună un prieten de-al meu şi probabil nu ştia pe cine citează; parafrazîndu-l pe Hitler, pentru că el este autorul acelor vorbe, aş putea spune ceva de genul „cu cît cunosc mai bine cîinii, cu atît apreciez mai puţin oamenii”… poate că asemenea concluzii nu ne prea fac nouă, ca specie, cinste, însă trebuie să recunoaştem că în unele cazuri am avea foarte multe de învăţat de la cîini. dar să ajung şi la film, care nu impresionează în mod deosebit prin prestaţia actorilor, însă cîinii îşi joacă rolurile de-a dreptul excepţional. inspirat dintr-un eveniment real, „Eight Bellow” este un film emoţionant, un film despre dragoste, loialitate şi devotament, un film care mi-a adus aminte de Hachiko (un alt film care merită văzut), dar şi de nişte cîini deosebiţi din copilăria mea. mai multe despre film poate vă va spune trailer-ul de mai jos:

sursa: youtube (user – jessica0421)

Comentarii
 1. C.L.M. spune:

  Multumesc pt. participare! Am vazut filmul:D:) Frumos! Merita vazut!

 2. pandhoraa spune:

  o sa-l caut…deja am asa un nod in gat…

 3. […] (14 decembrie 1727 – 21 octombrie1775), pictor francez Ho Yau Gai Po ori purcelus la tava? Movie Time! Pentru mine… Casting… Ioana Lupea 97 de milioane, Mircea Marian 61 de milioane, 52 de milioane […]

 4. […] Theodora, Colțul cu muzică, Noaptebunacopii, […]

 5. anastasia spune:

  mulţumesc, îl caut.
  o zi senină!

  • Călin spune:

   eu zic că merită văzut, şi nu pentru prestaţia actorilor, care nu e neapărat grozavă, cît mai ales pentru ceea ce am avea învăţat de la acei cîini. o zi frumoasă!

Dacă ai ceva de zis, aici e locul. Bălăriile nu se acceptă!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.