Toată lumea huidu-ieşte

Posted: 18/10/2011 by Flo in gânduri, muzici amestecate
Etichete:, , , ,

De trei zile încoace, ca în baladă, gura nu le mai tace; pe orice post de televiziune te uiţi, hopa şi Huidu cu accidentul aferent. Presa scrisă nu se lasă nici ea mai prejos, că doar subiectul ăsta e numai bun de disecat şi de adus în faţa cetitoriului autohton, mare amator de orice altceva decât de ceea ce îl priveşte şi îl afectează personal. Nu am nimic cu numitul Huidu; îmi este mai degrabă antipatic decât simpatic, nu mi se pare că l-ar da inteligenţa afară din casă, pe lângă asta mi se pare şi foarte plin de el. Nici originalitatea nu mi se pare că ar fi o trăsătură care îl caracterizează, pentru că formatul „Cronicii cârcotaşilor” este unul copiat, originalul este italian şi se cheamă „Striscia la notizia”, fiind difuzat de multă vreme de grupul Mediaset; simţul umorului poate că l-o fi având într-o oarecare doză, dar oricum nu tare mult. Prin urmare, chiar nu mă interesează Huidu şi cât de mult suferă el pentru că a pus capăt unor vieţi; mă interesează chiar mai puţin corul de schelălăieli, behăieli şi urlete la lună, venite din toată media românească pe tema aceasta. În momentul ăsta nici nu ştiu cu ce aş putea compara mass-media de la noi; mie îmi par mai degrabă nişte hiene care au dat peste o masă îndestulătoare şi încearcă să profite la maximum de ea, uitând de decenţă, uitând de respect, uitând de orice.  Nu mă bucur că i s-a întâmplat lui Huidu aşa ceva, însă ceea ce mi se pare mult mai important este că au fost curmate, fie şi involuntar, trei vieţi omeneşti; şi mai sunt curios câţi ani va primi numitul Huidu pentru ceea ce a făcut; bineînţeles, cu suspendare, că altfel nu se poate, doar trăim în România, iar aici la noi anumiţi şi anumite nu suportă detenţia.

Am zis că nu scriu decât două rânduri despre asta, dar pare-se că m-am întins. Lăsând la o parte cele de mai sus, corul de huidu-ieli, schelălăieli şi altele de acelaşi fel, vă propun pentru această seară trei melodii care poate că vor fi pe placul vostru, chiar dacă nu-s cele mai vesele cu putinţă. Oricum, după rândurile de mai sus nu cred că ar fi mers să postez rock sau muzică de petrecere.

Ţucu-vă!

sursa: youtube (user – LonelyMoonRise)

sursa: youtube (user – SuperDictionar)

sursa: youtube (user – valentinx86)

Comentarii
 1. Marian din...Berceni spune:

  Nu fi ipocrit ! Chiar avem nevoie de stiri din acestea sau daca doresti…si din acestea.Avem nevoie de ele pentru a vedea ca „vedetele” sint de fapt …tot rromani ca si noi , oameni obisnuiti care …sint de fapt ca si noi.Ia-le ” aura” ce-i….protejaza si vor ramane …la fel de goi , la fel de obisnuiti { vulgari} ca si noi.Huidu { asta apropo de …huiduieli} cam demult o cam, luase razna dus de valul”succesului” sau cu acea emisiune { aud azi de le dumneata ca nici macar nu era o idee originala} de la PrimaTV. Daca ai sti cati agenti de politie l-au oprit in trafic si cand au vazut cu cine ” stau de vorba” au facut drepti si l-au lasat sa….” circule”…Un tip care dupa ce ca era plin de el…{.ca era } mai era si irsponsabil.Pai sa conduci …tancul ala dupa ce ai suferit acel „accident” dupa ce ai stat in coma indusa …cat ai stat ?Cum se numeste asta ?Las la o parte faptul ca era si un lingau al PDL sau ca tatal sau este membru{ chiar ceva presedinte de filiala} al PP-DD…Otevescu, cred ca in buna traditie rromaneasca Huidu nu va face nici o singura zi de parnaie asa cum ar fi facut daca era pe undeva prin…Suedia sau Franta sau …America.In America a stat la puscarie Paris Hiltton, Lindsy Lohan si atati altii pentru „greseli” infinit mai mici!La noi….Huidu…va sta …acasa la el , linistit, fara probleme…iar faptul ca aia au murit…Pai cine dracu-i puse sa se dea cu Loganul pe unde trecea …Huidu ?!Sa nu-ti inchipui ca …va sari cu banu’ pentru a le atenua durerea…Indiferent cat ar da …tot putin este si …tot degeaba . Mai bine se gandea de zece ori inainte sa se urce la volan.Dar el era…Huidu frate!VEDETA !

  • Nu-s ipocrit defel. Ştire e una, ceea ce se întâmplă la televizuinile noastre de câteva zile îi altceva. Nu mă bucur pentru ce i s-a întâmplat lui Huidu, dar nici nu aş zice că îl compătimesc; ce e trist e că au murit trei oameni iar în final pentru asta nu va plăti nimeni. Spectacolul oferit de televizuini însă e grotesc, vine Ioana Maria Vlas să îmi vorbească despre accidentul ăsta, vine clarvăzătoare lui peşte să facă acelaşi lucru, toate personulităţile şi vedetele de trei lulele au devenit peste noapte experte în accidente, legislaţie şi în câte în lună şi în stele. Asta mi se pare jegos în toată treaba asta.

 2. Shayna spune:

  Eu tac…am gasit aici muzica asa ca nu-mi mai pasa de huidu-ielile altora. 😀 Eric Clapton, Iris… super. 🙂 Noapte frumoasa sa ai!

  • Nici eu nu am vrut să spun aşa de multe, dar până la urmă atâtea au ieşit, ce să fac. Dar dacă muzicile plac, tot e bine, până la urmă ele contau din ce era acolo 🙂 . Noaptea să îţi fie frumoasă şi ţie!

 3. anastasia spune:

  România a redevenit liberă?
  …….hmmmmmmm

 4. Doru spune:

  Bun găsit, prieten al lui boier dumneavoastră, ajuns-am aici urmând cale amintită de Călin!
  Despre subiectul huidu_ielilor au scris mulţi.
  Mie mi-a plăcut mult ceea ce a ascris Teo Negură.
  La recetire şi toate cele bune!

  • Cred că aproape toată lumea care a venit pe aici zilele astea a urmat cam aceeaşi cale. Huidu-ielile astea mi-au lăsat un gust amar; nu ne mai pasă de drame, nu ne mai pasă de oameni, nu ne mai pasă de nimic, avem nevoie doar de o ştire pe care să o putem devora. Dacă mi-a fi permis, o să arunc şi eu o privire prin curtea dumneavoastră (mi-a lăsat Călin o listă de bloguri care merită vizitate, una destul de lungă, aşa că îi dau mai greu de cap, iar vultureştii sunt în acea listă), aşa că probabil ne vom citi reciproc. Mulţumesc pentru vizită, vă mai aştept prin colţul meu!

Dacă ai ceva de zis, aici e locul. Bălăriile nu se acceptă!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.