Aţi auzit, măcar din greşeală, de el?

Posted: 23/10/2011 by Flo in muzici amestecate
Etichete:, , , , , , ,

De el, adică de Kevin Morgan; de care mândra wikipedia nu zice nimic, bine că zice de vreo alţi trei de Kevin Morgan, unul senator, altul jucător de baseball şi al treilea…ştie sfântul ce era. Eu recunosc că nu am auzit veci pururi de dumnealui, asta până acum vreo 20 de minute. Şi cum mi-a plăcut ce am auzit, am zis că-i musai să zic mai departe. Vedeţi şi voi şi daţi-vă cu părerea.

sursa: youtube (user – drearden)

sursa: youtube (user – kevinmorgancountry1)

sursa: youtube (user – kevinmorgancountry1)

Totuşi nu m-am lăsat şi până la urmă am aflat câte ceva despre dumnealui, chiar dacă nu mare lucru; cântăreţ de country music şi indie, Kevin este de loc din Pennsylvania. Piesa „Fallen Heroes”, un tribut adus victimelor atentatelor din 11 septembrie, dar şi soldaţilor ucişi în Afganistan şi Irak, a ocupat primul loc în clasamentele din nord-estul Statelor Unite vreme de două luni. Ce am mai aflat despre el ar fi că se implică foarte activ în tot felul de acţiuni caritabile, ceea ce nu-i rău deloc. Dacă ştiţi voi mai multe despre el, poate îmi spuneţi şi mie.

Acum, fără nici o legătură cu ce ziceam mai devreme, am să vă prezint mai jos o imagine a unui afiş care sigur îi va bucura pe unii clujeni, dar nu neapărat numai pe clujeni, pentru că eu unul m-am bucurat azi când l-am văzut, chiar dacă nu-s clujean decât prin adopţie şi nici nu ştiu pentru câtă vreme oi mai fi. Numai ieri parcă vorbeam de un mare chitarist, iar astăzi aflu că voi avea ocazia peste vreo săptămână să ascult un nume mare de tot atunci când vine vorba de chitară clasică. Şi cum nu se poate să nu vă delectez şi pe voi cu ceva cântat de acest mare chitarist, m-am oprit la o piesă cântată împreună cu un alt monstru sacru, Paco de Lucia, piesă căreia îi zice „Mediterranean Sundance”. Să vă fie seara senină!

Ţucu-vă!

sursa: youtube (user – JoGuitar900)

Comentarii
 1. […] tuturor pinguitorilor ( şi nu doar) : Adi Voicu, Alice Georgiana, Coltu, Fewstuff, G1B2I3, Link Ping, Luna Patrata, Mesterul Manole, Mirela Pete, Vacitim, Vania, Zina. […]

 2. Shayna spune:

  Hmmm, cum au ajuns la tine 3 pinguri, oare? Nu ca ar fi o problema, dar nu inteleg…le-am verificat pe toate si sunt puse bine. Hmmm… oare ce nazdravanie am mai facut?

 3. […] Ioan Usca,     Coltu’,   Mesterul,   g1b2i3,   Link-Ping,  Fewstuff,  Mirela,  Peter,   Raza,  Teo […]

 4. […] Ioan Usca,     Coltu’,   Mesterul,   g1b2i3,   Link-Ping,  Fewstuff,  Mirela,  Peter,   Raza,  Teo […]

 5. […] Ioan Usca,     Coltu’,   Mesterul,   g1b2i3,   Link-Ping,  Fewstuff,  Mirela,  Peter,   Raza,  Teo […]

 6. Peter spune:

  De domnu’ Morgan nu prea am auzit (drept este că în afara câtorva autori nu prea m-a interesat country), dar de Al Di Meola nu numai că am auzit, l-am şi văzut (el nu vine acum pentru prima dată în Ro). Ca mare iubitor al chitarei (şi ca fost practicant, prin tinereţe) nu aveam cum să n-aud de o astfel de personalitate, şi drept îţi spun că mă bucur pentru tine dacă te duci la spectacolul lui. NU VEI REGRETA!

  • Mie îmi plac şi câţiva de-ăştia de cântă muzică pentru văcari 🙂 . Un Willie Nelson, un Johhny Cash sau un Kenny Rogers şi încă vreo doi pe lângă. Încă nu ştiu dacă îs fericit, oi vedea mâine dacă mai sunt belete; cum minunea aş putea să regret că m-am dus la Al di Meola???

 7. anastasia spune:

  a treia piesă mi-a plăcut, a doua – mult apreciata „Fallen Heroes” – îmi pare muzică patriotică (scuze, am trăit perioada!), iar prima ..
  fericitule! să ne povesteşti cum a fost specacolul.
  o seară frumoasă!

  • Mie cred că mi-a plăcut şi prima, pe lângă a treia; nici a doua nu-i rea defel ca melodie, textul nu m-a făcut însă praf 😉 . Nu ştiu încă dacă-s fericit, să văz dacă mai sunt belete întâi. O seară frumoasă!

Dacă ai ceva de zis, aici e locul. Bălăriile nu se acceptă!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.