Colţul european – 4

Posted: 25/11/2011 by Călin in colţul european
Etichete:, , , , ,

bătălie nordică am avut pentru primul loc în această ediţie a topului cu muzică europeană, bătălie cîştigată în cele din urmă de H.I.M., la foarte mică distanţă în faţa celor de la Nightwish. dar să vedem cum se prezintă clasamentul rezultat din cele 13 voturi care s-au adunat în urnă pentru această ediţie a colţului european:

 1. H.I.M – 38 de puncte
 2. Nightwish – 36 de puncte
 3. BZN – 31 de puncte
 4. Thin Lizzy – 25 de puncte

ca de obicei, ultimele două părăsesc competiţia, iar pentru această ediţie primelor două clasate, H.I.M. şi Nightwish, li se alătură propunerile venite de la Psi şi Anastasia, adică Tarot şi Patricia Kaas. dacă la clasament nu am avut egalităţi ediţia asta, la propuneri a fost deranj mare, pentru că am avut una cu trei susţinători şi trei care au adunat cîte doi susţinători; ştiu că nu e corect să tragi la sorţi, ştiu că rezultatul unei trageri la sorţi va supăra pe cineva, dar chiar nu am de ales; iar azi, dintre Enigma, Bono and The Corrs şi Patricia Kass, sorţii i-au surîs ultimei. lista completă a celor patru piese pentru care aştept voturile voastre pînă joia viitoare o găsiţi mai jos, urmată de videoclipuri ale celor patru piese. regulile, puţine şi simple, le găsiţi în pagina Topurile din colţ, aşa că nu mă mai opresc asupra lor. să vă fie noaptea senină, iar sfîrşitul de săptămînă aşa cum vi-l doriţi!

 • Tarot – „Tides”
 • Nightwish – „Sleeping Sun”
 • Patricia Kaas – „Une fille de l’Est”
 • H.I.M. – „In Joy and Sorrow”

sursa: youtube (user – ARGENTEA696)

sursa: youtube (user – HauntingGhost)

sursa: youtube (user – denvercx)

sursa: youtube (user – HIMVEVO)

la o porţie de muzică europeană îi invit şi pe teo negură, lili3d, luna pătrată, ioan usca, meşterul manole, theodora, napocel, cristi, zinnaida, schtiel, cella, gabryellelunabeteluna, rokssana,geanina, diverse, ironic blonde, melly, tiberiu, androxa, loredana, oana clara, vultureşti, dar oricine altcineva care îmi va trece pragul este binevenit.

Comentarii
 1. […] mai pun câte o ștampilă de vot, în colțu’ cu muzică […]

 2. Natural spune:

  Si uite asa din noua rubrica a Danei Diaconu am ajuns si eu pe aici. Si daca asa sunt obiceiurile pe aici, am sa votez si sa propun si eu cate ceva:
  1. Patricia Kaas
  2. Nightwish
  3. Tarot
  4. HIM

  Iar ca propunere: Lara Fabian – Je t’aime

  • Călin spune:

   bine ai venit pe aici, Daniel! da, cam aşa-s obiceiurile pe aici, lumea votează, lasă şi o preferinţă pe care ar vrea să o găsească în următoarea ediţie sau susţine propunerea altcuiva. mulţumesc pentru popasul pe aici, pentru vot şi propunerea lăsată (care chiar e deosebită) şi eşti oricînd binevenit prin colţul ăsta. o seară frumoasă!

 3. Diaconu Dana spune:

  1. Tarot – “Tides”
  2. Nightwish – “Sleeping Sun”
  3. H.I.M. – “In Joy and Sorrow”
  4. Patricia Kaas – “Une fille de l’Est”
  Propunere: Yanni – „Nightingale”

  Σας εύχομαι ένα μεγάλο Σαββατοκύριακο

  • Călin spune:

   Καλό Σαββατοκύριακο σε εσάς και σας!
   revenind la limba pe care o înţelege cam toată lumea care poposeşte pe aici, mulţumesc pentru votul de la Sibiu şi pentru propunere.

 4. […] tuturor pinguitorilor (şi nu doar): Alecu, Alex, Coltu, Luna Patrata, Mesterul Manole, Mika, Mirela Pete, Simion […]

 5. […] calin, mickela, theodora, incaunipocrit, tu1074, ragnar 44.437711 26.097367 Rate this: Share this:ShareFacebookTwitterStumbleUponEmailDiggLinkedInRedditLike this:LikeBe the first to like this post. Posted by rokssana Filed in imagini, povesti parfumate Etichete:alegeri, Lucian Blaga Lasă un comentariu » […]

 6. geanina spune:

  Ciaooo…
  Tarot – “Tides”
  Patricia Kaas – “Une fille de l’Est”
  H.I.M. – “In Joy and Sorrow”
  Nightwish – “Sleeping Sun”
  si propunere, sper sa fie buna…:)

  • Călin spune:

   nu ştiu dacă e foarte bună propunerea ta, dar având în vedere că domnuca asta s-a născut undeva la Kutaisi, prin Georgia, o să socotim că-i georgiană, chiar dacă stă în Anglia. aşa că o vom lua în considerare pentru următorul top, care va fi…habar n-am cînd. mulţumesc pentru top şi propunere. să ai o zi frumoasă!

 7. anastasia spune:

  bună seara tuturor, votul meu este: Patricia Kaas, Tarot, Him, Nightwish
  propun Roxette:

  • Călin spune:

   am luat cunoştinţă şi de propunerea venită de la dumneavoastră, am schimbat şi link-ul, să poată lumea să vază despre ce-i vorba şi m pus bine şi buletinul de vot. mulţumesc pentru vot şi propunere, o noapte senină să aveţi!

 8. […] Ana, Androxa, Alice, Atlantisra, Carla, Carmen, Carmen Amza, Colţu cu muzică, G1b2i3, Gabrielle, George, Gina, Ioan Usca, Lolita, Peter, Ragnar, Rokssana, Shayna, Stropi de […]

 9. diverse spune:

  Votez:
  H.I.M. – “In Joy and Sorrow”
  Nightwish – “Sleeping Sun”
  Patricia Kaas – “Une fille de l’Est”
  Tarot – “Tides”

  Sustin propunerea facuta de psi 🙂

  • Călin spune:

   poţi susţine altceva, te rog? adică nu Sting şi nu Elton John, că-s englezi şi nu au ce căuta aici. mulţumesc mult pentru popasul făcut la secţia mea de votare şi pentru vot. o seară frumoasă!

 10. CELLA spune:

  1.- Patricia Kaas
  2.- HIM
  3.- Tarot
  4. -Nightwish

  • Călin spune:

   nu poc pentru ca să crez aşa ceva 🙂 . pînă acum nu am mai păţit din astea, iar acum vin pe bandă rulantă; ca şi Sting, Elton John e prea englez ca să aibă ce căuta aici (zice la intrare: no romanians, no englismen), el poate intra prin alte topuri. de vrei să laşi o altă propunere sau să susţii altceva, cu dragă inimă. mulţumesc pentru vot, o seară faină!

   • CELLA spune:

    seară faină
    şi
    mă retrag
    mult prea multe restricţii şi îmbîrligături pentru puţinul meu timp
    oi rămîne pă unde-s doar muzici şi limpezimi

    s-aveţi zile bune şi senine, numai bine

    • Călin spune:

     nu ştiu ce nu era limpede şi ce îmbîrligături or fi fost, că de cînd îs topurile astea scrie acolo la „instrucţiuni de folosire” ce intră şi ce nu intră la topul european; dar, mă rog, pînă la urmă fiecare merge pe acolo pe unde vrea. mie îmi pare rău, ce să zic, dar pînă la urmă decizia îţi aparţine.
     numai bine şi ţie!

 11. rokssana spune:

  H.I.M, tarot,patricia,nightwish

  o sustin pe Psi cu Sting

  seara frumoasa 🙂

  • Călin spune:

   sorry, nu merge să o susţii pe Psi cu Sting, pentru că nu merge Sting aici, e prea…englez 🙂 . mulţumesc pentru vot, iar de vei vrea să susţii sau să propui altceva, eşti binevenită. un weekend plăcut!

 12. psi spune:

  ioooi, a intrat tarot? nu pot să cred! 😀 uite ce-mi faci tu mie! acu alege între tarja şi marco de poţi, că doar au fost colegi de formaţie o vreme!
  deci vot: marco hietala, adică tarot-tides, tarja turunen, adică nightwish şi-l mai vedem o dată pe marco :D, him şi patricia kaas
  iar propunere… ce să fie? ce să fie?… hai să aducem un englez… 😉

  • Călin spune:

   vai di mini şî di mini! iaca cine nu ştie regulili din casa asta 🙂 . în colţul european nu au ce căuta englezii şi românii, în rest poate fi orice altceva, cu condiţia să fie de prin Europa. aşa că aştept o altă propunere pisicească, iar deocamdată mulţumesc pentru vot. un weekend plăcut!

 13. Doru spune:

  1. Nightwish
  2. HIM
  3. Tarot
  4. Patricia Kaas

  La propunere merg pe opţiunea Shaynei …
  Toate cele bune, boier dumneavoastră!

  • Călin spune:

   multă lume văd că merge pe mîna Shaynei, a ales bine săptămîna asta. mulţămiri de vot şi susţinere, boier dumneavoastră! un sfîrşit de săptămînă plăcut!

 14. Mirela Pete spune:

  Buna seara tuturor! In fuga, asa am fost toata saptamana:
  H.I.M. – “In Joy and Sorrow”
  Nightwish – “Sleeping Sun”
  Patricia Kaas – “Une fille de l’Est”
  Tarot – “Tides”

  Sustin propunerea Shaynei , e foarte faina! 😉

  • Călin spune:

   dacă asta te consolează (deşi m-aş mira), nu eşti singura care a fost tot pe fugă, iar la mine se anunţă o săptămînă viitoare şi mai şi 🙂 . mulţumesc pentru că te-ai oprit pe aici să îţi tragi sufletul, totodată şi pentru vot şi susţinerea lui Umberto Tozzi. un weekend plăcut şi al naibii de relaxant! 🙂

 15. Cristi spune:

  1. Patricia Kaas
  2. HIM
  3. Tarot
  4. Nightwish

  Sustin propunerea Lunii patrate.

  • Călin spune:

   scurt şi la obiect, ca de obicei 🙂 . mulţumesc pentru vot şi pentru susţinerea propunerii venite de la lunapătrată. un weekend fain!

 16. Luna patrata spune:

  Nightwish – “Sleeping Sun”
  Patricia Kaas – “Une fille de l’Est”
  H.I.M. – “In Joy and Sorrow”
  Tarot – “Tides”
  Cam asa ceva, niciuna nu se numara chiar printre preferintele mele.. In fine, sa ma gandesc la propunere, adica stiu deja…

  • Călin spune:

   dacă zici tu cum că aşa ceva ar trebui să fie votul tău, atunci aşa să fie; l-am notat şi pe Umberto Tozzi la propuneri, îţi mulţumesc pentru vot, dar şi pentru propunere şi-ţi zic „să-ţi fie noaptea senină!”.

 17. lunabeteluna spune:

  HIM, Patricia, Tides si Nightwish. Iar ca propunere…astazi imi place asta:

  • Călin spune:

   asta e ceva nou de tot pe aici, numita Li Lykke Timotej Zachrisson chiar nu a mai fost pe la noi; ciudat nume pentru o fată Timotej; o fi nume de famelie, dar m-a cam indus în eroare iniţial… mulţumesc pentr vot şi propunere, un sfîrşit de săptămînă superb să ai!

Dacă ai ceva de zis, aici e locul. Bălăriile nu se acceptă!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.