intrînd eu azi să fac socotelile de la ediţia precedentă, m-am speriat puţin de numărul mic de comentarii, care erau vreo 29 de toate, incluzîndu-le şi pe cele ale lui Florin şi ale mele. pînă la urmă am constatat cu „bucurie” că unele din mesajele voastre au cam rămas fără răspuns, iar pentru asta nu pot decît să îmi cer scuze. să dăm acum praful de pe vechituri şi să vedem ce clasament final a rezultat din cele 15 voturi complete primite – pentru care, aşa cum e frumos, le mulţumesc celor ce şi-au făcut timp să poposească prin secţia me de vot. pe primul loc, cu 44 de puncte, se află Creedence Clearwater Revival, trupă urmată de Oscar Benton, cu 40 de puncte, pe cel de-al treilea loc sînt The Ronettes, care au strîns 36 de puncte, iar pe ultimul loc, cu 30 de puncte, se află The Temptations. acesta fiind rezultatul votului, The Ronettes şi The Temptations ne părăsesc, iar pentru această ediţie vom avea în concurs piesele de pe primele două locuri, interpretate de Creedence Clearwater Revival şi Oscar Benton, cărora li se alătură propunerile făcute de Cristi (din nou – pare-se că s-a specializat în propuneri care să adune susţinători) şi Dana, adică The Beatles şi Ray Charles.

găsiţi ceva mai jos lista celor patru piese pentru care aştept voturile voastre pînă miercuri, împreună cu propunerile pentru ediţia viitoare, fireşte, iar lista e urmată ca de obicei de videoclipuri sau slideshow-uri ale pieselor. cei care nu cunosc „regulile casei” le pot găsi în pagina Topurile din colţ, aşa că nu le voi mai detalia aici. să aveţi o după-amiază frumoasă!

 • Ray Charles – „Hit the Road, Jack”
 • Oscar Benton – „Bensonhurst Blues”
 • The Beatles – „Ob-La-Di, Ob-La-Da”
 • Creedence Clearwater Revival – „Bad Moon Rising”

sursa: youtube (user – a3vino)

sursa: youtube (user – beol1973)

sursa: youtube (user – sydneyflute08)

sursa: youtube (user – robinhlm)

la o porţie de vechituri îi invit şi pe geanina, melly, rokssana, cella, peter, zinnaida, loredana, alex, tiberiu, phozone, androxa, vizualw, psi-words, freestyler, digodana, gabriela, diverse, lunabeteluna, mirela, luna pătrată, anastasia, bineînţeles că şi pe teo negură, dar oricine altcineva este binevenit.

Comentarii
 1. ben spune:

  O zi bună, Călin.
  Tody A. mi-a vorbit mult și frumos despre tine.
  Sincer vorbind;
  mă simnt minunat când văd tineri care continuă o tradiție
  începută de Cornel Chiriac (Europa Liberă), Florian Pitiș (Moțu)…
  Pot să propun o piesă?

  • Călin spune:

   bine-ai venit pe aici, Ben! sigur că poţi propune o piesă, singura condiţie (valabilă pentru toată lumea, nu numia pentru tine) este să votezi într-unul din topurile în care se poate vota (le găseşti în meniul din stînga, în secţiunea „Aci poţi vota”), iar propunerea ta să fie potrivită topului respectiv.

 2. 1.Creedence Clearwater Revival – “Bad Moon Rising”
  2.The Beatles – “Ob-La-Di, Ob-La-Da”
  3. Oscar Benton – “Bensonhurst Blues”
  4.Ray Charles – “Hit the Road, Jack”

  propun si eu o vechitura…

  • Călin spune:

   cam pe ultima sută de metri a venit votul tău, că mîine avem o altă rundă de „vechituri”. cît noroc va avea propunerea lăsată de tine o să vedem mîine, că am impresia că va trebui să trag la sorţi una din piesele care merg mai departe, că Van Morisson, care a strîns ceva susţinători, merge sigur. mulţumesc de vot şi propunere, o noapte liniştită să ai!

 3. Mirela Pete spune:

  Bune vechituri!
  Oscar Benton – “Bensonhurst Blues”
  Ray Charles – “Hit the Road, Jack”
  Creedence Clearwater Revival – “Bad Moon Rising”
  The Beatles – “Ob-La-Di, Ob-La-Da”

  Aleg propunerea lui Cristi, Van Morrison cu Brown Eyed Girl si uite-asa ramanem in Irlanda! 😉

 4. […] coltulcumuzica, vania, supravietuitor, schtiel, andy, vizualw, gabrieladsavitsky, g1b2i3, theodora0303, mirela, carmen, max, zina 44.437711 26.097367 Rate this: Share this:ShareFacebookTwitterStumbleUponEmailDiggLinkedInRedditLike this:LikeBe the first to like this post. Posted by rokssana Filed in funny Etichete:fun Lasă un comentariu » […]

 5. Zina spune:

  Ca’vas’zica, tot vechiturile… ! 🙂 Uite si preferintele mele :
  1. Beatles – Obladi-oblada (desi au cantece cu mult mai frumoase, eu as fi propus Penny Lane, de exemplu, sau Sgt.Peppers)
  2. Ray Charles – Hit the Road Jack
  3. Oscar Benton – Bensonhurst Blues
  4. C.C.R. – Bad Moon Rising

  • Călin spune:

   acuma, ce să fac şi eu? asta s-a propus, asta avem 🙂 . de era după mine, aş fi propus, să zice, „Hey, Jude”, „Help” sau „Here Comes the Sun”, dar cum nu e după mine, a trebuit să iau ceea ce s-a propus. mulţumesc pentru vizita pe la sedţia mea de vot şi pentru vot, unde eşti invitată şi mai către după-amiază, la o porţie de muzică europeană. o zi frumoasă!

 6. anastasia spune:

  venit-am.
  Oscar Benton
  The Beatles
  Ray Charles
  Creedence Clearwater Revival

  propun Bob Dylan, nu ştiu dacă a mai fost sau nu.

  o seară caldă!

  • Călin spune:

   nu mai fuse Bob, aşa că poate să rămînă liniştit el ca propunere; oricum, şi dacă ar mai fi fost, tot se putea. mulţumesc pentru vot şi propunere, să vă fie noaptea senină!

 7. […] Coltu’,  Gabriela Savitsky,  Ioan Usca,   g1b2i3,  Supravietuitor,   Theodora0303,  Mesterul,   Zina,   Nea Costache,  Alex Mazilu,    Alecu Racoviceanu,   Teo Negura. Like this:LikeBe the first to like this post. […]

 8. […] tuturor pinguitorilor (şi nu doar): Coltu, Filumenie, G1B2I3, Gabriela Savitsky, Luna Patrata, Mesterul Manole, Supravietuitor, […]

 9. CELLA spune:

  o noapte liniştită, băieţi 😉

  şi fete, normal

  ador tremolourile din vocea Joanei Baez,parcă ar cînta Leşe alea ale lui ‘cu noduri’
  seara asta topez aşhe:
  1.- Ray Charles
  2.- Creedence Clearwater Revival
  3.- Oscar Benton
  4.- The Beatles

  • Călin spune:

   iaca, numa aşa mă puteai da gata, băgîndu-mă prin folclor; cred că şi dacă mă laşi în jungla amazoniană mă descurc mai bine 🙂 . şi pentru că un necaz nu vine niciodată singur, vechitura asta nu-i destul de veche ca să o pot accepta ca propunere, pentru că, din cîte ştie subsemnatul, trupa asta de prin Birmingham s-a înfiinţat numai prin 1978. aşa că, dacă vrei să îmi aduci vreo propunere de dinainte de 1975 sau susţii vreo propunere gata făcută, eşti binevenită să o faci. pînă una-alta, îţi mulţumesc pentru vizită şi vot şi îţi doresc şi eu să ai o noapte liniştită (sau mai puţin liniştită, în funcţie de preferinţe)!

   • CELLA spune:

    nu era o propunere!era un ‘noapte bună băieţi’ aşa cum am zis. probabil că-s excesiv de glumeaţă aiurea. scuze !
    susţineam propunerea Shaynei- Joan Baez
    am să mă abţin de-acum
    scuze repetate şi zi bună

    *Leşe cîntă cu noduri, o tehnică absolut specială
    nu-s folcloristă da vocile speciale le bifez exact ca în oricare alt gen muzical

    • Călin spune:

     nici nu am interpretat-o ca pe o propunere, aşa că în privinţa asta poţi sta liniştită şi nici nu ai de ce să îţi ceri scuze 😉 . cîteodată chiar prinde bine cîte un zîmbet, aşa că nu cred că trebuie să te abţii.
     s-a notat şi susţinerea propunerii Shaynei, am trecut-o de acum l catstif şi mulţumiri pentru introducerea în folclor – un ceva cu care chiar sînt paralel de tot. o zi faină să ai! (şi fără atîtea scuze, că nu îşi au rostul)

 10. Cristi spune:

  1. R. Charles
  2. Beatles
  3. O. Benton
  4. C.C. Revival

  Propunerea mea este Van Morrison:

  • Călin spune:

   chiar eram curios ce propunere mai găseşti, că în ultima vreme ai lansat propuneri care au adunat destui susţinători 🙂 . mulţumesc pentru vot şi pentru fata cu ochi căprui. o seară faină să ai!

 11. Diaconu Dana spune:

  O bună și liniștită seară, domnilor!
  1. Ray Charles – „Hit the Road, Jack”
  2. The Beatles – „Ob-La-Di, Ob-La-Da”
  3. Oscar Benton – „Bensonhurst Blues”
  4. Creedence Clearwater Revival – „Bad Moon Rising”
  Propunere: Glenn Miller – „In the mood”

  • Călin spune:

   daaa…ce ai propus tu aici chiar că se încadrează foarte bine la categoria vechituri 🙂 . mulţumesc pentru vot şi pentru propunere, să îţi fie şi ţie seara bună şi liniştită!

 12. Roxana spune:

  Creedence Clearwater Revival – “Bad Moon Rising”
  Ray Charles – “Hit the Road, Jack”
  The Beatles – “Ob-La-Di, Ob-La-Da”
  Oscar Benton – “Bensonhurst Blues”

  …si eu prefer varianta lui Donovan…

  • Călin spune:

   e, am luat şi buletinul ăsta de vot şi l-am pus la păstrare pînă peste vreo săptămînă, cînd a veni vremea să fac socotelile. mulţumesc pentru popasul făcut pe la secţia de vot şi pentru vot.

 13. […] androxa, ragnar, g1b2i3, gabryellehelen, coltulcumuzica, […]

 14. Shayna spune:

  Creedence Clearwater Revival – “Bad Moon Rising”
  Ray Charles – “Hit the Road, Jack”
  The Beatles – “Ob-La-Di, Ob-La-Da”
  Oscar Benton – “Bensonhurst Blues”
  De data asta am adus o piesa care nu cred ca a mai fost pe aici, dar pe care eu o ador

  • Călin spune:


   Joan Baez are o voce deosebită, dar parcă eu prefer totuşi varianta lui Donovan 🙂
   mulţumesc pentru vot şi propunere şi te aştept pe la ora 7 la un drum de seară.

   • Shayna spune:

    Imi place si varianta lui Donovan, de fapt ma gandisem intai la ea ca sa fiu sincera… apoi m-am razgandit pentru ca tocmai ascultam Joan Baez. 🙂 Am sa vin cu placere la plimbare, nu refuz asa ceva…. 😉

    • Călin spune:

     sînt frumoase amîndouă şi pînă la urmă care îţi place mai mult sau care îţi place mai puţin depinde de gusturi, de ceva subiectiv. iar dacă nu refuzi plimbarea, te aştept la ultima plimbare prin Irlanda, că de mîine ne mutăm pe alte meleaguri.

 15. CELLA spune:

  vin, vin, mai pe seară
  c-aici e, mereu, ‘de lucru’ 🙂

  • Călin spune:

   e, asta este, de acum încolo, dacă am revenit la formula cu 5 topuri pe săptămînă, va fi şi mai mult de lucru; dar limitele sînt acolo unde ţi le stabileşti tu, nu? 🙂 eşti binevenită oricînd, nu te zoreşte nimeni; o după-amiază frumoasă!

 16. phozone spune:

  Pff…acum chiar nu stiu ce sa pun pe locul I 😐 M-ai blocat de tot…cred ca Beatles…

  1. The Beatles – “Ob-La-Di, Ob-La-Da”
  2. Ray Charles – “Hit the Road, Jack”
  3. Oscar Benton – “Bensonhurst Blues”
  4. Creedence Clearwater Revival – “Bad Moon Rising”

  Si propun Buffalo Springfield – For What Its Worth. (Off topic: La mine a ajuns ploaia deci „incantatia” cu Zaz de zilele trecute a functionat. :D)

  • Călin spune:

   o fi funcţionat incantaţia cu Zaz, dar link-ul cu Buffalo Spriengfield nu a vrut nicicum să funcţioneze, aşa că l-am înlocuit 🙂 .mulţumiri pentru vot şi propunere, o după-amiază frumoasă primului alegător! 🙂

Dacă ai ceva de zis, aici e locul. Bălăriile nu se acceptă!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.