l-am făcut pe fugă, sper să nu o fi dat în bară cu calculele (mie suma îmi dă bine, adică 160 de puncte la cele 16 voturi), dar totuşi l-am făcut, pentru că mă gîndeam că nu ar fi frumos să vă las să aşteptaţi topul cu rock pînă cine ştie cînd. clasamentul rezultat din cele 16 voturi este unul parcă mai dezechilibrat decât oricînd, cu două trupe care s-au distanţat serios în frunte, celorlalte două piese rămînîndu-le pînă la urmă să se bată pentru al treilea loc. concret, clasamentul final arată cam aşa: 1. The Doors – 51 puncte; 2. Aerosmith – 48 puncte; 3. Bruce Springsteen – 33 puncte; 4. Steppenwolf – 28 puncte. ultimele două clasate ne părăsesc, iar The Doors şi Aerosmith merg mai departe, iar lor li se adaugă propunerile venite de la Cristi şi pandhoraa, adică AC/DC şi Led Zeppelin, care propuneri s-au bucurat de susţinerea celor mai mulţi dintre voi. mai jos găsiţi lista completă a celor patru piese, pentru care aştept votul vostru pînă peste o săptămînă, pentru că începînd de miercuri vom reveni la „programul” pe care majoritatea îl cunoaşteţi din vechiul meu blog, adică vom avea 5 topuri pe săptămînă, care vor putea fi găsite aici de luni pînă vineri; miercuri, joi şi vineri ne vom întîlni cu cele trei topuri care nu au adunat decît o prezenţă pe aici, adică cele cu muzică romantică, vechituri şi muzică europeană, iar de luni, după cum ziceam, vor fi cinci întîlniri cu topurile, după programul pe care îl voi publica în pagina Topurile din colţ, unde se găsesc şi regulile după care „funcţionează” aceste topuri. dar iată lista şi clipurile pieselor pentru care aştept voturile voastre pînă lunea viitoare:

 • AC/DC – „You Shook Me All Night Long”
 • Aerosmith – „Janie’s Got A Gun”
 • Led Zeppelin – „Kashmir”
 • The Doors – „Light My Fire”

sursa video: youtube (user – jailbreakes)

sursa: youtube (user – TheGoodOldRock)

sursa: youtube (user – jacobwolf11)

sursa: youtube (user – TheGoodOldRock)

să vă fie după-masa frumoasă, iar mai spre seară, pe la ora 19 sau după, vă aştept la obişnuitul drum de seară.

Comentarii
 1. Alexandra spune:

  ACDC, Led Zeppelin, Aerosmith si The Doors; iar propunere…The Who cu „Won’t Get Fooled Again”

 2. Diaconu Dana spune:

  Bună, oameni buni!

  1. AC/DC – „You Shook Me All Night Long”
  2. Led Zeppelin – „Kashmir”
  3. The Doors – „Light My Fire”
  4. Aerosmith – „Janie’s Got A Gun”
  Un vot pentru propunerea lui Cristi!

  • Călin spune:

   bună seara la Sighii! s-a notat votul tău, pentru care îţi mulţumesc, s-a notat şi susţinerea propunerii lui Cristi. o seară frumoasă pe Cibin!

 3. psi spune:

  the doors
  ac/dc
  aerosmith
  led zeppelin

  iar propunerea… va fi pink floyd astăzi:

  • Călin spune:

   asta da propunere 🙂 . patru englezi, toţi cu studii superioare, care cu arhitectură, care cu arte plastice, care cu muzică; şi cu o muzică deosebită, o muzică foarte „lucrată”. mi-aţi luat-o oarecum înainte, de sîmbătă am de gînd să povestesc puţin despre ei într-un soi de serial, care va fi asezonat din plin cu muzica lor. 🙂 mulţumiri pentru vizita la secţia de vot, pentru votul completat corect şi pentru propunere. o zi frumoasă!

   • psi spune:

    pfuaaai, abia aştept să povesteşti despre pink… deja presimt că o să stau cuminte, cu ochii pe cuvintele înşirate.

    • Călin spune:

     mă gîndeam că sînt cîteva nume care ar merita să mai şi scriu cîte ceva despre ele, nume cum ar fi Pink Floyd, Queen, Deep Purple, Elvis Presley, probabil şi altele cîteva. şi pentru că s-a nimerit ieri de am ascultat „On the Turning Away”, mi-am zis să încep cu ei. doar că va trebui să te înarmezi cu răbdare, pentru că va fi un fel de serial, în care îi vom urma de-a lungul întregii lor cariere, oprindu-ne aproape la toate albumele scoase de-a lungul timpului (dacă nu chiar la toate, încă nu ştiu).

     • psi spune:

      eu zic că merge să le povesteşti pe toate. poate că unii dintre noi mai ştim, mai mult sau mai puţin, dar nu strică să ne mai amintim. răbdare am întotdeauna când e vorba de greii rock-ului, să fii sigur de asta.
      ştii, de câte ori vin pe-aici, aşa cum veneam şi pe la paporniţă îmi tot amintesc că mi-am propus cândva să scriu un post despre lead guitar, rhytm guitar, legăturile acestea care fac, care dau strălucire unei trupe rock… am tot amânat. dar cândva o să fie… sunt câteva nume care ar merita povestite, fie şi cam aşa cum le ştie o pisică. 😉

     • Călin spune:

      păi le voi povesti, aşa încetuţ, ardeleneşte şi cu treabă bună 🙂 . vor fi acolo lucruri pe care unii siguri le ştiţi, dar poate pentru alţii va fi ceva nou, şi pînă la urmă poate că e bine să mai afle şi cei care ştiu mai puţine cîte ceva. iar postul ăla, pînă la urmă tot va fi scris într-o zi, sînt convins de asta. 😉

 4. Peter spune:

  Votul meu:
  1 – AC/DC, 2 – Led Zeppelin, 3 – Aerosmith, 4 – The Doors.
  Ca propunere… o piesă a unor tipi cunoscuţi de către unii, cam stăpini pentru alţii, dar în mod cert o trupă care merită un loc în galeria maeştrilor genului.

  • Călin spune:

   mulţumiri pentru vot şi pentru propunere (pentru mine nu-s chiar străini), iar de săptămîna de după asta ce începe imediat te aştept în fiecare săptămînă la întîlnirea cu cele cinci topuri. o noapte liniştită!

 5. Cristi spune:

  1. AC/DC
  2. Aerosmith
  3. The Doors
  4. Led Zeppelin

  Propunerea mea este Van Halen – JUMP!!!

 6. Shayna spune:

  AC/DC – “You Shook Me All Night Long”
  Led Zeppelin – “Kashmir”
  The Doors – “Light My Fire”
  Aerosmith – “Janie’s Got A Gun”
  Cu propunerea vin eu cand ma simt mai bine…

  • Călin spune:

   mulţumiri pentru vot, pare-se că la ediţia asta lumea chiar nu dă năvală, poate şi pentru că nu am dat eu sfoară în ţară că e zi cu top; doar că nu am prea avut cum. cu propunerea poţi veni cînd vrei pînă lunea viitoare, că de atunci revenim la modelul vechi, cel cu cinci topuri pe săptămînă. să îţi fie noaptea senină!

 7. Interesant, o să mai trec pe-aici. Vă las şi eu o melodie interesantă:

  • Călin spune:

   nu ai lăsat-o chiar în locul potrivit, există şi un colţ cu muzică românească, dar nu-i mare bai 😉 . bine-ai venit pe aici şi te mai aştept!

 8. pandhoraa spune:

  offf…mi-am facut-o cu mana mea…greu sa aleg intre The Doors si Led Zeppelin :))
  totusi:

  – The Doors – “Light My Fire”
  – Led Zeppelin – “Kashmir”
  – AC/DC – “You Shook Me All Night Long”
  – Aerosmith – “Janie’s Got A Gun”

  ce sa fac…Jim Morrison ma va tulbura mereu 🙂

  • Călin spune:

   da, bine zis, cu mîna ta ţi-ai făcut-o, tu i-ai propus pe bărboşii de la Led Zeppelin, care în clipul de aici erau mai tinerei şi mai fără barbă 😉 . mulţumesc pentru votul lăsat aici, cît despre propunere, văd că nu mai rişti 🙂

Dacă ai ceva de zis, aici e locul. Bălăriile nu se acceptă!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.