Drum de seară – 20

Posted: 10/11/2011 by Călin in drum de seară
Etichete:, , , , , , , ,

am colindat prin Irlanda în lung şi în lat de o vreme încoace, ne-am bucurat de peisajele superbe oferite de această insulă, dar poate că ar fi vremea să ne îndreptăm paşii spre alte locuri. nu de alta, dar mai sînt foarte, foarte multe locuri demne de văzut pe planetă şi, pe de altă parte, monotonia s-ar putea instala pe aici dacă am continua să ne plimbăm doar prin Irlanda. prin urmare, astăzi ne vom lua rămas-bun de la Insula de Smarald, urmărind un slide cu peisaje deosebite din această insulă, căruia îi voi mai adăuga şi o trupă ce nu prea ar avea voie să lipsească atunci cînd este vorba despre Irlanda. şi dacă tot e vorba de Irlanda, ar merge foarte bine şi ceva ce aparţine Enyei şi o bucăţică din „Lord of the Dance”, astfel că plimbarea noastră va fi ceva mai lungă decît de obicei. pe unde ne vor purta paşii mîine şi în zilele care urmează rămîne să descoperiţi mîine, pînă atunci sper să descopăr şi eu, pentru că deocamdată nu am nici cea mai vagă idee. :)să vă fie noaptea senină!

sursa: youtube (user – ishiyaki)

sursa: youtube (user – AndreasSU)

sursa: youtube (user – enyaaway)

sursa: youtube (user – Lacrimosus)

Comentarii
 1. Peter spune:

  Sunt sigur că am fost aseară, dar nu ştiu de ce nu am comentat…
  Ca de obicei, îmi place şi plimbarea, şi fondul muzical, şi piesele! Trebuie să-ţi mulţumesc, pentru că acest „serial” este puţin mai altfel decât ceea ce se cam întâlneşte prin blogosferă. Cred că se simţea puţin nevoie de acest „supliment” (sper să nu se supere cumva cineva pentru ce am afirmat…).

  • Călin spune:

   şi dacă nu ai scris nimic aseară, era aşa o mare problemă? nu era, stai liniştit. mie mi se întîmplă foarte des să citesc şi să nu comentez, prefer să comentez mai rar, poate şi pentru că de multe ori se întîmplă să regăsesc ceva ce aş fi vrut să zic în spusele altora; şi atunci nu mai văd farmecul 🙂 . genul ăsta de „serial” îl vom continua, chiar dacă ne vom muta pe alte meleaguri; iar de s-a supăra cineva pentru ce ai zis, cred că acel cineva ar putea avea o problemă, nu tu 🙂

 2. […] Drum de seară – 20 […]

 3. Melly spune:

  Multumesc de plimbare!

 4. pandhora spune:

  si muzica si locuri speciale…
  esti un visator Calin:)

 5. anastasia spune:

  Mulţumesc, Călin.
  Seară de seară…

  • Călin spune:

   dacă v-a plăcut, e numai bine. de mulţumiri nu am nevoie, pentru că fac ceva ce vreau să fac şi îmi mai şi place pe deasupra 🙂 . o noapte senină să aveţi!

 6. Shayna spune:

  Da, frumoasa seara ne-ai oferit! Pe mine m-ai cucerit definitiv cu Lord of the Dance, asta e clar,si ma bucur ca nu a lipsit, Irlanda nu era parca „intreaga” fara el. 😉 Seara frumoasa si tie, asa cum tu ai facut-o pentru noi!

  • Călin spune:

   nu putea lipsi taman „Lord of the Dance”, după cum nu putea lipsi nici Enya sau The Dubliners; sînt, pînă la urmă, nişte embleme. o seară faină şi ţie!

   • Shayna spune:

    Si daca tu iti inchei posturile cu urarea „să vă fie noaptea senină!”, eu am sa spun ” sa-ti fie luna patrata!” 😉

    • Călin spune:

     hmmm…no, nu ştiu dacă îi coşăr; să fie luna şi pătrată din partea mea, ba şi octogonală dacă vrei tu, că eu tot trag draperia, să nu bată pe mine şi să nu mă lase să dorm 🙂

 7. Mirela Pete spune:

  Enya..Irlanda…plimbare de seara…Muzica Enyei se contopeste cu spiritul unic al acestui incercat, dar aprig, demn si plin de talente, popor. Lord of the Dance exprima bucuria lor de a trai.
  Of, cum palesc cuvintele in fata maretiei naturii si a artei!
  Multumesc, Calin!
  Sa ai o seara mai mult decat reusita! 🙂

  • Călin spune:

   nu ştiu de ce, Irlanda m-a fascinat dintotdeauna şi probabil nu mă voi lăsa pînă nu am să pun piciorul acolo; pentru locuri, pentru oameni, pentru muzică…o seară frumoasă şi vouă!

   • Mirela Pete spune:

    Eu voi încerca să aflu pe viu…de ce! Am şi un secret, păi da, am, dar vreau să aflu „de ce”-ul acesta plin de mister şi fascinaţie! Te invit mâine, sâmbătă, la un ceai, şi fiecare poate să aleagă ceaiul preferat şi să scrie câteva rânduri sau să posteze clipuri despre acesta. Fireşte, dacă vrei şi ai timp! Gânduri bune! 🙂

    • Călin spune:

     şi eu voi încerca să aflu pe viu, dar asta e pe locul doi; pe primul loc e Japonia, întotdeauna m-a fascinat 😉 . mulţumesc pentru invitaţia la ceai, nu pot promite că „mă bag”, pentru că mîine intenţionez să încep ceva despre Pink Floyd; o să văd, depinde cum voi sta cu timpul. o zi frumoasă!

     • Mirela Pete spune:

      Dacă e Japonia, atunci e şi ceai! Pentru niponi e un ritual tradițional, prin care ceaiul verde , matcha sau „roua prețioasă lichidă”, se transformă în ceremonia ceaiului, care reprezintă „expresia sintetică a aspectelor fundamentale ale culturii japoneze”.
      In aprilie 2010 scriam asta pe blog:
      http://mirelapete.dexign.ro/2010/04/geisha-%E8%8A%B8%E8%80%85/
      Dacă ai timp, odată, poate te uiţi.
      Aşteptăm Japonia. Numai bine! 🙂

     • Călin spune:

      s-ar putea să nu vină Japonia, să fie prezentă numai Anglia la ceai, sub formă de Pink Floyd 🙂 . chiar nu pot promite, o să văd cum stau cu timpul. dacă îmi îngăduie, poate vin şi eu la o cană de ceai 🙂

Dacă ai ceva de zis, aici e locul. Bălăriile nu se acceptă!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.