Colţul european – 5

Posted: 05/12/2011 by Călin in colţul european
Etichete:, , , , , ,

cu zile bune mai tîrziu decît de obicei am ajuns şi la topul cu muzică europeană, al cărui loc este totuşi vineri, nu luni, cum s-a întîmplat să fie de această dată, datorită mai multor cauze. am avut un top foarte nordic, exceptînd-o pe Patricia Kaas toţi ceilalţi concurenţi venind din nordul Europei. această „armada” nordică a fost subţiată considerabil, din cele trei trupe nordice doar una mergînd mai departe. am avut 13 voturi (pentru care le mulţumesc celor care şi-au făcut timp să îşi spună părerea), iar suma acestora a dat următorul clasament final: 1. H.I.M. – 36 de puncte; 2. Patricia Kaas – 34 de puncte; 3. Tarot – 31 de puncte; 4. Nightwish – 29 de puncte. ne despărţim de ultimele două clasate şi pentru această ediţie mergem mai departe cu piesele interpretate de H.I.M. şi Patricia Kaas, acestora adăugîndu-li-se propunerile venite de la Shayna şi lunabeteluna, adică Umberto Tozzi şi Lykke Li. propunerea Shaynei a intrat fără probleme în top, bucurîndu-se de cei mai mulţi susţinători, în vreme ce propunerea făcută de lunabeteluna, aflată la egalitate cu alte propuneri, a intrat în top deoarece a fost făcută înaintea celorlalte. dacă tot veni vorba de propuneri, la ediţia precedentă am avut două propuneri care nu au fost luate în considerare, fiind vorba de doi solişti britanici, care nu prea aveau ce căuta în acest top; vă reamintesc că pentru acest top propunerile voastre trebuie să fie solişti/trupe din Europa, mai puţin din Marea Britanie şi România, care pot intra în alte topuri. lista completă a celor patru piese pentru care aştept voturile voastre doar pînă joi o găsiţi mai jos, urmată de videoclipuri ale acestora, iar regulile din cele cinci topuri le găsiţi în pagina Topurile din colţ, aşa că nu mai insist asupra lor. să vă fie ziua frumoasă şi nu uitaţi că mai spre seară vă aştept la o nouă întîlnire cu muzica românească.

 • Lykke Li – „I Follow Rivers”
 • Patricia Kaas – „Une fille de l’Est”
 • Umberto Tozzi – „Ti Amo”
 • H.I.M. – „In Joy and Sorrow”

sursa: youtube (user – lykkelivideos)

sursa: youtube (user – denvercx)

sursa: youtube (user – tonio0482)

sursa: youtube (user – HIMVEVO)

la o porţie de muzică europeană îi invit şi pe teo negură, psi-words, lili3dioan usca, dana, meşterul manole, theodora, napocel, cristi, zinnaida, schtiel, cella, gabryellerokssana,geanina, anastasia, diverse, ironic blonde, melly, tiberiu, androxa, loredana, stropi de suflet, oana clara, vultureşti, alex, dar oricine altcineva care îmi va trece pragul este binevenit.

Comentarii
 1. […] schtiel, androxa, coltulcumuzica, daurel, vizualw, […]

 2. anastasia spune:

  Patricia Kaas, Umberto Tozzi, HIM, Lykke Li.
  Vanessa Paradis, La Declaration

 3. Peter spune:

  Părerea mea: 1. – H.I.M., 2. – Patricia Kaas, 3. – Umberto Tozzi, 4. – restul.
  La propuneri, aş susţine-o pe cea făcută de Alexandra (chiar îmi place piesa).

 4. Luna patrata spune:

  Umberto Tozzi – “Ti Amo”
  H.I.M. – “In Joy and Sorrow”
  Patricia Kaas – “Une fille de l’Est”
  Lykke Li – “I Follow Rivers”
  Si propunere…asa, mai tarziu ca sa te enervez. 😀

  • Călin spune:

   mă rog, fiecare vine cînd poate, dar cu cît vii mai tîrziu, cu atît mai puţine şanse are propunerea să meargă mai departe…mulţam pentru vot şi pentru propunere, o seară faină să ai!

 5. lili3d spune:

  Greu de ales:
  1. Umberto Tozzi
  2. H.I.M.
  3. Lykke Li
  4. Patricia Kaas

 6. lunabeteluna spune:

  Imi pare rau ca a intrat in top asa nedorita, ci doar pe criteriul primul venit, primul servit 😦
  Ce sa-i faci…eu tot pe primul loc o situez, urmata de HIM, Patricia si Umberto. Mai adaug si

  • Călin spune:

   cum a intrat contează mai puţin, important pînă la urmă e că a intrat 😉 . decît să tot trag eu la sorţi în caz de egalitate şi să supăr pe unul sau pe altul, poate e mai bine aşa. nu ştiu unde l-ai găsit pe numitul Vitaliy Vladasovich Grachyov (mai pe scurt Vitas), dar are o voce interesantă. mulţumesc pentru vot şi propunere, o seară faină!

 7. Diaconu Dana spune:

  1. H.I.M. – “In Joy and Sorrow”
  2. Lykke Li – “I Follow Rivers”
  3. Umberto Tozzi – “Ti Amo”
  4. Patricia Kaas – “Une fille de l’Est”
  Susţin propunerea lui Cristi!

 8. Andrei spune:

  Buna ziua de la Maramu! Iaca, am ajuns si io p-aci, mai greut, da am ajuns si zic asa: Patricia Kaas, Umberto Tozzi, HIM, Lykke Li. Propun ceva italienesc, sa nu ramaie Umberto singur pe-aci, adica Un’Altra Te cu Eros Ramazzotti.

  Zi faina la toate lumile!

  • Călin spune:

   bine ai revenit, Andrei! pare-se că se întorc azi păsările călătoare, nici tu, nici Alexandra nu aţi mai fost de mult pe aici. l-am notat şi pe Ramazzotti la propuneri, îţi mulţumesc pentru vot şi propunere deopotrivă. o zi faină!

 9. Cristi spune:

  1. Patricia Kaas
  2. U. Tozzi
  3. Lykke Li
  4. HIM

  Propunerea mea este Antique. Sa fie si veselie, nu numai melancolie.

 10. Alexandra spune:

  Bine v-am regasit pe toti! Nu am mai fost de multa vreme pe aici, am de votat in multe locuri, dar cum asta pare cel mai nou, incep de aici si spun asa: 1. HIM, 2. Umberto Tozzi, 3. Patricia Kaas, 4. Lykke Li. Si propun tot niste nordici, cred ca la tine am dat de ei si de atunci ii ascult in prostie,nu ma mai satur; asadar, Poets of the Fall cu „Where Do We Draw The Line” e propunerea mea

Dacă ai ceva de zis, aici e locul. Bălăriile nu se acceptă!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.