Ce va fi şi ce nu va fi

Posted: 17/10/2011 by Flo in muzici amestecate
Etichete:, , , , ,

Am aruncat o privire lungă de tot prin topurile din paporniţa lui Călin pentru a decide cu care din ele voi merge mai departe şi la care voi renunţa, pentru că la unul din ele intenţionez să renunţ; după ce m-am uitat luuuung pe acolo, opţiunea mea ar fi să renunţ la cel cu muzică europeană, celelalte patru parcă îmi plac mai mult. Voi renunţa la unul pentru că, aşa cum cred că am zis, vor fi doar câte două topuri pe săptămână, probabil miercurea şi vinerea (ori poate sâmbăta cel de-al doilea), iar asta va însemna o întâlnire la două săptămâni cu fiecare din cele patru topuri; un al cincilea zic eu că ar fi în plus, ar fi exact a cincea roată la căruţă, iar de aşa ceva nu am nevoie. Dacă voi, cei care veniţi pe aici, aveţi vreo altă părere, dacă credeţi că ar trebui să îl păstrez şi pe al cincilea, puteţi să o spuneţi cu toată încrederea, că nu se supără nimeni.

S-ar putea ca miercuri să avem primul top din colţ, pînă atunci sper să fie gata toate pregătirile („regulament”, program şi ce a mai fi), mai ales că mare lucru nu cred că voi schimba la ceea ce avea Călin prin paporniţele lui. Până atunci însă vă mai ofer nişte mostre cu muzici de soiul celor cu care vă veţi întâlni prin aceste topuri. Iar una din piesele de mai jos, cea cu Leo Sayer, mi-a sugerat-o tocmai Călin; e una din piesele care lui îi place foarte mult, pe care ar fi vrut de multă vreme să o posteze, dar de care pînă la urmă a uitat, aşa că o regăsiţi acum la mine, chiar dacă e contribuţia lui.

Ţucu-vă!

sursa: youtube (user – jacktheknife)

sursa: youtube (user – LonelyMoonRise)

sursa: youtube (user – LeoSayerVideos)

sursa: youtube (user – Heskil)

Comentarii
 1. Shayna spune:

  Bine te-am gasit!
  Daca a spus Calin ca o sa fie muzica buna pe aici, atunci inseamna ca e adevarat, am incredere in gusturile lui. 😉
  So…let’s the music play!

  • Bine-ai venit! Dacă o fi având încredere în mine, m-oi strădui să nu-l dezamăgesc; nici pe el, dar nici pe voi, cei care ajungeţi prin colţul meu. Iar muzică va mai fi probabil şi mâine, un fel de momeală pentru ce va veni, iar de miercuri îi dăm bătaie cu topurile 🙂 . Te mai aştept pe aici, văd că ai şi tu blog, aşa că ţi-oi trece şi eu pragul.

 2. Alexandra spune:

  M-a trimis cineva aici şi prima impresie e una bună. Rămâne să văd topurile, iar dacă îmi vor fi pe plac, atunci te-ai ales cu un cititor/ascultător constant. Dacă ar fi să mă întrebi pe mine pentru care din cele cinci topuri aş opta să dispară, cred că şi eu aş opta pentru cel cu muzică europeană, deşi era şi acolo multă muzică bună. Până la urmă poate găseşti o soluţie de compromis şi nu renunţi la nici unul; nu ştiu exact cum, poate câte un top la 3 zile, chiar dacă nu vor mai apărea de fiecare dată în aceeaşi zi a săptămânii.
  Multă baftă!

  • Dacă te-a trimis cineva aici, fii binevenită! Dacă nu te-ar fi trimis, tot binevenită ai fi fost. Eu sper că îţi va fi pe plac ceea ce vei găsi pe aici, sper să fie şi pe placul altora, nu numai al tău; iar soluţia găsită de tine cred că îmi place, s-ar putea chiar să mă folosesc de ea. Te mai aştept prin colţum meu mobilat cu muzică!

 3. Dana Diaconu spune:

  Eu voi respecta regulile casei, ca un respectabil musafir, „care este” :D! De un „let’s rock!” mi-era frică că nu mai apuc să exclam, în rest toate bune… să înceapă muzica! 🙂

  Faină semnătură ai! Vom fi un grup de „ţucaţi” veseli! Te salut, domnule Florin din colţ! 😀

 4. anastasia spune:

  cu ceva tot va trebui să rămâi, nu?
  sigur ai ceva de spus…
  salută-l pe Călin, Leo Sayer e …more than I can say.

  a, uitasem, frumos site!

  wow, deja m-ai adăugat!!! mulţumesc frumos!
  spor!
  pe curând.

  • Trebuie să rămân, doar la unul din cele 5 voi renunţa, opţiunea mea am zis care e, aştept şi părerile voastre. Îl voi saluta, de ieri încoace ne conversăm aproape non-stop pe messenger, mă „instruieşte”.
   Pe curând să fie!

 5. ganguritu spune:

  😀 Bine te-am gasit. Mult succes, voie buna si rabdare 😀 , asta iti urez acum, la casa noua…in rest pe parcurs.
  Meric de muzichie.

  • Bun venit prin colţul meu! La casă nouă…bine zici, pentru că am mai avut cândva o căsuţă din asta virtuală, cu un cu totul alt profil, la care am renunţat. Cât voi sta pe aici nu ştiu, probabil depinde de Călin mai mult decât de mine, dacă se va hotărî să revină sau nu; pentru că dacă va reveni, îi voi da înapoi topurile lui cu muzică. Te mai aştept pe aici!

Dacă ai ceva de zis, aici e locul. Bălăriile nu se acceptă!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.