colţul românesc – 6

Posted: 05/12/2011 by Călin in colţul românesc
Etichete:, , , , , , , ,

sursa: youtube (user – an22ro)

am început cu Moţu Pittiş pentru că voturile voastre l-au cam scos afară din top şi o vreme mai scurtă sau mai lungă nu ne vom mai întîlni cu el aici. între timp am făcut puţină curăţenie prin casa mea virtuală, am schimbat şi animaţia din partea stîngă cu una mai de sezon, şi pentru că tot nu mai am cîntăreţi pe acolo, voi încerca să îi aduc, cel puţin cînd e vorba de topuri, în interiorul postării; în animaţia din dreapta îi regăsiţi pe concurenţii de la ultima ediţie şi pe cei doi care au luat locul ultimilor doi clasaţi în actuala ediţie. dacă tot am apucat să spun că Florian Pittiş a părăsit topul, să aruncăm o privire peste clasamentul final rezultat în urma însumării celor 17 voturi primite de la voi, voturi pentru care le mulţumesc tuturor celor care şi-au spus părerea: 1. Cargo şi Pasărea Colibri, cu cîte 44 de puncte; 3. Taxi, 43 de puncte; 4. Florian Pittiş, 39 de puncte. un clasament mai mult decît echilibrat, cu un singur punct între primul şi al treilea loc şi cu numai 5 puncte distanţă între prima şi ultima clasată. dacă voturile voastre au spus astfel, inseamnă că vom merge mai departe cu Cargo şi Pasărea Colibri, cărora li se vor alătura pentru această ediţie propunerile venite de la Geanina şi Max Peter, adică Florin Chilian şi FFN, propuneri care au avut cele mai multe susţineri. lista completă a celor patru piese pentru care aştept voturile voastre pînă duminică o găsiţi ceva mai jos, urmată de videoclipuri sau slideshow-uri ale acestora; regulile după care „funcţionează” topurile din colţul cu muzică nu le mai repet, cei care vor să le parcurgă le pot găsi în pagina Topurile din colţ.

 • FFN – „La răscruce de vînt”
 • Pasărea Colibri – „Eşarfă în dar”
 • Florin Chilian – „Zece”
 • Cargo – „Dacă ploaia s-ar opri”

sursa: youtube (user – 70musicmania)

sursa: youtube (user – ithenis)

sursa: youtube (user – FlorinChilianVEVO)

sursa: youtube (user – breki92)

la întîlnirea cu muzichia românească îi invit şi pe pandhoraa, ironic blonde, emme şi clau, rokssana, octocat, theodora, luna pătrată, ioan usca, cristi, meşterul manole, teo negură, psi-words, tu1074, lili3d, iulia, mirela, zinnaida, anastasia, alex, melly, denisa, cristian, diverse, oana clara, tiberiu, pisicaru, androxa, schtiel, gabryellehelen, napocel, vultureşti, alice georgiana, dar nu numai pe ei, pentru că oricine-i binevenit.

Comentarii
 1. Mirela Pete spune:

  Sa votez si aici!

  Pasărea Colibri – “Eşarfă în dar”
  Florin Chilian – “Zece”
  FFN – “La răscruce de vînt”
  Cargo – “Dacă ploaia s-ar opri”

  Sustin Nicu Alifantis! Seara buna in continuare! 🙂

 2. […] schtiel, androxa, coltulcumuzica, daurel, vizualw, […]

 3. diverse spune:

  Cargo – “Dacă ploaia s-ar opri”
  Florin Chilian – “Zece”
  Pasărea Colibri – “Eşarfă în dar”
  FFN – “La răscruce de vînt”

  si sustin propunerea geaninei.

  • Călin spune:

   dacă susţii propunerea Geaninei, nu îmi rămîne decît să trec Taxi la catastif. mulţumesc pentru popas, vot şi susţinerea propunerii venite de la Geanina.

 4. […] Colțul cu muzică, Teo, Luna, Cristian, Theodora Like this:LikeBe the first to like this post. […]

 5. anastasia spune:

  Cargo, Pasărea Colibri, Florin Chilian, FFN – “La răscruce de vînt”
  şi susţin Nicu Alifantis.
  Noapte liniştită!

 6. […] tuturor pinguitorilor (şi nu doar): Alecu, Alex, Coltu, Luna Patrata, Mesterul Manole, Napocel, Simion Cristian, Stiintele, Theodora, Vania. 45.958950 […]

 7. Peter spune:

  Clasamentul în viziunea mea (nu daţi!!!) ar fi cam aşa: FFN, Cargo, Chilian, Pasărea Colibri. La propuneri, merg fără să clipesc pentru „Dorul” (dar în interpretarea regreatului Aurică, chit că-mi place şi vocea Mariei Radu, dar ea mai are o ţâră de muncă deocamdată… 🙂

  • Călin spune:

   pe interpretarea lui Aurelian nu prea poţi merge, nu era propunere, era lăsată de mine acolo, mai degrabă pentru comparaţie 🙂 . am luat şi clasamentul în viziunea ta şi nu am dat 🙂 , pînă la urmă fiecare votează ceea ce îi place. la propunere să îmi spui, te rog, dacă mergi cu Maria Radu.

 8. […] Coltu,  Mesterul,  Theodora0303,   Napobloghia,  Simion Cristian,   Innerspacejournal,   Ioan Usca,  Vulturesti,  Peter,   Alex Mazilu, Teo Negura,  Alecu Racoviceanu. Like this:LikeBe the first to like this post. […]

 9. oanaclara spune:

  1. Cargo – “Dacă ploaia s-ar opri”
  2. Pasărea Colibri – “Eşarfă în dar”
  3. Florin Chilian – “Zece”
  4. FFN – “La răscruce de vînt”

  Propun „Alb”, piesa lui Mircea Baniciu. E speciala, cred eu. 🙂 Seara faina!

  • Călin spune:

   eu aş putea să îl contrazic pe Baniciu, pentru că la Cluj plouă, nici gînd de zăpadă 😉 . da, e un cîntec deosebit, cum s-au mai propus cîteva tura asta; de a fi să meargă mai departe depinde doar de susţinerea de care s-a bucura din partea altora. mulţumesc mult pentru vot şi propunere. o seară frumoasă!

 10. lili3d spune:

  1. Cargo
  2. FFN
  3. Pasărea Colibri
  4. Florin Chilian
  Propunere:

  • Călin spune:

   încep propunerile să se „plieze” pe specificul sezonului, am mai primit şi un Tudor Gheorghe şi un Alifantis cu cîntece de iarnă 🙂 . mulţumesc pentru vot şi pentru propunere. o noapte senină!

 11. Luna patrata spune:

  Cargo, FFN, Pasarea Colibri, Chilian…

  • Luna patrata spune:

   Nu e colind… de fapt.

  • Călin spune:

   mda, am luat cunoştinţă şi de votul tău şi de propunere; şi aproape că mă enervezi cu vizitele tale tărzii, pentru că aduci propuneri interesante, dar de multe ori le aduci cam tîrziu, cînd „jocurile sînt făcute” şi alte piese au trei-patru susţinători. azi parcă stau mai bine lucrurile, pentru că nu s-a înghesuit lumea la vot, aşa că poate a avea şi Alifantis o şansă. una peste alta, mulţumesc pentru vot şi propunere şi…te aştept la plimbare, că tot nu am mai fost de multă vreme 🙂

 12. Diaconu Dana spune:

  1. Cargo – “Dacă ploaia s-ar opri”
  2. Pasărea Colibri – “Eşarfă în dar”
  3. Florin Chilian – “Zece”
  4. FFN – “La răscruce de vînt”
  Susţin propunerea Alexandrei! O seară liniştită!

  • Călin spune:

   asta chiar ar fi o premieră pentru top, Tudor Gheorghe nu a mai fost nici ca propunere pe aici. mulţumesc pentru vot şi susţinerea lui Tudor Gheorghe. o seară frumoasă!

 13. geanina spune:

  Ciaooo
  din nou sunt onorata 🙂

  Florin Chilian – “Zece”
  Pasărea Colibri – “Eşarfă în dar”
  Cargo – “Dacă ploaia s-ar opri”
  FFN – “La răscruce de vînt”

  si o propunerea varinta la feminin:P plina de ritm:)

  • Călin spune:

   mda, propunerea ta a ajuns iar în top, să vedem acum şi cum se va descurca aici. mulţumesc pentru vot şi pentru propunerea plină de ritm. o seară frumoasă!

 14. Doru spune:

  Hop şi eu, boier dumneavoastră!
  Pasarea Colibri, Cargo, Florin Chilian, FFN …
  Excelentă propunerea Alexandrei!

  • Călin spune:

   bine ai venit, boier dumneavoastră! avem a mulţămi pentru vot, iar dacă bine am înţeles eu, Tudor Gheorghe ar fi cel pe care îl susţii. o seară frumoasă!

 15. psi spune:

  florin chilian
  cargo
  pasărea colibri
  ffn

  propunerea mea este laura stoica- nu-i nimic.

  • Călin spune:

   dacă „Nu-i nimic”, atunci aşa să fie; mulţumesc pentru popasul prin secţia mea de votare, destul de pustie azi, pentru vot şi propunere. o seară faină!

 16. Cristi spune:

  1. Pasarea Colibri
  2. Florin Chilian
  3. Cargo
  4. FFN

  Propunerea mea este Maria Radu:

 17. Alexandra spune:

  Azi am fost tare harnica, sunt mandra de mine 🙂
  Drept sa spun, nu-mi place ca a iesit Pittis din top, dar daca asa a vrut lumea, nu am ce face. Vot: Cargo, Pasarea Colibri, FFN, Chilian. Si propun „La fereastra cu gutuie” cu Tudor Gheorghe.

  • Călin spune:

   da, azi chiar ai fost harnică, ai votat pe rupte 😉 . mulţumesc pentru vizită, pentru Tudor Gheorghe pe care l-ai lăsat ca propunere şi pentru vot. o seară faină!

Dacă ai ceva de zis, aici e locul. Bălăriile nu se acceptă!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.