Colţul cu vechituri – 3

Posted: 17/11/2011 by Călin in colţul cu vechituri
Etichete:, , , , , ,

sursa: youtube (user – tibi928)

astăzi sînt puţin în întîrziere cu muzicile, care vin la o oră ceva mai tîrzie decît în zilele precedente, dar totuşi vin. am preferat un început ceva mai atipic, pentru că ieri, pe la ora 12 din noapte, cineva îmi trimitea pentru topul de azi o propunere care mie îmi place, dar care bineînţeles că nu a avut nici o şansă să intre în top, deoarece erau deja propuneri care adunaseră mai mulţi susţinători.

am scăpat iarăşi ieftin cu socotelile, pentru că nu s-au adunat decît 10 voturi complete, pentru care le mulţumesc celor care şi-au pierdut timpul prin secţia mea de votare. clasamentul final care a rezultat m-a surprins oarecum, pentru că ambele piese care rămăseseră din ediţia precedentă ne-au părăsit, şi nu oricum, dar au făcut-o frumos, la braţ, la egalitate de puncte. dar iată ce a rezultat din însumarea celor 10 voturi: 1. Ray Charles, cu 30 de puncte; 2. The Beatles, 26 de puncte; 3. Oscar Benton şi Creedence Clearwater Revival, ambele cu cîte 22 de puncte. primele două piese clasate, cele interpretate de Ray Charles şi The Beatles merg mai departe, iar lor li se alătură, din ceea ce aţi lăsat voi pe aici, propunerile venite de la Shayna şi Cristi, adică două piese interpretate de Joan Baez şi Van Morrison. lista completă a celor patru piese pentru care aştept voturile voastre în următoarele 6 zile o găsiţi mai jos (aştept, ca de obicei, şi propuneri pentru următoarea ediţie, propuneri care v-aş ruga să fie chiar vechituri, adică apărute înainte de 1965), urmată de clipuri sau slideshow-uri ale pieselor, iar regulile de prin cele 5 colţuri cu muzică, pentru nou veniţi, se găsesc în pagina Topurile din colţ.

 • Joan Baez – „Donna, Donna”
 • The Beatles – „Ob-La-Di, Ob-La-Da”
 • Van Morrison – „Brown Eyed Girl”
 • Ray Charles – „Hit the Road, Jack”

sursa: youtube (user – bellecourse)

sursa: youtube (user – sydneyflute08)

sursa: youtube (user – SixtiesPopGold3)

sursa: youtube (user – a3vino)

la o porţie de „vechituri” îi invit şi pe androxa, geanina, roxana, cella, gabryelle, lunabeteluna, freestyler, pisicaru, psi-words, anastasia, rokssana, tiberiu, schtiel, peter, zinnaida, alex, ironic blonde, mirela, melly, vultureşti, ioan usca, oana clara, dictatura justiţiei, theodora, loredana, diverse, napocel, phozone, dana, costin, tu1074, bineînţeles că şi pe teo negură, dar oricine altcineva este binevenit aici.

Comentarii
 1. […] de Cluj   ,Andy,   CARMEN, CarmenDJ,Lili , CELLA, Aurora ,Colțul , Carmen ,Locul Gabi Cimpoca , Coolnewz,Lolita  ,  Cantina, Luna Patrata, Daurel, Gabriela […]

 2. Excelenta idee cu topul vechiturilor … Ieri am fost cu drag la Tom Jones, dar am observat ca in luna Decembrie mai avem cativa Oldies in vizita la Bucuresti – ma gandesc ca e o reteta de succes si in spatiul offline :-)!
  http://calindiaconu.wordpress.com/2011/11/18/romania-locul-unde-apun-frumos-vedetele-muzicii-mondiale/

  • Călin spune:

   ideea cu topurile nu e tocmai nouă, cîteva luni bune am dus-o într-un alt blog, pînă ce am şters blogul respectiv; acum, dacă-s la casă nouă, merg mai departe cu ele. de cît succes se poate bucura în offline, nu am idee şi nici nu ştiu dacă mă interesează foarte mult. ceea ce fac, fac de plăcere, nu mă interesează să ajung prin asta undeva sus, iar dacă unora le mai ofer cîteva clipe de bucurie, îmi e suficient.
   iar România este unul din locurile unde apun stelele; din păcate, unele mai vin pe aici chiar şi după ce au apus, cînd locul lor nu ar mai prea fi pe scenă. la capitolul apusuri, noi i-am avut pe Scorpions anul ăsta la Cluj şi chiar a fost un apus frumos…o seară frumoasă!

 3. Roxana spune:

  Ray Charles – “Hit the Road, Jack”
  Joan Baez – “Donna, Donna”
  Van Morrison – “Brown Eyed Girl”
  The Beatles – “Ob-La-Di, Ob-La-Da”

  …superb „Sebastian”…

  Sustin pe Dean Martin.

  • Călin spune:

   e o vraişte aici la comentarii, dar asta e, dacă am optat să le las fără moderare…nu mai ştiu la ce am răspuns, la ce nu, sper să nu prea sar peste ele. mulţumiri pentru votul şi susţinerea lui Dean Martin. o seară frumoasă!

 4. androxa spune:

  Van Morrison

  Ray Charles

  Joan Baez

  The Beatles

  have a great day !!! 🙂

 5. diverse spune:

  Joan Baez – “Donna, Donna”
  The Beatles – “Ob-La-Di, Ob-La-Da”
  Ray Charles – “Hit the Road, Jack”
  Van Morrison – “Brown Eyed Girl”

  Sustin propunerea Little Eva, “Locomotion” a Danei. 🙂

  • Călin spune:

   mulţumesc pentru vot şi pentru propunere, scuze că răspund aşa de tîrziu, dar am avut o zi tare încărcată, care s-a mai încheiat şi cu nişte copci la arcadă…

 6. […] lili calin vania mirela carmen cristi gabi aurora gabrieladsavitsky zina maxpeter 44.437711 26.097367 Rate […]

 7. […] tuturor pinguitorilor (şi nu doar): Coltu, G1B2I3, Luna Patrata, Mesterul Manole, Supravietuitor, Theodora, Vania. 45.958950 23.570869 Share […]

 8. geanina spune:

  Ciaoooo….
  Joan Baez – “Donna, Donna”
  The Beatles – “Ob-La-Di, Ob-La-Da”
  Ray Charles – “Hit the Road, Jack”
  Van Morrison – “Brown Eyed Girl”

  De data asta sustin propunerea rokssanei…Sinatra. Seara faina…

  • Călin spune:

   ciaoooo! 🙂
   iaca, am notat şi preferinţele venite de la tine, cît despre propunerea venită de la Rokssana, ce să mai zic…e destul de clar că ne întîlnim săptămîna viitoare cu ea. o seară faină şi ţie!

 9. […] Innerspacejournal,  Coltu’,   Theodora0303,   Ioan Usca,  Supravietuitor,  Ironicblonde,  g1b2i3,  Teo Negura. Like this:LikeBe the first to like this post. […]

 10. CELLA spune:

  SINATRA !, ever 🙂

  1.- Ray Charles
  2.- Joan Baez
  3.- Van Morrison
  4.- The Beatles

  sara bună, tuturor

  • Călin spune:

   ce hotărîtă eşti în seara asta 🙂 . dacă zici Sinatra, atunci Sinatra să fie. mulţumescu-ţi pentru popas, călătorule, pentru vot şi susţinerea propunerii Rokssanei. o sară bună şi ţie!

 11. psi spune:

  sara bună zic şi io.
  votul este:
  1. van morrison
  2. r. charles
  3. beatles
  4. joan. baez

  şi susţin paul anka al lui cristi. 😉

  • Călin spune:

   sara bună oi zice şi io de la Cluj 🙂 . iaca, am notat susţinerea propunerii lui Cristi şi am împăturit frumos buletinul de vot şi l-am pus bine pînă cînd a veni vremea să le număr.

 12. oanaclara spune:

  Ray Charles – “Hit the Road, Jack”
  The Beatles – “Ob-La-Di, Ob-La-Da”
  Joan Baez – “Donna, Donna”
  Van Morrison – “Brown Eyed Girl”

  Propunerea mea te va mira ,cred: 🙂

  Frank Sinatra – Fly me to the moon 😀

  Seara faina!

  • Călin spune:

   am notat şi votul venit de pe mal de Dunăre, după cum am mai notat încă o susţinere pentru Sinatra. mulţumesc pentru popasul prin secţia de votare. o seară frumoasă!


 13. din păcate cel ales de tine se încăpăţîna să poată fi văzut doar în youtube 😦

 14. Ray Charles – “Hit the Road, Jack”
  Joan Baez – “Donna, Donna”
  The Beatles – “Ob-La-Di, Ob-La-Da”
  Van Morrison – “Brown Eyed Girl”

  pot să propun şi eu o piesă?… Dean Martin „Besame Mucho” , o „vechitură” de mare clasă! 😀

  • Călin spune:

   oricine poate propune o piesă (adică oricine din cei care votează), doar că asta nu e obligatoriu; cine vrea, propune, cine nu, nu. am luat cunoştinţă şi de votul şi propunerea lăsată de tine, acum rămîne să speri că propunerea ta va mai aduna ceva susţinători, ca să şi ajungă în top. o seară frumoasă!

 15. Diaconu Dana spune:

  1. Ray Charles – “Hit the Road, Jack”
  2. The Beatles – “Ob-La-Di, Ob-La-Da”
  3. Van Morrison – “Brown Eyed Girl”
  4. Joan Baez – „Donna, Donna”
  Propun Little Eva, „Locomotion”

  • Călin spune:

   în interpretarea asta nu ştiam piesa, trebuie să recunosc, o ştiam în interpretarea celor de la Grand Funk Railroad. mulţumiri pentru popasul prin secţia de vot, pentru votul şi propunerea lăsate pe aici. o seară faină!

 16. Cristi spune:

  1. Van Morrison
  2. R. Charles
  3. Beatles
  4. J. Baez

  Propunerea mea este Paul Anka:

 17. Altcersenin spune:

  Ray Charles – “Hit the Road, Jack”
  The Beatles – “Ob-La-Di, Ob-La-Da”
  Joan Baez – “Donna, Donna”
  Van Morrison – “Brown Eyed Girl”
  asta-i votul meu

  • Călin spune:

   dacă ăsta e votul tău, aşa l-om pune la socoteală cînd a veni rîndul să le numărăm. mulţumesc pentru popasul pe care l-ai făcut pe aici şi pentru vot. o seară frumoasă!

 18. Mirela Pete spune:

  Van Morrison, Ray Charles, The Beatles , Joan Baez.

  Sustin din suflet….propunerea Roxanei, sa fie Sinatra!!!!!

  • Călin spune:

   la cît de susţinut e, sigur va fi Sinatra 🙂 . mulţumesc pentru popasul pe la secţia de votare, dar şi pentru vot şi susţinerea propunerii Rokssanei. o seară frumoasă!

 19. lunabeteluna spune:

  Incep cu o portie de Hit the road, Jack…and don’t you come back no more, ma opresc pe la beatlesi, apoi intalnire cu brown eyed girl..si restul, la final. Ah, da, o sustin 100% pe rokssana, chiar azi ma gandeam la Frank Sinatra 😀

 20. rokssana spune:

  The Beatles , Van Morrison, Joan Baez, Ray Charles

  propun Frank Sinatra – Fly me to the moon

  seara frumoasa sa ai !

  • Călin spune:

   e, m-ai surprins de data asta, nu m-ai obişnuit cu propuneri, iar acum ai lăsat una 🙂 . mulţumesc pentru vot şi propunere, o seară frumoasă şi vouă!

 21. […] Atlantisra, Carla, Colţu cu muzică, G1b2i3, Gabrielle, George, Ioan Usca, Mirela Pete, Ragnar, Rokssana, Schtiel, Shyna, […]

 22. Shayna spune:

  Ordinea este chiar cea propusa de tine. Cat despre propunere, o sa ma gandesc…acum nu ma simt in stare, poate mai tarziu.

 23. lili3d spune:

  1. Joan Baez
  2. Ray Charles
  3. The Beatles
  4.Van Morrison

  • Călin spune:

   cred că de aici ar trebui să încep să răspund la mesaje, sper să nu fi sărit vreunul. mulţumesc pentru popasul făcut pe la secţia de votare şi pentru vot. o seară frumoasă!

Dacă ai ceva de zis, aici e locul. Bălăriile nu se acceptă!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.